Infertilitate inexplicabila???!!!

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, bb-le nostru este !!!

Si statea ca smechera picior peste picior la eco trecuta, na, ca domnisoarele:)
Iar la eco de 15 sapt la Iosup mi-a spus ca este maricutza, mai mare cu 5 zile decat in grafic, totul este ok, cu exceptia indicelui de rezistenta a fluxurilor sangvine pe arterele uterine, care sunt cam mari. Am inceput tratament si se vor regla. Am facut si Triplul Test si asptept miercuri rezultatele, dar sunt convinsa ca sunt bune (adica negative).

Va pupacim cu drag, Ingeras 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Am uitat sa va spun ca o va chema Maya pe bb.

Pupicei, Ingeras 15+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Fetelor dragi ,aveti niste povesti care mi-ai intrat in suflet ,pana la lacrimi.Oare viata chiar asa sa fie??? Sa nu ne binecuvantaze DD si pe noi cu o magaldeata??? Chiar asa rau am gresit candva? O doamne,in orice caz nu credeam ca poti ajunge vreodata chiar atat de dependent sa-ti doresti atat de mult ceva si sa nu reusesti! Dar,dar,dar SPERANTA MOARE ULTIMA -eu va vorbesc din borcanul cu melancolie,va rog sa ma intelegeti sunt Z1...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Tzuca, stiu cum este cu Z1, cea mai nesuferita zi, mai neagra si mai urata!
Sunt alaturi de tine, si las-o asa, stai bosumflata si alinta-te, rasfata-te cu ce-ti place tie mai mult si dupa ce pleaca o sa fi plina de putere si voiosie gata de o noua lupta, ca si cum ar fi pt prima oara.
Trebuie sa ne impacam cu aceste perioade, altfel o luam pe campie!
O noua perioada, o noua batalie. Trecem si prin asta, doar suntem puternice!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetelor,
sheritra bine-ai venit din concediu. Eu iubita nu stiu cand mai plec in concediu, poate in august cateva zile la mare, in rest imi pastrez CO pt drumurila Buc, si poate FIV-ul din toamna.
pupici la toate fetele

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Multumesc mult Sherita de incurajari,dar iti marturisesc ca dupa ce am citit mesajul tau au curs cateva lacrimi...dar o sa-mi treaca,ma gandeam doar cum pot sa se tranforme cateva ore de intarziere a ciclului in adevarate vise! Am o intrebare la care daca stie cineva ceva despre asta o rog sa-mi spuna si mie:CUM SE POATE CRESTE VALOAREA LH-ului care este sub valoarea normala in faza ovulatorie si in Z 21 a ciclului?? stiu ca este si asta o pr.de infertilitate!

Mergi la inceput

Gabi, atunci te astept la toamna sa batem holurile spitalelor. Din toamna daca nimic si la noi iau taurul de coarne si trec la fape concrete, sa ma satisfaca doctorul cu furtunasele lui. In aceasta speranta stau si eu linistita vara aceasta si caut sa nu ma agit si sa nu ma mai gandesc la prostii si alte cele, voi avea timp din toamna sa mi le pun si-n cap. O sa incep sa strang si eu banutii pt cauza FIV, si cum o vrea dumnezeu. Macar ma bucur de vara.
Fetelor, bine-i si-n concediu ! Te doare in cot de toate. Scularea la 7, daca mai puteam eu dormi un minut in plus! Tusti la masa, pe plaja, gazeta/cartea in mana, cu un ochi la apa si unul la terase, mancat toate bazaconiile, stat la umbra, dormit, seara un plimbaric dupa papic, nebuneli in camera, ce mai, viata de sultan.
Pacat ca scurt, numai trei zile, dar mai vine o luna, nu ?
Aniast, ce mai faci ? Esti Shumi? Cum merge masina ?

Sheritra

Mergi la inceput

Tuca mica, uite aci un link, dar mai bine da o cautare in forum si citeste ce au scris fetele pe aici, medicamente sunt, dar sa vezi si ce efect au.
http://www.genevaromfarm.ro/romana/download/GONAL%20-%20f%20450%20UI%20Rezumatul%20Caracteristicilor%20Produsului.doc.
Doctorul ce zice?

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Sheritra, bine ai revenit. Eu sunt bine, imi suflec manecile si o iau de la capat. Maine sunt Z11, ocazie cu care vin in Buc la monitorizari, deci pe la ora 14 putem bea o cafelutza, sau un frappe, sau un cico... Nucutza, tu ce faci? Te lasa sefu' la o pauza scurta? danylo, participi? Sheri, te las pe tine sa tii legatura cu fetele si noi vorbim la telefon.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Andreea, Sheritra...
Bine ati revenit! Eu sunt ziua 13 maine!! Dar nu am vorbit cu nici un dr!! Oare de ce ezit asa fetelor!! Nush...cred ca mi-e frica de esec!!. Mi-am facut doar hormonalele de ziua 2 care au iesit excelente!!!
In privinta intalnelii la ora 14 mi-este imposibil... poate mai spre 16...
Dany

Mergi la inceput