Bebei de Martie - Aprilie (6)
Raspunsuri - Pagina 8
Pispirica spune:
Buna seara dragi mamici si pitici!
LA MULTI ANI TUTUROR BEBELUSILOR, SA CRESTETI MARI SANATOSI SI NOROCOSI!
Mariana te invidiez sincer. si eu imi doresc copii multi, insa mi-e tare greu. Azi am fost sunata de la birou sa ma intrebe cat mai am de gand sa stau acasa. si cu banii pe care ii iau nu prea imi arde de stat acasa. insa de cate ori ma uit la pitica si ma gandesc ca trebuie sa o las si sa ma duc la servici ma bufneste plansul. nu stiu cum voi rezista atatea ore fara ea. abia astept sa ne zici ca esti graviduta.
ai tot respectul si aprecierea mea.
ile 77 hai ca m-ai facut sa rad. parca imi si imaginez fata preotului. ![]()
Catrinel 

ema felicitari pentru tanarul creshtin.
Delia printisorul tau este un scump si tare imi pare ca seamana cu mami lui. am sau nu dreptate? 
MP felicitari si tie pentru bebe cel crestinat. cred ca esti tare mandra cu asa comori. 
_
Anamaria &
Biuta perluta (29 martie 2006) 
Pispirica's album 
Pispirica spune:
Fetelor eu sunt tare suparata. azi am tras 2 portii de plans. perluta mea a racit. ieri seara avea nasucul fornait. i-am pus ser fiziologic. peste noapte a dormit bine. azi dimineata cand s-a trezit ii lacrimau si ochisorii. am sunat pediatra si mi-a zis ca atata timp cat nu tuseste si nu face febra, sa o las in pace. sa-i dau doar nitica lamaie pe limbuta si sa o las sa actioneze vreo jumatate de ora si sa-i pun latic de san in nasuc si in ochisori. ea asa e vioaie, nu prea zici ca e bolnavioara, dar cand o vad cu ochii aia inlacrimati mi se rupe sufletul.
si toate de la porcaria asta de vant, ca m-a disperat. asa vreme de kk, ca nici nu mai stii cum sa te mai imbraci, iar pe copil nici atat, ca iar ma apuca criza.
hai ca va las. nici somn n-am ca vreau sa fiu cu ochii pe ea, sa vad daca respira bine. si stau cu urechile ciulite si n-am somn deloc.
in schimb voua va urez somn usor. eu mai stau pe aici.
va pup
_
Anamaria &
Biuta perluta (29 martie 2006) 
Pispirica's album 
Polixeni spune:
LA MULTI ANI COPILASILOR SA NE TRAITI SANATOSI SI NOROCOSI SI SA NE BUCURAM DE VOI!!!! SA NE TRAIASCA PITICII DOAMNELOR!!! 

MARIANA si eu doresc albumul privat.Imi dai si un password?
Vad ca mai toate va pregatiti pt botez sau deja l-ati facut.Noi mai intarziem...aici botezul nu se face asa de repede (din pacate).Si in plus de asta trebuie sa facem si cununia religioasa( ne-am casatorit numai civil si cum am ramas intre timp graviduta...) mai intai ca altfel nu ne boteaza copilul.Asa ca fetele noua o sa ne danseze copilul la nunta...

Sambata vom merge si noi la un botez...o sa va povestesc in caz ca va intereseaza idei.![]()
Nikolas e bine si cumintel.Speram sa nu mai racim.Nu stiu cum e la voi dar aici sunt 40 de grade....
V-am pupat ca s-a trezit piticu si striga dupa mami.
pupiceeeeeiiiiiiii
POLI &
NIKOLAS (16 martie 2006 )
Qamar spune:
multumim telespectatoarelor pentru aprecieri si pentru comentarii la locul filmarii!![]()
Mariana, iti doresc succes sa vina bb cat mai repede si am si eu o mica ,,,,curiozitate: tu mai ai frati/surori?intreb pentru ca eu mai am o sora si tocmai de-asta mult timp eram hotarata sa fac doar un singur bebe, pentru ca pe la 6 ani cat aveam eu cand a adus-o barza pe sora-mea
eram f geloasa..Acum ne intelegem super bine, dar cand eram mica au fost destule conflicte...
Pispirica, multa sanatate la tizuca noastra si
sa treaca...Noi am avut 'noroc' ca sotu a fost ocupat zilele astea cu treburile lui de la job si nu am prea iesit, decat o tura rapida in Mall,dar cu marsupiul...Abia astept sa se opreasca musonul asta...![]()
aaa, fetele, v-am zis cu cine coabitez eu in bucatarie?...cu o armata de furnici..ei si daca pana acum traiam in pace
si aveam impresia ca si ele sunt mici si inofensive, sa va spun ce am patit azi-noapte...Pe la 3 ma trezesc sa merg la baie si trec prin bucatarie; cand colo, ce sa vezi, in mijlocul bucatariei un GANDAC
, si nu orice fel de gandac (ca de-aia de bucatarie nu avem, thank god), unu' de-ala imens ca o radasca
Noroc pe mine ca eram incaltata cu slapii lu' husband asa ca il atac si il calc, lasandu-l deci LAT ( a se citi mort copt)...dar fiind eu insami o fiinta delicata si sensibila, il las sa zaca in mijlocul bucatariei convinsa fiind ca o sa il colecteze sotul dimineata...Hmmm...la 6 cand ma trezeste pitica sa manance, ma duc in bucatarie si
surpriza! gandacul decedat era la vreo 3 m de locul crimei...plin de furnici!!!! Am fugit cat am putut de repede inapoi in pat insa la trezirea definitiva de la ora 10...ma duc iar in bucatarie..si gandacul ioc.DISPARUSE!!!!
Sotul s-a jurat pe toate cele ca el nu s-a atins de gandac si il cred (la cat de frumos era asa lipit de gresie
)..asa ca e clar, fetelor,,,,FURNICILE, ele sunt de vina...
Si acu ma intreb...daca intr-o buna dimineata ma trezesc si nu sunt in patul meu?Daca ma vor rapi si pe mine furnicile si ma vor duce in galeriile lor sa se infrupte din toate cele 64 de kilograme posedate de subsemnata io?
Noaptea asta o sa ma tin bine de saltea....
Noe si Anne Bianca (14.03.2006)
ultimele poze
www.babiesonline.com/babies/b/biancaroua/" target="_blank">uite cum cresc!
Delia21 spune:
Pispirica,eu din cate stiu.....nu e voie sa dai miere pana nu face copilul un an;suna doctorita si intreab-o ce sa faci,sau mergi la pediatru,dar nu trata copilul de una singura!Ai grija,scumpa!
Noe,ce m-ai facut sa rad cu gandacul tau cu tot!
Qamar spune:
quote:
Originally posted by Delia21
Pispirica,eu din cate stiu.....nu e voie sa dai miere pana nu face copilul un an;suna doctorita si intreab-o ce sa faci,sau mergi la pediatru,dar nu trata copilul de una singura!Ai grija,scumpa!Noe,ce m-ai facut sa rad cu gandacul tau cu tot!
noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321
Ptiu, ca nu mai e al meu...e al furnicilor acum...daca nu l-au mancat, sigur isi fac de cap cu el!

Delia,
si inca o data tre' sa zic ca tare simpatic bebe ai!
Noe si Anne Bianca (14.03.2006)ultimele poze
Qamar spune:
fetelor, eu ma duc sa ma culc!
WISH ME LUCK SI...DACA NU APAR MAINE SA SCRIU CEVA, UITATI-VA LA STIRILE DE LA ORA 5 CA SIGUR APAR ACOLO LA : FURNICILE ATACA DIN NOU!
ultimele poze
Qamar spune:
pai,dom'le, puteau sa ma manance furnicile cu fulgi cu tot ca vad ca nu a mai postat nimeni nimic! asta-i treaba, mai fetelor?
aaa, si BUNA DIMINEATA!![]()
ultimele poze
Catrinel_17 spune:
Mariana, toata admiratia mea!! Si mie mi.e dor de burti de nu mai pot! Dar io as lasa o diferenta de doi ani intre. Bei, pai si cum, pleci la aspirante si ne laaaasi?? ![]()
Chiar acuma a citit husband ce am scris si mi.a zis ca la al doilea nu mai e asa fain, ca va fi rutina….
Pispi, cum se simte micutza? Ii e infundat nasucul? Cum a dormit? Sanatate multa, sa ii treaca repede! Ai grija de tine, incearca sa te odihnesti si tu, mei.
Noeeeee!! Am ris de n-am mai putut, i.am citit si lui husband patzania
Serios, nu mai era hoitul acolo? Poate l-au luat sa-l tortureze
, si p-urma se infrupta din el. Poti sa le multumesti, ca ti-au curatat bucataria!! Ia sa le pui ceva bun intr-un coltz
![]()
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
dananita spune:
am pus pozici cu David pentru mamici!
nush ce inseamna "private" la album ca n-am reusit sa tin pasul cu voi :( dar daca e de bine vreau![]()
noi suntem bine! bb doarme mult (ceea ce va doresc si voua) si papa normal si am ajuns la aproape 3 luni la 5.800kg si 61cm.
avem o luna plina de aniversari si de aceea nu prea avem timp de pc, sper sa recuperam candva...
va dorim numai bine si va pupam pe toate!
Dana & Alexandru 
POZE cu DANA