Pestisori... pestisori... (21)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza !

Ce fac pestisorii ? SPER CA BINE!

CRISS, ce bine ca ai fost la cabanuta .Imi inchipui ce aer curat , cata liniste si racoare era akolo.Cred ca nu iti mai venea sa te intorci acasa .Pupici ANEI!

Mirela, aiprins vreu pestisor de aur?Sper ca a fost frumos si te-ai simtit bine si a revenit optimismul!

Charlie , ai rupt magazinele in wk-end?Ce ai cumparat?Astept vesti .

Si eu mi-am luat un colier si abia m-am abtinut sa nu imi iau si niste papuci! De fapt am cautat toaleta eleganta si ce am gasit frumos , aveau o problema, nu imi veneau la sani...uneori sunt bine sa fie mai mari, alteori nu !

Fetita mea preferata , nu ma mai rasfata si pe mine cu niste poze? Mul;ti pupici Mariucai!

Va doresc o saptamana usoara si cu multa racoare !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

:-) Neata Fetele !
M-am trezit din greseala si acuma nu mai am somn !

Dany vad ca esti deja pe baricade !
Ai mai chefuit weekendul asta? Tocmai vad ca esti stelista !

Eu la shoping ! Repet teoria mea si a multor psihologi : Nimic nu face mai bine pentru psihicul unei femei decat o partida de shoping destrabalat ! Am dat iama in H&M si Zara ! Nimic pretentios, am prins si reduceri frumoase. Mi-am cumpart Blugi, Pantaloni, Tricouri, O rochita, Camasi, Bluzite, Margele, Chilotei, etc.. si am iesit nesperat de ieftin. O sa-mi arunc ceva fotografii zilele astea si o sa ma vedeti.
Vad ca toata lumea a avut un weekend plin si frumos ! Destrabalare de discoteca, pescuit, cabanute idilice, shoping

Fetelor am observat si eu ce putina lume mai scrie la Pestisori. Si avem ditamai lista. Oare discutiile nu sunt interesante? Hm... Eu ma simt asa de bine printre voi. O atmosfera destinsa, calma ca intre prietene !
Sau e doar perioada din an nu tocmai potrivita unor valuri si pestioacele noastre sunt in vacanta prin alte balti? Daca da sa faca bine sa se intoarca numai cu poze !

No bine, Ma duc la somn. Mai am vreo doua ore si incerc sa mai visez..

EDIT : de netrezita ce sunt am vazut eu ca Dany e Stelista !.. Da ce a facut Steaua de ii feliciti ? Nu sunt la curent cu stirile din sport.
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Charlie, nu sunt stelista .Am gresit postarea .Trebuia sa fie la optimiste!Din cauza somnului .Eu daca m-am trezit nu mai pot sa adorm.

Abia astept sa vad ce ti-ai luat!

Pup!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Scurt si la obiect ... la noi vine bb2 ... la sf. lui martie 2007 ar trebui. Am facut testul sambata. Merg la medic sapt. asta sa vad ce analize trebe facute.

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Felicitari Elyanna ! Sarcina usoara si un bebe sanatos!

Pupici!

Dany

Mergi la inceput

Ce operativi sunteti !
Felicitari viitorilor parinti !

Sa ai o sarcina frumoasa si usoara si un bebe sanatos si papacios !

------------------------

Mergi la inceput

Daca ati sti cat imi doresc sa postez si eu o asemenea stire.Ca astept un bebe !Chiar si fara sa fiu casatorita! Sunt NEBUNA?

Dany

Mergi la inceput

Vai Dany, incredibil cat ne asemanam.. Si eu imi doresc atat de mult un puiut. Imi sta capul la o zanisoara bloduta, cretzulina si cu ochisori albastri. Nu esti nebuna deloc. Imi doresc o familie si un tatic pentru copilul meu. Peste ani insa, dupa fiecare relatie esuata, plansete, suferinta incolteste in mine gandul unui bebe pe care sa il cresc singura.
Daca se va intampla sa raman insarcinata clar nu renunt la el !
Multi pupici tie !

------------------------

Mergi la inceput

Pestisori Auri da pe unde umblati voi ?

------------------------

Mergi la inceput

Eu vreau o fetita bruneta si creata !

Dany

Mergi la inceput