Bebelusi de iulie-august 2005 (116)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

fetelor, o ...oarecare nu-i da Vigantol copilasului, nu-l vaccineaza! nu e inregistrat la med de fam! de fapt e ea copil! are doar 17 ani!
nici nu am stiut ce sa-i mai spun cate poate pati daca nu - i da Vgantol! sa nu mai zic de vaccinari

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana.9 spune:

Laura, multumim ca ne-ai dat si noua sa gustam din felul in care va bucurati, traiti voi aceasta minune dubla.
eu ma gandesc tot mai mult ca ar fi cazul sa ma bucur si sa ma simt libera si sa profit de libertatea mea.
asta pentru ca nu peste multa vreme mai vreau un bebe. si atunci se va suprapune vioiciunea deliei peste oboseala sarcinii care de data asta urmeaza oboselii de dupa noptile cumplit de nedormite de la inceput (dupa care inca nu mi-am revenit).
asta e marea mea problema, oboseala.
in rest... abia astept sa se umple casa de rasete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Gesi,
inca o data mi s-a confirmat ca singura mare durere e moartea! restul din viata de zi cu zi sunt fleacuri! am vb cu prietena mea la tel si i-am spus!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

ella, dar de ce face mamica aceea toate astea? sau de ce nu le face?
cat despre vaccinuri, sunt mamici care atata s-au interesat despre ele ca au decis (in cunostinta de cauza, spun ele) sa nu le faca. eu nu ma pronunt. aici am ales sa ma bazez pe doctori.
si asa, am mers contravalului alaptand exclusiv mai mult ca media si poate am ratat momentul potrivit pentru diversificare.
in fine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Seara buna, fete!

Eu rezist cu stoicism in cura de slabire, au zburat 3 kg in 3 zile ...dar si am de unde .

Emanuela, eu i-am cumparat Iuliei in week-end salau si pastrav proaspat din Cora Militari. Carrefour e mai aproape de mine, dar in Cora e oferta mai variata. Eu abia in we am introdus pestele si am luat doua feluri, sa vad care ii place, intr-adevar, salaul parca il accepta mai bine.
Pastravul il pastrez pt. cura mea .

Apropo, de unde i-ai luat tu piscinuta? Ai zis, dar am uitat. Am vazut in Cora unele micute, pt. un bebe, la 5 RON si unele mai mari la 10 RON. Si niste colacei de baie in forma de animale, tot 5 RON, dar nu i-am luat fiindca mi se parea gaura prea mare, mi-era ca trece bebe cu totul prin colac .

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Si apropo de rezistat la tentatii...azi am facut o bunatate de dulceata de capsuni , dar nu m-am atins nici de ea, nici de capsuni .

Si tot azi am fost la Kidex... timp pierdut, cateva standuri, majoritatea cu carti, hainute f. scumpe si cam atat. Proooofund dezamagita , mai frumos a fost la Baby Expo, desi atunci eram suparata de organizare.
Sfatul meu: nu va duceti, pierdeti timpul degeaba!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

multumim mult pt urarile de sanatate.tot astept sa treaca raceala asta de tot.
Ella-condoleante mamicii indurerate si familiei ei.
mersi,Emanuela.si Oana are fontanela mai mare si voi intreba pediatra daca pot sa ii dau multivit ca poate ii vine si ei pofta.fructe nu imi mai vrea,de fapt nu mai vrea nimic decat san,dar nu e dupa ea.cu zdranganele si jucarii chitzaitoare am pacalit-o azi sa pape si masa 3.i-am amestecat orez cu lapte cu jumatate de borcanel fructe.si o sa ii maresc progresiv proportia de fructe.sper sa nu imi fac iluzii.
adana-si eu am alaptat exclusiv fata pana la 6 luni.si mai sunt si alte mamici ca mine.voi v-ati alintat mai mult la tzatzi?
draga mea zice si papa(mancare).prima data a zis papa la san-m-am topit.chiar inainte sa plecam din Irl.mai arunca si jucarii cand incerc sa o fac sa pape si rade in hohote de sora/sau cine i le da inapoiarunca jucarii dupa patul mare si e tare satisfacuta chiar daca eu ii zic nu ea le aduna din pat si le arunca spre pastrare
va las ca vb cu sotul pe mess.
nopate buna.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

quote:
-si eu am alaptat exclusiv fata pana la 6 luni.si mai sunt si alte mamici ca mine.voi v-ati alintat mai mult la tzatzi?

7 luni, apoi diversificare lent. si tot intr-un inceput de diversificare o tinem.
delia a inceput sa spuna mai-mai cand mangaie, dar nu suna chiar mai-mai, dar suna pe aproape si nu se poate confunda cu altceva din ce zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Buna diminetata mamici !

Sa ne traiasca copii astazi de 1 iunie !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Evident aseara am fost la cumparaturi si le-am luat la amandoua cate ceva.

Insa Ana este iar racita !

A fost o saptamana bine si acum din nou...muci , stranut si ieri dimineata si un pic de febra.

Eu n-am mai auzit de copil ca al meu...

Cea mare e fericita ca nu se duce la scoala , asa ca..la ora asta toti dorm !!!!!!!!!!!!!!!

Joker, unde ai disparut ?????????

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos

Mergi la inceput