Bebelusi de iulie-august 2005 (116)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Diana, ce cura tii tu de se duc 3 kg in 3 zile?????? Vreau si euuuuuu!!

Si mai am o intrebare. Tu la dulceata folosesti Gelfix? Ca am si eu programat in week-end o tura de dulceata de capsuni, si nu stiu inca daca sa folosesc sau nu. Oricum, eu o sa gust ca iau cura de la capat de luni...

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

La multi ani si tuturor sarbatoritilor zilei!!
Sa fiti sanatosi sa cresteti mari la cele 11 luni si respectiv 10!!!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Fetele, vad ca ieri si azi Ingrid refuza fructele.Ati mai patit asa? Adica sa fie doar o perioada trecatoare??

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana.9 spune:

anotimpul copilutilor nostri, am vrut sa spun.
bine, si al nostru, de cand suntem mame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

diana,
multumesc de info. o sa incerc si eu la cora.

eu piscinica i-am luat-o tot din cora. erau mai multe dimensiuni dar eu am luat-o pe cea mai mica cred ca n-are mai mult de 70cm si are desenat pe fund pe winnie the pooh. a costat aprox 15 ron. erau si mai mari de 1.5m parca dar pe alea scria ca sunt peste 3 ani si n-am luat. eu am mai vrut sa-i iau ca vazusem in pliant si un fel de mini cort sa stea bebe sa se joace la umbra, dar in mag n-am gasit. ori n-am stiut unde sa caut ori se epuizase stocul :( eu am cumparat-o acum vreo luna.

la kidex nici eu nu ma mai duc ca am fost anul trecut si mare dezamagire vorba ta. mie parca nici baby expo nu-mi mai place dar macar acolo mai gasesti cate ceva.

yasmari,
siropul Multi Sanostol cu Ca e produs de compania Atlanta Pharma AG, Konstanz. e o localitate din germania ca zicea sotul ca o stie.
e fara zahar si coloranti. si are vit A, D3, B1, B2, B6, C, E, PP si Ca.

mamica de maria, 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Diana-Mirela bine ca ne-ai spus ca nu este frumos la Kidex pentru ca voiam si noi sa mergem(la Babyexpo am fost, cam aglomerat dar ne-a placut, am primit o multime de cadouri, ne-am pictat pe fata,etc.)
Voi cum sarbatoriti de 1 iunie?
Pupici

Baietii mei iubiti
Sebastian <18.07.2005>
Catalin <06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multi ani tuturor copiilor din lumea asta!

La multi ani si sarbatoritilor zilei!

Daniel (Orca)
Andrei Pavel (Alina78)
Daria Ioana (Calina03)
Yasmin (Yasmari)
Vlad Cristian (cin)
Maria (ema.nu.ela)
Briana (Lacrimioara)

Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Brianamica, eu tin dieta daneza. E ceva mai drastica decat Scarsdale, dar vad ca merge exact asa cum zice. Am inceput a patra zi, am mai putin cu 3 kg. Deja m-am obisnuit cu ea, avantajul meu e ca nu mancam la micul dejun, asa ca fac fata mai usor dietei.

Ieri am facut dulceata normala, fara Gelfix. Gelfix-ul are acid citric si prin iarna o sa-i dau si Iuliei cate un pic de dulceata, dimineata, asa ca vreau sa fie cat mai naturala. Ma bate gandul sa fac cateva borcane cu fructoza in loc de zahar, special pentru ea.
De fapt eu fac un fel de gem, adica pun zahar mai putin, dar las fructele intregi. La 3 kg de fructe pun 1 kg de zahar. Nu-mi place sa fie f. dulce.

Anul trecut am facut de incercare cu Gelfix 2:1 (pt. 2 kg de fructe si 1 kg de zahar) o tura de borcane, dar parca nu-mi place, prefer reteta clasica, chiar daca dureaza mai mult. In plus, asa fac si sirop din aceleasi fructe .

Hai ca m-am intins rau. Pupici!

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Eu de la Kidex i-am cumparat doar ochelari de soare si un set de carticele de carton, atat.

Mi s-a parut f. pustiu, cateva standuri, nu vizitatori, nimic. Desi era seara.
Poate in we va fi mai plin, dar nu aveti ce vedea, nu sunt multi expozanti.

Mergi la inceput

Originally posted by anis

Fetele, vad ca ieri si azi Ingrid refuza fructele.Ati mai patit asa? Adica sa fie doar o perioada trecatoare??

Mergi la inceput