Mamici de sept-oct 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 3
Roxana01 spune:
fetelor, am uita sa intreb ceva foarte important: nu am inteles exact cum sta treaba cu concediul prenatal. Va pun mai exact situatia mea: salariul meu de pe cartea de munca nu este nici pe departe cel real, avand in vedere ca lucrez in vanzari si traiesc foarte mult din comisioane. Asa incat imi doresc sa rezist cat mai mult la birou, ca sa nu am parte pentru mult timp de 85% din salariul de pe cartea de munca. Dar vreau sa stiu daca sunt obligata sa-mi iau cele 100 si ceva (nu mai stiu exact cate) zile, indiferent ca vreau sau nu. Sau daca sunt obligata sa-mi iau doare 42 zile (parca atatea sunt) dupa ce nasc. Ne obliga legea sa stam in concediu platit 85% pentru mai mult de 100 zile sau obligatia este doar pt 42 zile?
Multumesc anticipat celor care ma vor scoate din ceata.
Roxana, +27 sapt
pufymic spune:
Roxana despre concediul prenatal eu stiu ca e obligatoriu sa iti iei cele 42 de zile dupa nastere(deci cel postnatal e de fapt obligatoriu), dar sa fii sigura mai bine intreaba la probleme legislative.Cei de acolo sigur te vor lamuri!
Cat despre temerile tale sunt f intemeiate....si eu ma intreb cum ma voi descurca cu 2 pitici: unul cu tzatza-n gura non-stop si unul vorbitor/catarator(pe mine)/nebunatic nevoie mare....dar stiu ca ma voi descurca cumva!Si ma gandesc ca dc m-am descurcat la primul(din instinct!!!), acum la al 2-lea sigur nu vor mai fi probleme...sper
!
Pupici!
Ioana
(24+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
floricika spune:
buna burtici
am venit de la dr cu vesti bune
, nu am nici o problema, nici eu nici juniorul. Singura problema a fost ca eu nu am inteles ca trebuie sa continui cu Gynipralul, si am luat decat 20 de zile dupa care m-am oprit. Mi-a zis dr ca probabil voi continua pana in sapt 37.... In rest, este tot baietzel
, avem 720 de grame si 25 de sapt fara doua zile.
M-am linistit, va multumesc ca v-ati gandit la mine!
pupici pe burtici
Floricika
24+ cu 
Poze
Sephora spune:
Va pup pe toate 
Floricikam-a bucur ca totul e ok.Si ca ai bebe grasut si sanatos.
Pufymic mercic pentru poze.Referitor la PM bebe avea 20 sapt si o zi,si eu aproape 21 sapt fara 3 zile,ca pozele cu mine le-am facut putin dupa.Sper ca te-am lamurit.Am facut si prajitura,a iesit buna dar parca nu e genul meu mi se pare cam dulce,baietilor de la servici le-a placut,si mie dar am mancat doar o feliuta mica.
Au inceput si la mine durerile de burtica,bebelu e din ce in ce mai greu.Maine m-a duc la doctorita sa m-a vada si ea,iar pe 5 am iar programare la Medlife la Chitescu.Nu prea am pofta de mancare,mananc in schimb tot felul de fructe iar mancare numai atunci cand e foamea mare.Obosesc foarte repede,iar cand stau in fund m-a dor coastele de mor.Noaptea in somn mi se pun carcei,dar
Acum fac niste gem de capsuni ca am gasit ieri in piata unele super.
Va las acum
Io
22+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
tasia spune:
Buna burticoaselor ![]()
Eu si bebe suntem bine, un pic cam obositi pentru ca ma oboseste sesiunea si treburile casnice.
ramomar condoleante pentru bunic.
cri19 nu esti singura care se marita cu burta, eu sunt una dintre ele
Noi facem doar cununia civila la sfarsit de iunie. Initial vroiam sa fecm nunta in toamna dar din cauza ca am ramas insarcinata facem doar civilul acuma iar la anul facem super nunta
pentru ca asa mi-o doresc eu. Pentru cununia civila mi-am gasit o super rochita la Irina Scroter in care nici nu se vede burtica ![]()
Ralucutza daca mergeti undeva, chiar si la bere desi nu beau bere, vin si eu. Da te rog frumos sa ma anunti pe messenger, ca sa nu ratez intalnirea si de data aceasta.
Celorlalte
multi multi pupici
22 + cu
pozele noastre
pufymic spune:
Sz bine ai venit! Te-am trecut in listuta!Sarcina usoara iti doresc si un bb sanatos!
Floricika ma bucur ca e totul ok cu voi!
Sephora merci de lamuriri
!
....cat despre prajitura mie mi-a placut(de cand cu bb mic mananc dulce cat n-am mancat toata viata...
)!Sper sa nu ma fac cat casa...
Acai24 ma bucur ca si voi sunteti bine, grasunei
si ca v-a placut la mare!
Katia cum a fost la curs??????
Fug si eu la nani!
Pupici!
Ioana
(24+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
bibi spune:
in legatura cu subiectul de top din zilele astea, nastere naturala sau cezariana...uite inca o opinie.
in primul rnad cred ca fiecare femeie ar trebui sa aibe dreptul sa aleaga modul in care naste, asta atunci cand nu sunt indicatii de ordin medical.
in al doilea rand inainte sa alegeti evaluati foarte bine situatia...
cele care aleg sa nasca natural ar trebui sa ia in calcul ca este ffff posibil ca durerile sa fie de zeci de ori mai intense decat oricare dibtre cele mai teribile dureri menstruale. incercati si analizati cam care este proagul vostru de durere, cam cat de cooperante sunteti in situatii limita, etc. daca aveti posibilitatea mergeti la cursuri prenatale si luati in calcul ca cele mai oror povesti legate de nasterea naturala nu sunt nici pe departe artificial umflate ca amploare. mai bine va pregatiti pentru cei mai rau si sa dea Domnu sa fie totul fast and easy.
cele care aleg cezariana sa ia in calcul ca desi nasterea propriu zisa este lipsita de durere, post operator ai belelele talke de care poti sa tragi chiar si doua saptamani, pana poti considera ca esti din nou om.
nu vreau sa sperii pe nimeni, dar din proprie experienta pot sa jur cu mana pe inima ca cel mai rau este sa fi total nepregatit pentru ceea ce urmeaza.
cu dragoste
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
pufymic spune:
Bibi
!Acum ai pus punctul pe I!
Pupici!
Ioana
(24+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Cecilia C spune:
Salutare burticutze,
Vad ca scrieti nu gluma, eu nu mai pot intra decat foarte rar insa incerc sa citesc tot.
felcitari la toate gravidutzele care au aflat pe cine au acolo in burtica si sa avem in continuare sarcini usoare si nasteri usoare.
Ramomar sincere condoleante!
Try, felicitari pt baietel si sa fie sanatos.
Acum sa va dau si eu vestea...nu e 100% sigur dar deocamdata zicem ca e o fetitza acolo la mami in burtica, asa ca pana la proba contrarie vom avea INCA O FETITA COCONITA, ha ha ....asa ca Try, ce ne-am mai nimerit, tu 2 baieti si eu 2 fetite..
sanatosi sa fie ca asta e cel mai important
Pufymic, te rog trece si la mine caruciorul roz deocamdata
..desi cred ca asa o sa ramana pana la sfarsit
Care e scorul pana acum???? domina baieteii????
Mai fetelor, la noi e o caldura de mori..sunt 33 de grade dar cu umiditatea se simt de 42 ....
Va doresc sa va creasca burticile si sa fie bebeii sanatosi si sa stiti ca citesc tot .....doar mai prost cu scrisul
Pupici pe toate burticutzele si aveti grja de voi.

24+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
microbu spune:
Buna seara burticoase! 

Ramomar, sincere condoleante pt bunicul tau.
Amarantina, itzy-bitzy, mi_ka, beatricemc si cucuoancea (sper sa ma iertati daca am omis pe cineva) felicitari pt
, cate-un pupic pe burtik.
Try, felicitari pt cetatenie.
Gety,
scuze pt intarziere.
Sz, bine ai venit , iti doresc o sarcina usoara fara complicatii si un bebel sanatos si frumos.
Noi suntem cumintele, aprox nonstop in pat (cu mici pauze de papa si pishu
), simt ca burtik s-a mai ridicat si bebitza nu mai loveste asa de jos. Sper ca suntem pe drumul cel bun.
Azi am facut prajitura buna cu capsunele
.
Pupici
Sandra
20+
poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase