Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Trebuie sa ajung la zi cu urarile, ca iar am ramas in urma.

LA MULTI ANI!!! CARINA SI TEODORA, DAVID SI ANNA MIRUNA, SERBAN, MAYA SI NICHITA DANIEL!!! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii in viata.

Simona, da' ce parcare de triciclete i-ati facut lui Dragos! D-aia albastra avem si noi.

Gabitza, acum vrei-nu vrei, trebuie sa-l obisnuiesti pe Andrei sa poarte sapca, sa nu-l arda soarele pe cheliutza .

Micky, bine ai revenit. Se vede treaba ca a mai crescut Daria si te mai lasa sa respiri.

Bine ca ati vorbit de pampersi, ca oricum aveam de gand sa-i aduc in discutie. Si pe mine ma innebuneste Sergiu cu foiala cand il schimb, se mai apuca sa traga si de lipiciuri, asa ca m-am gandit sa-i cumpar Up&Go. Toate bune si frumoase, se imbraca mai repede, dar cum o sa reusesc sa sa-l dau jos atunci cand face kk si sa nu-l manjesc pana la calcaie?

Si mai am o intrebare, poate reusiti voi sa-mi scoateti prostiile din cap. In zona lombara (cred ca asa ii zice) Sergiu are doua vertebre putin iesite in afara. De fiecare data cand am fost la dr, mi-a spus ca este inca mic si nu s-a format curbura. Primele dati am inteles, copilul nu statea in fund, dupa aia statea in fund dar nu mergea, dar acum nu mai inteleg, ca merge si nu ar mai fi nici un motiv sa fie asa. Imi tot repeta ca da, sunt putin iesite, dar sa mai asteptam un timp pana sa-i facem o radiografie. Si tot stau si ma intreb daca sunt nebuna ca nu stau linistita si sa o cred pe dr ca nu e nici o problema, sau sunt nebuna ca nu ma duc mai repede sa-i fac radiografie.
La copiii vostri cum arata coloana? S-a format curbura?

Va pupam,

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ada dar de ce nu te duci la Tica sa vezi ce-ti spune ala?!Are cabinetul acolo unde-i si celebra si parca lunea are program de la ora 4...
Delia are coloana dreapta apai si la mana se simte usor curbata...dar asta e "simtirea" mainii mele...

Iuliana baga-te cu tratamente pe fete sa le faci bine...de la noi sanatate maxima...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Cam tarziu v-am gasit. Dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Cam ce ar trebui sa facem sa ne primitzi si pe noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ana bine ai venit la noi...ce sa faci...?! Nimic in mod deosebit ...doar sa ne spui mai multe despre tine si sa vii alaturi de noi,vorba aia mareata la bine si la rau...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Bine ai venit, Ana
Dupa cum zicea si Loreen, povesteste-ne despre voi, cum il cheama pe bb, ce ii place sa faca, etc.... si pune-ne muuuuulte poze

Fetele, noi inca nu ne-am linistit cu vizitele - pentru ca joi vine var-miu cu pretina sa o felicite pe Carina pentru 1 an... dar deja stiu ce fac de halit: salata "Poienita cu ciuperci" si muffins cu cascaval, bacon si masline Cu dulciurile o s-o rezolv repede: capsuni si cirese... Apropo, cine intreba de caise? Au aparut!!! Parca 65.000 kg in piata la mine.

M-am cam decis sa renunt la net acasa - pentru ca saptamana trecuta n-a mers si in cot i-a durut pe cei de la firma. Nici macar un telefon nu s-au deranjat sa ne dea... asa ca ori punem Astral, ori renuntam. Eu as fi pentru renuntat... ca o scot eu la capat la serviciu...

Adina, prafurile de care zicea Mickyyy ... Enterol am luat noi (contine flora intestinala), apoi Hidrasec pentru diareea in sine, Electrolit Humana (pentru ca sa nu-si piara electrolitii din cauza deshidratarii - sper sa nu zic prostii), si, asa cum te-au invatat fetele - Milupa HN25 sau Humana HN - este lapte praf special pentru boala diareica. Sper ca sunteti bine - imi pare rau ca ti-am raspuns asa tarziu.

Nelia, e o dulceata Agata mama pe ea! O fi ruda cu David Coperfield - scamatorul - de scapa asa repede de pampersi?
Iuliana, felicitari grasulinei! E haioasa foc cum e de hotarata sa mearga!

Gata, pauza s-a terminat, ma duc sa vad de cupil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salut popor!
Sunt cam varza aiurita, ametita, somnoroasa, ma culc in creierii noptii, ce mai nu mi-e bine, am lene cronica in oase, stau ca proasta si ma intreb in fiecare dimineata la 8 cand am nisip in oki cum dreq o sa ma mai duc eu vreodata la munca??? Va suna cunoscut? Daca nu, e chiar mai bine ca vreau sa-mi ziceti cum faceti voi de nu aveti stari d-astea.

La multi ani puisorilor de un an! Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti noroc in viata si fericire cat cuprinde!

Am fost ieri la curs, e dragut, prima data am avut emotii, parca eram la liceu mi-era frica sa nu ma fac de kko. Dar n-a fost cazul, sunt chiar ok. Sper sa raman cu ceva in cap, ca inca mai stau la indoiala daca merita inca 3 milioane si pentru nivelul 2 din 3, dar dupa o singura lectie nu poti sa iti dai seama. oricum sunt nerabdatoare sa ajung sa zic 3-4 fraze in italiana si sa stiu ce zic

Filip e din ce in ce mai alintat, mai stricator, distruge tot ce prinde, cotrobaie peste tot, darama, imprastie, rupe, varsa. Sunt deja la capatul nervilor. Plange deja cand strig sa nu puna mana. Inca nu stiu daca e o reactie alintata sau chiar se sperie si ii fac rau. Mi-a spart o vaza, deja nu mai pot tine usa la balcon deschisa ca iese si vrea numai acolo, pe caldurile astea e numai bine sa stau cu geamul inchis cu gandul la factura de curent si aerul conditionat oprit.

In fine, macar nu avem probleme grave, desi mi-e o lene groaznica sa merg cu el la controlul de un an. Va rog, dati-mi un sut in fund sa duc copilul la vaccin. M-a sunat si asistenta iar eu nu ma pot urni si e dreq peste drum de mine Asta n-ar fi nimic, dar si sa ies cu el in parc mi-e lene. m-am plictisit de acelasi parc, m-am plictisit sa ies singura (pe Andreea si Eric ii prindem mai rar in sesiune, adik ei ies dar nu ne mai potrivim asa bine la program), m-am plictisit sa il duc de colo colo in carucior, m-am plictisit sa nu ma lase sa stau nici 2 minute pe o banca fara sa obiecteze (in afara de momentele cand ii dau sa haleasca), m-am plictisit ca atunci cand in sfarsit e si Mihai liber sa stea sa zaca pentru ca e prea obosit ca sa facem ceva. Imi vine sa urlu la luna. Cred ca e de prea mult stat acasa. Dar si daca nu stau unde sa ma duc? Am tot ce-mi trebuie. Slava cerului acum nu traversam nici o criza financiara, am cu ce sa plec, am masina mereu la dispozitie VA ROOOOOG, dati-mi idei, unde sa merg, ce activitati sa mai am cu copilul asta??? Acum cateva saptamani eram plina de avant muncitoresc, sa bat toate parcurile capitaliste cu el, acum nu pot nici strada s-o traversez pana in bashinosul meu de parc de cartier Dati-mi o palma dupa ceafa sa-mi revin sau lasati-ma sa ma sui intr-un copac si sa arunc cu banane in voi

Ada, ia frumusel copilul si mergi la radiografie. Sau mergi la ortopedie, ma rog undeva unde sa mai ceri o opinie. Bine ca le face pe toate si in afara aspectului nu pare sa fie o problema, dar e bine de mers pentru linistea ta.

Va pup pe toate, ma duc sa dau un iaurt in botul Filipului si incerc sa ma urnesc sa ies putin cu el, nu de alta dar nu mai am tigari

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mai, nu-mi vine sa cred ce copil cuminte am! Daca as sti ca si al treilea ar fi la fel, miine ma apuc sa mai fac unul. Va mai spuneam ca Agata imi consuma zilnic vreo doua treimi din timp si energie – si acum nici macar nu ne mai certam, ca e destul de cumintica, ci pur si simplu asta e pretul ca sa traiesti in aceeasi casa cu ea – doamne, ce mai seamana cu mine, nu stiu ce s-or face tati si Tudora cu noi. Ei, eu credeam ca toti copiii sint ca Agata, furtuni devastatoare si energii debordante. Dar de unde! Mai exista copii si ca Tudora! Fara sa fie vreo bleguta, e pur si simplu cuminte. Acum imi dau seama de ce nu prea ma intelegea nimeni cind ma mai plingeam ca nu-i mai fac fata Agatei! Pai daca nu o aveau! Tudora e o dulceata de copil, e atit de cuminte, inteleapta si ascultatoare, ca-mi vine sa o pup tot timpul. E cooperanta si intelege tot ce-i spun si chiar asculta, nu se duce sau nu face dom'le daca ii spun ca nu e bine sau nu e voie. Ma minunez tot timpul, ca eu ii spun si mereu ma astept sa nu ma asculte, ca doar sint mamica educata la scoala Agatei. Si cind o vad cum cere lamuriri pe limba ei si arata cu degetelul si face semn ca nu si apoi pleaca de acolo... sau cind cere voie din priviri sau arata cu degetul si ma intreaba „da?“ si daca ii spun „nu“ pleaca... imi vine sa o string in brate si sa o pup tot timpul. Are si ea niste probleme... pampersul si carutul. In scurt timp, probabil va fi si patutul. Deci, a vazut fetita noastra ca stam prost cu banii si ce si-a zis, hai sa fac economie. Rideti, ca si eu am ris ieri, dar ieri si asta-noapte am folosit per total doar doi pampersi. Pentru ca ieri toata ziua a stat fara... cu chilotei. A facut de trei ori pe ea, ma trage la olita din 10 in 10 minute, de-mi vine sa-i fac vint pe geam (olitei!), dar a facut totul la olita. Si cred ca se simte bine in chilotei, ca nu-l mai vrea deloc. Si nici nu-i mai dau ziua, cind stau acasa sau prin curtea din spate, chit ca trebuie sa spal chilotei, pantaloni si sa mai sterg pe jos dupa ea. Acum doarme in patul ei mare, am invelit salteaua cu invelitoarea de plastic ramasa de la Agata si o las sa doarma fara pampersi. Ei, si cu carutul, ca si Agata la virsta ei, are o problema ca nu-l mai vrea. Vrea sa mearga pe jos, de minuta. De trei zile nu m-am mai dus in vreun parc mai indepartat, pentru ca nu pot sa o car daca oboseste si in carut nu vrea sa stea. Bine macar ca a inteles ca palaria sta pe cap, nu pe jos. Gata, ca am laudat-o destul. Are si Agata ceva demn de lauda: a invatat sa-si lege sireturile! Ne chinuim de ceva timp la acest capitol, dar ieri a reusit. Si dimineata a vrut tenesii cu siret, si le-a facut singura, apoi i le-a facut si Tudorei la ghetute si a declarat foarte mindra: „Now, I realy am a big sister!“ Si tot ieri, a reusit sa raspunda corect la intrebarea care e numarul tau de telefon. Ca noi tot invatam unde traieste, pe ce strada, in ce oras, tara, de unde vine, din ce orasm prenumele celor apropiati... dar cifrele nu le tine minte. Si eu cred ca e esential sa-si stie numarul de telefon si acum il stie... m-am linistit. Acum am trecut serios la capitolul geografie, ca vad ca e interesata cum e pamintul, ce sint planetele, care sint si, mai ales... unde pleaca noaptea cind vine ziua!?! Una din cele mai inteligente intrebari de-ale ei, pusa prima data pe la trei ani si ceva, dar vad ca nici acum nu e multumita de raspunsurile primite. Asa ca, in weekend e musai sa mergem sa luam un glob si niste planete din plastic si sa-i explic cit m-oi pricepe practic, ca din poze vad ca n-a tinut.
Gabitzam, mie imi place mult cum ii sta lui Andrei. Asa imi venea si mie sa o pup pe cheliuta. Acum i-a crescut si nu vreau sa o mai tund inca o data, ca s-a uniformizat perisorul si vreau sa i-l las sa creasca. Mai ales ca va incepe gradinita si e don'soara de-acuma!
Iuliana, am vazut si eu si sotul filmuletele. Felicitari si pupici dolofanei! E dulcica foc! Si imi place tunsoarea Emmei! E shic!
Loreen, nu ma speria! Ca la noi abia ce s-au potolit spiritele de vreo jumatate de an, dupa citeva luni bune de cosmar! Agata nu a avut si nu are gelozii fata de sora-sa, nici atacuri la adresa ei, o iubeste pur si simplu si si-a luat in serios rolul de sora mai mare si e mindra tare de acest lucru. Ea cu noi avea ce avea! Mai ales cu mine! Bafta sa gasesti solutiile cele mai bune legate de Bianca si cind le gasesti, arunca-le si incoace, ca nu se stie cind o apuca iar pe Agata!
Ada, ca sa fii sigura, eu zic sa te duci sa-i faci o radiografie. Au mai fost cazuri pe aici, cind doctorii au zis una si intuitia mamelor a fost de baza. Numai vezi sa-i fie facuta radiografia in conditii bune, adica sa nu „uite“ aia vreo masura de protectie. Tudora are coloana dreapta, nu-i simt curbura, dar nici nu e iesit nimic in afara.
Ana, bine ai venit! Asteptam detalii si poze!
Simona_filipas, am vazut pozele cu Dragos. Imi place la voi!
Adina, si eu vreau la mare, dar eu nu am nici pusculita si nici mare!

I-am pus Tudorei Aida si vad ca doarme dusa de vreo ora, desi partea corala e destul de... galagioasa. Dar va las, ca ma duc sa mai fac ceva prin casa, tot imi propun sa termin odata casa, adica sa pun totul la punct ca sa ma apuc de invatat franceza... serios. Si cred ca imi arde de invatat ca aluia a linge sare... ca tot amind in fiecare zi, iar joi si vineri sint pe drumuri. Dar de luni, sigur ma apuc, ca termin cu actele si drumurile si cu casa si nu mai am incotro. ... ca e o caldura afara, numai buna de invatat.
Ah, Loreen, vineri am rendez-vous la medic si atunci vad si ce e cu analizele, ca am sunat ieri si nu erau toate venite. Trebuie sa sun joi, poate ca vin pina atunci. Daca nu, il amin pentru luni, ca sa nu ma duc degeaba, si ii fac atunci si celelalte doua vaccinuri din seria care se face la un an.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Fetelooooor, nu dati cu oua, dar nu am mai avut timp sa mai intru pe la voi... Mik incepe s-o ia la sanatoasa, n-o mai pot tine locului, ne cautam teren de casa, ma intorc la munca de joi si am intrat si intr-o afacere de marketing. Dar macar sa va povestesc despre noi.

In primul rand pupaciiiiiim pe toti bebelusii care au devenit ditamai copilasii si le zicem tutror

De fapt n-am noutati prea mari, decat ca pitik face toate nebuniile, merge prin parc, trage de toate buruienile, se da pe topogan, se joaca la nisip, asa ca noroc cu bona, ca altfel nu as face fata. Din fericire, nu are muci si alte blestematii, am scapat si de giardia.

Eu o sa incep munca de la 1... ce sa zic, e o stare confuza , ca as vrea sa mai fac si altceva dar ma gandesc ca mik ramane cu bona, n-o sa mai fiu langa ea sa-i vad toate maimutzarelele.... lasa, ca nu sunt prina care munceste si nici ultima, si apoi n-o sa pot sta cu ea toata viata. Asa ca... asta este.

Pupam si mai incercam sa revenim mai des!!

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Loreen, multumim mult pentru urarile de ieri, de 11 luni.

Multumim si celorlalte fete care s-au gindit la noi.

LA MULTI ANI!!! copilasilor care au implinit 1 anisor in luna mai. Sa creasca mari, sanatosi, ascultatori si frumosi!

Noi sintem relativ bine; relativ, pt ca Evei ii ies 3 masele si 2 canini (deja are 8 dinti, de la 9 1/2 luni) si se chinuie, saracuta, de nu stiu ce sa-i mai fac. Gingia e super umflata in locurile cu pricina, arata de parca ar avea infectie la fiecare maseluta (ceea ce nu este, pt ca am intrebat pediatrul). Sint maselele alea pacatoase Daca as putea face ceva sa i le scot mai repede ... Offff... Nici nu poate sa manince normal, nici nu prea mai doarme, e tot timpul cu degetele in gurita si tot ce prinde baga in gurita si acolo ramine pina se toceste de atita ros. O dau eu cu oragel, dar tot doare si nici nu il pot folosi mai mult de 3-4 ori/zi

Chiar daca nu am mai postat, am citit mereu, tot ce ati scris; am vazut poze de la aniversari si petreceri, cu copilasi mari si frumosi.
Cind o sa am mai mult timp si nu o sa mai fiu asa de stresata si obosita din cauza maselutelor, o sa postez mai mult, asa cum incepusem, plina de avint pionieresc.

Pina atunci, urez LA MULTI ANI!!! si copilasilor nascuti in iunie. Sa creasca mari, frumosi si sanatosi!

Sper, totusi, sa mai intru sa scriu cite ceva, mai ales de 1 iunie, de ziua tuturor copilasilor nostri.

Pupici.

ps: am mai pus niste poze in ultimul album (xi - 113); acolo se vad si cei 8 dintisori ai Evei

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna si de la mine, nici eu nu prea mai am timp sa intru, ma omoara buruianul din gradina
simona vazut pozele cu Dragoselu, scump foc. Maiiii, eu am inceput sa fiu geloasa, totzi copiii merg, numai a mea nu
Nelia sa traiasca chiloteiii. Eu am incercat la 6 luni cu olitza, facea tot timpul, apoi daca avea diaree am lasat-o mai moale, acum nici nu vrea sa vada olitza, se screme face pipi si kk dupa in pampers
Ana bun venit, spune repede tot despre voi, eu sint taaareeee curioasa
Androix si a mea e la fel, face tot ce face Filip al tau, mai putzin ca nu vomita. Asteptam sa zici sau mai bine spus, sa scrii aici in italiana. Eu cu Teddy sintem la pinda...
Oana vazut si admirat dintzishorii Evei. Noi am ramas tot la stadiul de 6 dintzi, asta de pe la 9 luni. Asteptam sa-i aduca anul dintzi noi

Fetelor vreau idei de cadou pentru Isabella, ceva care sa-i ramina amintire, mai putzin cercei, bratari, lanturi de aur, ca din astea are de la botez o sacosha. Ajutati-ma nu-mi vine nimic in bostanul asta si m-as duce joi sa casc gura prin magazine, ca tot e sarbatoare.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput