Infertilitate inexplicabila???!!!

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Dany, eu nu poci la 16, ale naibii si programele astea, terminam aiurea rau de tot. Las' ca noi ne vedem alta data.
Nucut, te-ai dat la fund, esti in perioada alba si te-ai dus si tu undeva sa depui oute? In nisip stau cel mai bine, se coc ceva de speriat.
Mie acum mi s-a mutat durerea surda in ovarul drept, dar scriindu-va ma mai lasat un pic. Am chef de dans, voi nu?

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Na, ca am venit si eu. Ieri am avut o zi oribila la serv, n-am avut tp nici sa respir, de asta n-am intrat pe DC. Ce dor mi-a fost de voi!
Eu as putea pe la 15 si 5-10. Daca vreti, vine la 14 cine poate, eu pe la 15 si vedem cine ramine pina la 16. Incercam un springulet?

Mergi la inceput

Nucut, din pacate nu poci, ca eu termin seara tarziu, si la doua furam si eu ceva din timpul de masa, ca nu-i bai la cat am de dat jos. Deci seful tau e de vina ca nu ne suprapunem si noi!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Bine, am sa-i transmit shefului urarile voastre de bine.
Ne videm alta data, cind puteti toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

ingerash26ama bucur mult ptr tine si ca bebeul tau mic e fetitza!

Si ce nume frumos o sa aiba

Noi plecam in concediu acum, va pup pe toate si cand ma intorc sa fiti toate cu burtici!

pusssss

Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheyla spune:

Am venit din vacanta si HOP la monitorizare.
Nici luna asta nu a fost sa fie.

Pentru ca aveam o suspiciune am repetat spermograma sotului, acelasi rezultat: NORMOSPERMIE (saracu' nu a zis nimic - a facut ce i-am zis).

Azi am fost la monitorizare - ziua a 12 (fara stimulare): endometru trilaminar de 8,8; OS -1 F de 18,4.

Mi s-a dat pregnil de 5000 pentru maine.
Toate's bune la mine, toate's bune la el iar bebe lipsa. Concluzia medicului: incompatibilitate.
Ma duc din nou la monitorizare in ziua a 14 si vom vedea ce va mai fi.

Sper sa vin cu o veste buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

sheyla bafta multa, sper sa se prinda luna asta. Ma regasesc in cuvintele tale.

gabi

Mergi la inceput

Sheyla, bafta multa si sa se prinda ceva frumos acolo! Spor la treaba si prestati din greu!
O sa vina soarele si pe strada noastra!

Sheritra

Mergi la inceput
Mergi la inceput