Mamici de sept-oct 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Giuliella, bafta maine la eco. Din pacate nu te pot ajuta, habar n-am unde e Sanador-ul.
Katia, sa ne povestesti si noua cum a fost cursul de la Mothercare. Sunt tare curioasa cu ce impresii vii.

24+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sz. spune:

Buna Giuliella,
Sanador-ul e in Piata Alba Iulia, langa un Spring Time. Sper sa rezisti tentatiei de a manca acolo :-)Si, daca faci echo 3D-4D, o sa ai mau multe bucurii decat aceea de a afla ce culoare va avea caruciorul :-)

Succes si asteptam sa ne spui culoarea caruciorului :-))))
Pupici,
Sz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

RAMOMAR sincere condoleante.
PUFYMIC frumoasa sau nu,tati e hotarat sa se insoare cu mine.
RALU chiar mi-ar place sa ne vedem acolo.Am putea face niste pozici super.

24

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

KATIA despre ce curs e vorba?Daca ai mai zis imi pare rau ,dar n-am retinut.

24

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

SALUTARE BURTICOASE!

CRI, te mariti, mama? Felicitari si casa de piatra! Pai tati se inghesuie acum, ca de, are tata 2 fetecare o sa-l bata la cap stereo, dar sunt ale lui si le iubeste. felicitari inca o data!

Bafta multa fetelor care or sa-si vada bebeii la echo, eu de-abia peste o luna il mai vad, si deja imi este dor de el.

Cat despre nastere, eu sigur aleg epidurala, ca asa a nascut anul trecut cumnata mea, si a nascut nu usor, ci incredibil de usor, si, in consecinta, nici nu ma stresez. Singurul meu stress este ca mi-e un dor cumplit de bebe din burtica, si il visez intr-una, si incerc sa mi-l imaginez, si mor de nerabdare sa-l pup si sa-l alint. Dar ma abtin, ca stiu ca ii e bine acum la mami in burtica, ca sa creasca mare si frumos.

Azi mi-am luat si rezulatele de la glucoza, urocultura, secretie si altele, si nu numai ca mi-au iesit bine, ci chiar mi s-a spus ca nu am sanse prea mari in viata sa fac diabet zaharat de tip II. Stiam ca sunt grasa de mancare multa nu de altele, dar de, tre sa facem ce zic dr. ca stiu ei mai bine.

Va pup dulce!

24+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Giuliella , eu stiu de Sanadorul de la Piata Alba Iulia, langa Sprig Time.De la Piata Unirii poti lua masina 104 si te lasa vis-a-vis de Sanador.Sper ca e cel la care tb sa ajungi,chiar nu stiu daca o mai fi altul in Bucuresti.
Banuiesc ca vei veni dinspre Urziceni (stii ca poti sa o iei si pe Autostrada Soarelui,e chiar mai scurt drumul) si daca zici ca lasi masina la intrarea in Buc, probabil ca o vei lasa pe undeva pe la Europa (un en-gros),dar chiar nu stiu cu ce mijloc de transport sa ajungi de acolo la p-ta Alba Iulia.Poate sa iei tramvaiul cateva statii pana te intalnesti cu troleibuzul care vine de la spitalul Fundeni si merge spre Universitate. Iti trimit pe PM tel meu si daca te pot ajuta suna-ma.
Acum am vazut ca esti din Galati :) Am rude in Galati si-mi place f tare orasul.

Nicol 24+ si Vladut (3***)

POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Salutari la burticute in sfirsit am reusit sa pun si eu foto cu burticuta

RAMOMAR SINCERE CONDOLIANTE
Fetelor mai avem putin pina ne tinem bebele in brate
dar vad ca la majoritatea ne e frica la nastere eu sint la a doua sarcina si as vrea sa nasc prin cezariana acum,dar doctorul meu nu e deacord decat daca intervin probleme....sa nasti normal e cel mai bine si mai sanatos,asa spun majoritatea doctorilor. Mie la prima nastere nu mi-a fost frica deloc eu abia asteptam sa -mi tin bebelusa in brate,asa ca fetele care sint la prima nastere sa nu va fie frica,ganditiva cum o sa fie cind o sa stringeti pentru prima data bebele in brate Va doresc la toate sarsina usoara in continuare si bebei sanatosi am fugit sa fac nani ca nu mai pot ce ma doare spatele
PUFYMIC
ati multumesc inca odata si ai grija ce faci cu mainile umflate ,daca nu ti se disumfla trage o fuga la doctor (parerea mea)

Tina23+http://pg.photos.yahoo.com/ph/tina2ndphoto/album?.dir=/52abscd&.view=ttina2ndphoto/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Cri19 ti-am trimis PM cu lista actelor necesare, sper sa-l primesti si sa-ti fie de folos!

Eloise 19+ cu
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Buna la burticute!!!!
Ce mai faceti? Noi am fost in week-end-ul asta la mare ca si Floricika si a fost super....l-am dus pe bebe la mare...noi am stat in Mamaia dar ne-am plimbat si in Constanta si am fost la Tomis Mall si acolo era si o reprezentanta Cridokids si nu am putut sa ma abtin sa nu ii iau lui bebe o pereche se sosetele...foarte dragute....si binenteles ca le-am luat bleu ca doar avem putza....
Cat despre umflarea picioarelor si eu ma confrunt cu acest disconfort, dar eu ma linistesc stiind ca eu am o insuficienta venoasa si oricum mi se umfla picioarele gravida sau nu....dar oricum am redus sarea pe cat posibil....
In rest numai de bine...la eco martea trecuta bebe avea 650 de grame la 23 de saptamani...doctorita a zis ca e doar cu 2 zile mai mare....grasunelu lui mamica....

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna burticutze!

M-am tot tinut in ulltimul timp sa va scriu, dar ba imi cadea netul cand sa dau send, ba intervenea ceva urgent la birou, ca uite toate ideile mele haioase s-au pierdut...

In primul rand, Itzy Bitzy, ti-am trimis PM cu adresa mea de mail, ca sa-mi trimiti pe mail pozele si eu sa ti le trimit tie. Floricika, Cris, Katia, daca vreti, va trimit si voua mailul meu pe PM. De fapt, Cristina, tie ti-l trimit deja, ca sa-mi dai un reply, sa-ti trimit poze cu mobila de bebe. Dar cel mai bine, daca ai timp, te poti duce la Home Design Mall in Ghencea, acolo am vazut mobila dragutza. Eu astept sa vad ce au si la Kidex si dupa ma hotarasc. Tati e deja ingrozit de perspectiva falimentului, atat de mult ne-a inglobat in datorii noul nostru apartament!!!

Cristina, eu am avut 3 zile de picioare super umflate. M-am speriat ingrozitor, nu mai aveam glezne deloc. Asa ca am luat taurul de coarne si fac exercitii de glezene in fiecare seara, dar, ce e mai important, nu mai mananc deloc sare. DELOC!! L-am terminat pe sotul meu, dar se sacrifica pt binele meu. Nici salata, nici mancarea, nimic nu mai are sare la mine. Si, crede-ma, nu mai am picioare umflate!

Katia, super perfomanta pt sotul tau!!!! Traiasca Katiusha!!!. Sa ne povestesti despre Mothercare.

BB Ralukutza, eu chiar nu am nici un stres legat de nastere! Trec eu peste asta, ok, cat sa sufar, o scot eu cumva pe nebunatica mea! Am optat pentru epidurala, dar trebuie sa discut cu medicul meu. In orice caz, nu m-as taia decat in caz de urgenta. Sper din suflet sa nu ajung la cezariana, mi se pare ca recuperarea este foarte grea. Si tocmai asta este frica mea: CE MA FAC, FETELOR, CAND O SA AM O FETITA CARE VA DEPINDE TOTAL DE MINE???? Daca nu ma descurc??? Daca nu stiu sa-i dau de mancare? Daca nu stiu cum s-o cresc? daca ... tot felul de astfel de intrebari... pe mine asta ma inspaimanta ingrozitor. Voi nu va puneti intrebarile astea?

O seara frumoasa si un somn odihnitor la burticutze!

Roxana, +27 sapt

Mergi la inceput