Bebei de Martie - Aprilie (6)
Raspunsuri - Pagina 7
ema.72 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR... SI CELOR CARE SE SIMT COPII

HRISTOS S-A INALTAT!
Noi suntem bine, va citim cand avem ceva timp dar cu scrisul stam... cum ati observat. Am trecut cu bine de botez si de vaccin, ne mai confruntam cu mici probleme ( nasuc infundat) dar incercam sa facem fata. Noi la doua luni aveam 4.600 si 58 cm dar cum toata lumea era sarita de 5 kg ne-a fost frica sa scriem. acum ca au mai aparut si alte mamici cu bb-i light ne-a venit putin curaj ( chiar daca noi suntem baietel si ele sunt fetite).
Asa cum ma asteptam, sunetul tastaturii l-a trezit ( cred ca-l enerveaza rau) si trebuie sa-i dam papa lui Mario.
Va pup pe toate, va doresc numai bine si speram sa intram mai des.

Ema si Mario(09.03.06)
mariana_1976 spune:
Noe, filmuletul e super!Bia e atit de dulce si e cu totul altceva s-o vad "reala"!!Noi am uitat ap.de foto la socrii duminica trecuta si 250 de km nu ne vine sa ne deplasam deocamdata...
Cat ce bine ca micuta s-a comportat asa frumos de ziua lui tati la restaurant.Multumesc pt."scutirea" de munca.
A fost o surpriza!Tare interesanta jucarioara voastra!
Ce ciuda mi-e ca acum n-am aparat,as fi pus poze macar cu odaia copiilor sa le vedeti si voi.
Ile si la noi costumasul de botez a fost mostenit.(de la tati).Ideea de spalat vase la masina ta e foarte tare!Daca nu sta departe,merge perfect!![]()
Hmmm,eu nu am cum sa ma mut in dormitorul "adultilor" deocamdata fiindca al meu se trezeste in continuare din 3 in 3 ore sa bea bibe.Dupa ce i-am intarcat si au dormit noptiile am reusit sa-mi reiau culcusul.Nici aici n-a fost prea grozava vremea si tare nu-mi place.Ma gindeam sa pun rufele sa se usuce afara, insa n-a prea fost insorit.
.Nu mai spun ca aveam planuri mari cu covorasele...
Mari78,Monica v-am facut albumele "private".
Mihaser,Cristian e un bebeu asa de scumpic!Felicitari pentru botez si noul crestin!
Ema, bine ai revenit!Aveti si voi niste pozici tare frumoase!Toate mamicile,indiferent de nr. de copii sunt ingrijorate de greutatea bebelusilor.Eu am avut primul bebelus micut,atit la nastere cit si dupa aceea.Nici la 8 ani nu e cine stie ce fetita marisoara.Nu toti baietei sunt asa de mari.Voi parintii cum sunteti?Noi cam slabuti si nici copii nu au cum sa fie foarte maricei.(plus ca obiceiurile alimentare sunt transmise in familie).
Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
Catrinel_17 spune:
N-am rezistat la asta ![]()
Ardeleanul se duce la doctor ca tusea foarte tare.
Doctorul il consulta si il intreaba cu o voce grava :
- Fumati?
Dupa cateva momente de ezitare, ardeleanul raspunde :
- Mai bine as be ceva.
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Catrinel_17 spune:
Mariana, esti super eficienta. Numai ce intrasem pe contul de mail sa incerc si io sa fac albume din public in private si vad ca ai rezolvat tu tot. Esti grozava!! dar pe bune, spune-mi si mie ce sa fac, ca fac!
Pupici
Mihaser, bine ai venit inapoi, si felicitari pt botez! dar si pt calatoria cu trenul!
Andreea, tot voiam sa te intreb cite mesa maninca acuma Thea... oana papa de 5 ori pe zi, la ore aprox fixe: 5-6 am, 10, 2pm,5pm,7.30-8pm
si cind maninca, baga serios, bea de la sin si mai baga uneori 50 ml, 100, dar si cite 150ml...
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
mariana_1976 spune:
Urmatoarele mamici nu mi-au scris inca daca doresc album private:
Astept sa-mi scrieti pe forum!

1.Adibal
2.Aileana
3.Bagheera
4.ama_kaly
5.Andan
6.Andra_Simona
7.Biuta
8.Catrinutza
9.Ceela
10.Ciuf
11.Cristina30
12.Dananita
13.DEA0277
14.Delia
15.DianaD
16.Doublemom
17.Erika24
18.Ioana_C
19.irina71
20.Lady_Hawk
21.LiliPrejbeanu
22.Loriana27
23.luizax
24.Lumysti
25. micaalsa
26.mihaser
27.Otilica
28.Pispirica
29.Polixeni
30.serendipidity
31.Tcelen
32.Tecla
33.Zuzilici
Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
mariana_1976 spune:
Catrinel,hai ca e misto bancu´!![]()
Te punem noi la treaba nu-ti fie teama!

O sa ziceti ca nu sunt sanatosa,dar mi-e un dor de burtica de nu mai pot.Asa ca iar am fost la doctor si mi-a zis ca dupa 3 luni de la operatie e okay.Sotul a acceptat si el (sper sa nu-si schimbe parerea).Asadar...anunt oficial ca luna asta ne punem pe treaba pentru inca un bebe.Sa ne tineti pumnii!![]()
![]()
Revin maine fiindca ne ducem la o zi de nastere a unui baietel din vecini si mai pe seara la cumparaturile saptaminale.
O zi frumoasa tuturor
Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
ile77 spune:
La Multi Ani bebelusi de 1 iunie!
Sa cresteti mari, sanatosi ,frumosi,destepti si cuminti!
Bomboanele le primiti mai tirziu![]()
Mihaser, påi de ce sa-l lasi singur? Ia-l cu tine in dormitor.
Andreea G si Mari,sincer sa fiu eu nu am avut curajul s-o las pe Viv sa doarma singura in cealalata camera.
In primul rind datorita faptului ca mi-au spalat creierul la cursul pt gravidute cu sfaturi si alte nebunii despre moartea subita a sugarului.Asa ca, mai ales in primele 2 luni ,am fost f paranoica.
In al doilea rind datorita faptului ca Viv nu e un bb care doarme linistit. Se invirte,se descopera,ii cade suzeta si treb sa i-o pun la loc.Pot spune ca de cind s-a nascut si pina acum mi-am format niste urechi de iepure
.
Azi am fost sa vb cu preotul despre botez si deja ne-a luat la intrebari daca am inceput sa ne gindim cum sa ne educam fetita.
Ei, nah,si el, påi de acum!!! Abia am terminat cu colicii si noptile nedormite![]()
Si se apuca omul sa ma intrebe despre educatia care se da copiilor in ROm, ce educatie am primit eu, cum am fost eu pedepsita cind faceam prostioare.
Si ii zisai ca ma batea taica-meau la fund cu cureau sau imi dadea linii peste palme.
Måi si facu preotul o fatza![]()
![]()
Tocmai vruiam sa ii spun ca inainte mentalitatea era ca "bataia era rupta din rai"
.Hehhe,må intreb cum reactiona daca spuneam asta

Incercai eu sa mai indulcesc putin situatia dupa,ca sa nu-l las pe om socat.
Dar acum ,cine-l pusa sa ma intrebe de pedepse??Si ce era sa-l mint??Hehehe.
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
Biuta spune:
LA MULTI ANI PT TOTI BOBOCEI SI COPILASII DIN LUME, SA FIE MARI SI SANATOSI!!
Mariana draga,mi-am facut deja private albumul, am vb cu Cat, si am rez urgent :) Tu ma lasi muta de-a dreptul..si de-a stangul..una, ca faci atatea, a doua..VREI INCA UN COPIL?????????????Plus ca nu dorm princhideii noaptea ca lumea pana ii intarci
Si eu, si sotul, ne intrebam in gluma, cand e rauc al nostru, mai vrei inca unul??
pupicei la toata lumea..ca s-o trezit ai-ul meu :)
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
aida_o spune:
Mihaser,
Sunt bine acum, multzam :)
Mariana,
Eu abia te astept sa-mi zici ca ai ramas insarcinata din nou
Bafta multa!
Tare mi-s dragi gravidutele, cind le vad. Chiar ma uit la ele, cind merg la cumparaturi si trec pe la raionul pt bebelusi, si-mi aduc aminte cind eu eram cea cu burtica si ma uitam cu jind la mamicile cu bebelusi in brate :) Acum s-a intors roata, ele se uita cu jind la mine :) Mie-mi sunt dragi de nu mai pot, ca stiu ce minune va iesi din burtica aia :)
La Multi Ani, copilasi si copilase ![]()
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
dea0277 spune:
Salutare fetelor,
la multi ani la toti bebelusii, sinteti niste scumpi si scumpe, sa cresteti mari si cuminti!
Sa ne traiasca si sa fie sanatosi, ca restul se rezolva.
Mariana_1976, mai vrei inca unul? asa repede? Eu am zis ca fac pauza vreo 1 jumate, 2 ... ca tare mi-e frica ca o sa fie prematur si urmatorul ...
Si eu vreau albumul private, please ... imi da si mie cineva passwordul ca sa mai pun si eu poze cu micuta in contul comun? Ca de cind mi-a plecat sotiorul in Ro, tre sa fac poze aproape zilnic.
pupici ca ma chiama datoria ...timpul de mers la plimbare ...
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos