Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor ce-mi spui tu mie imi suna atat de cunoscut si ca sa ma dau mare chiar stiam treaba asta si ca sa fiu si mai marsava i-am spus-o si ei insa tot asa face...eu o inteleg foarte bine insa ea pe noi mai deloc si pe langa criza sentimentala se mai confrunta si cu criza hormonala,ca de asa-i la fetite...Sti ca-ti spuneam ca am fost la psiho cu ea exact pentru a preintampina crizele acestea si exact cum spui cred ca le va intelege doar cand va deveni mamica la randul ei...ca per ansamblu este un copil cu fondul bun...
Eu am suferit de lipsa de atentie si culmea nu pentru ca eram primul copil ci pentru ca eram al doilea si la noi a fost invers, adica primul era in top si eu veneam printre picaturi...

Ioana esti acasa?!

Nelia sa nu-mi vinsa sa cred ochilo rce fata mare ai si este o asa diferenta mica intre ele...daca fata se simte pregatita atunci nu vad de ce sa nu o lasi...doar atata ce te chinuie pe tine mai mult cu spalatul hainelor...va fi o frumusete sa cresti un asemenea copil...Rezultatele la analize nu au sosit?!

Flori cum te mai simti?!

Monu voi cum mai stati?!Tot la capitolul scandal sunteti sau ati depasit faza?!

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ioana p-acilea sunt, ca nu ma inghesui sa m-apuc de treaba.
O fi vreo faza prin care trec bobocii nostri, ca eu am patit ieri cu matusa-mea si vara-mea, cum au intrat in casa s-a pus Bibicu' pe urlat de nu ne intelegeam nici la juma de metru. N-am inteles ce a fost in capul ei ca doar le vede des, le cunoaste, dar ieri parca o apucase strechea. Se agata de mine ca o maimuta si ma tragea de par, se impingea cu picioarele in mine, numai sa nu le vada la fatza. A fost ciudat. Apoi s-a linistit si s-a dus fara rezerve la matusa-mea in brate.
Merci de incurajare, spor si tie la pregatit motzul, sa nu-ti dea batai de cap toata alergatura ce va urma.

M-a sunat vara-mea, i-a dat drumul. Cica sa vina martea viitoare (cand intra in 41 sapt.), adik in 06.06.06, daca nu se intampla pana atunci. Ai mei plozi au venit la 37 sapt. si uite ca altii se lasa asteptati.

A adormit Bibicu, m-apuc de treaba.

11 luni si In parc
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Elisor, mama ce vise ciudate ai si tu! Bine ca sunt doar vise!

Gabitza, ai mai, ce facurati cu bietu copil de-l tunsarati? Vai si ce par frumos avea! Scrie si la noi la 1 an: 9 kg si 75 cm... si sterge restul...

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.
daca tot si-a schimbat elisor culoarea din cauza mea, atunci ma simt obligata sa postez mai des !

babygirl, pe langa ce ti-au spus fetele pentru diaree, poti sa-i dai si biotics. Sunt niste prafuri foarte bune pentru reglarea tranzitului si refacerea florei intestinale. Noi le folosim cu succes la ambele fete, chiar si cand nu au probleme grave.
iuliana, felicitari pentru plimbareata mica . Si eu astept momentul cand Daria va capata suficienta siguranta s-o pot lasa singura pe strada. Deocamdata face plimbari scurte de una singura prin camera, dar afara n-am avut curajul sa-i dau drumul inca.
gabi, Andrei e un dulcel si cu cheliuta. Mai bine ca l-ati tuns, oricum vine vara.
loreen, n-am urmarit de mult timp ce s-a mai discutat pe aici, dar la prima vedere concluzia din ultimele tele mesaje este ca Bianca are nevoie de mai multa atentie, laudata mai mult pentru lucrurile bune care le face (sigur sunt si din astea) si pedepsita doar cand face greseli mari. Ea doar incearca sa va atraga atentia si asupra ei, si daca vede ca nu-i iese cu lucrurile bune, face cat mai multe prostioare pentru ca asa stie sigur ca o bagati si pe ea in seama. E doar o parere, ti-am zis, am luni bune de cand nu v-am urmarit si e posibil sa ma insel.

ziceti-mi si mie, ce e cu casuta aia de la metrope care o laudati toate pe-aici? presupun ca s-a discutat cu ceva timp in urma....dar eu sunt rupta de realitate.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

PS: am uitat sa va spun si voua, am primit pe mail o invitatie la kidex, in caz ca sunteti interesati, o parte din tematicile abordate par interesante:

"Dragi parinti si neparinti,

Va invitam cu multa bucurie la Targul pentru copii Kidex (www.kidex.ro) care va avea loc in perioada 31 mai -1 iunie la Romexpo, Pavilionul 2, Sala M.Sadoveanu.

In cadrul targului, Asociatia Acsis va participa in calitate de colaborator:

Joi 1 Iunie:

12:00 - 13:00 Proiectia filmului "Drumul catre curcubeu" ( filmul de pe situl www.acsis.ro in versiunea completa, 15 minute, film premiat la Berna 2003)

13:00 - 14:00 Atasamentul – Cum sa crestem copii echilibrati : Cezara Dasu – membru Acsis, Psiholog - Psihoterapeut Centrul de sanatate Gorgos

14:00 - 15:00 Programul de vaccinari – Alternative de vaccinare. De ce? Cand ? Unde ? - Doina Pecingina – membru Acsis, Asist. Spit. Clinic de Obstetr. – Ginec. “Prof. Dr. Panait Sarbu”

15:00 - 16:00 Primul ajutor pentru copii cu varste intre 0-5 ani Mihaela Scheiner – membru Acsis, Medic Nenonat. Spit. Clinic de Obstetr. – Ginec.“Prof. Dr. Panait Sarbu”

16:00 - 17:00 Proiectie film « Drumul catre curcubeu »

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

vaaaaaaaaai, a ramas andreiu fara onduleuri!!! musai sa ne vedem, gabitza.tre'sa pup cheliuta.

i-am facut azi pentaxim. fost la policlinica,dat "punguta"la dr,si asist.,controlat urgent,trimis jos la intepat,ca deh,cica e prea mare sa ii faca ele injectia pt ca le-ar tine minte, dat banutu si la tanti cu intepatu',ema urlat,plecat acasa. diaree are inca.tuta zicea ca e de la dinti si nu a zis sa amanam vaccinarea.mi-a zis sa-i dau cate2pastile de vigantolette 1000.adica nici macar 500,nici macar 1,ci 2 de 1000.e nebuna ea sau sunt nebuna eu ca ma mir?
copil+tata dorm acum.vorbim pe seara.ma duc sa-mi numar banii din "pusculita".vreau la mareeeeee.urjjjjjjeeeeeeeeent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

In sfarsit am apucat si eu sa intru sa mai dau " Buna ziua".
Sunt in urma rau de tot cu felicitatul copilasilor...offffffff

LA MULTI ANI DAVID, ANNA MIRUNA, SERBAN IOAN, MAYA ILINCA si NICHITA DANIEL! Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti parte numai de noroc si fericire toata viata

A trecut si motzul. Acum gata am intrat si-n randul prichindeilor demotzatzi.
A fost foarte frumos per ansamblu. Dragos s-a comportat exemplar.A fost foarte curios ce-i face nasa-sa cand i-a pus turta si i-a luat motzul dar n-a scos nici pis macar. La tort era-n culmea fericirii ca si-a bagat mana-n el si lingea de mama focului.
A ales de pe tava pixul, mingea de tenis ( fericirea lui tati) si surubelnita. La surubelnita a fost cu cantec ca pusese manuta pe bani dar i-a intors nasa-sa tava si a apucat surubelnita. Maica-mea a fost figura mare ca dupa ce a ales astea i-a dat seringa-n mana
Imi pare rau ca n-am facut prea multe poze in schimb a filmat tata aproape tot si incerc sa fac si niste poze de pe film. Acum sunt mult mai libera ca a ramas mama la mine pina la sfarsitul saptamanii si asa mai apuc si eu sa fac una alta.
Cu cititul stau cam prost dar din ce am apucat:
Elisor bafta multa. Poate ai noroc si gasesti o echipa cat de cat constiincioasa.
Gabitza imi place cum l-ai tuns si nu-i sta rau. Andrei ce-a zis cand s-a vazut tuns? Si-a dat seama de diferenta?
Iuliana pentru micuta bulanoasa. Bravoooo
Androix la Dragoselul. Bravoooo. Las ca acusi fugi tu dupa el si sa te tii atunci.
Laura eu totusi cred ca atunci cand v-a mai creste putin si Delia, Bianca o sa-si dea seama singurica ca nimeni nu-i i-a locul in inima printilor.pentru amandoua.

SimonadeDragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Uitati aici cateva dintre poze

SimonadeDragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ce liniste profunda pe-aici...absente mari si multe...hai fetele ce-i cu voi?!

Eu am dat o fuga mica cu mandra in oras in ideea de a plati niste facturi insa m-am lovit de niste cozi asa ca am lalaita profund.Asta mi-a facut ceva crize de nervi,asta apropo de urlat la persoane cunoscute si cum a inceput asa a si terminat...si acum doarme ca mutu-n papusoi...
Vremea este oribila...nici nu ploua nici nu este soare,dar bate vantul turbat si asta-i rau,cel putin la noi la mare...

Mickyyy "crizele" Biancai nu au neaparata legatura cu Delia pentru ca le-a avut mai dintotdeuna,din cand in cand...acuma se leaga in mod aleator de sor-sa...Si cand era mai mica facea la fel,cu trantit de usi cu tipat sau urlat in functie de preferinte...cel mai tare ma amuza cand ma ameninta ca nu mai vorbeste cu mine in toata viata ei...si o tinea cam 10 minute ca uita si nu stiu ce vroia sa ma intrebe...Are o personalitate foarte bine conturata si cam nu prea suporta oprelisti...ca de atentie din parte a noastra nu a dus lipsa,cel putin are grija mereu sa nu duca lipsa...dar asta nu o impiedica sa fie geloasa si invidioasa pe sor-sa...
Casuta din ce-am vazut in poze la Adina este o chestie din material plastic,cu usita si geamuri,frumos desenata...adica numai buna pentru copii...pentru depozatitat jucarii...mie cred ca-mi trebuie vreo 2...

Simona ce frumos e la voi la curte...cred ca Dragos este in culmea fericirii,cel putin in poze asta arata...

Adina vremea la mare este urata momentan.Si nu stiu ce-au anuntat la meteo...Cand veniti sa ne dati si noua de stire ca sa va vedem...

Diaspora helauuuu...pe unde sunteti?!

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Gabita, mie tare mult im place cum ii sta lui Andrei cu cheliuta. Are mutra de smecheras.

Fetele mele iar sint racite...aproape in mijlocul verii. Emma a adus de la gradi, dar ea e mai bine. Fintina de muci are Diana, mititica. Sper sa ii treaca pina duminica, dar nu prea cred, ca la ea dureaza 2-3 saptamini pina ii trece. Macar sa ii treaca pina plecam pe avion ca sa nu urle de durere de urechi.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput