Pestisori... pestisori... (21)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Buna dimineata!
Eu ca de obicei la cafea si pe DC.
Ieri dupa ce am scris, am plecat la plaja(la rau)a fost foarte bine, apa fff calda iar soarele nu mai era asa puternic. Ana aproape ca nu a iesit din apa cat am stat acolo. Astazi nu avem inca nici un plan.Poate sa mergem sa facem niste cumparaturi si apoi poate ajungem un pic si la tara....
Se anunta o zi foarte calda la noi, o sa incercam sa stam mai mult la umbra la orele pranzului..
Despre vacanta la Nisipuri am primit confirmarea si acum trebuie sa achitam biletul. Sper sa se rezolve cat mai repede...Abia astept
Nanami - Multi ani fericiti impreuna!!
Crismir - oare baieteii sunt mai nazdravani? Ana era destul de linistita la varsta lui Robert..
Dany - am inteles bine, vine sora ta in vizita? Distractie placuta!!!
Charlie - hai ca ajunge si trenul din Franta la tine, cu un pic de intarziere dar ajunge... Spor la cumparaturi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna dimineata pestisori dragi!

Ce sa va povestesc .Da, a venit sora si am fost aseara la terasa doar noi 2 .Iar m-am culcat f tarziu si deja resimt oboseala.Dar trece!E groaznic de cald .Si iar muncesc maine, of !

Mirela, multumesc de urari si multi ca sa treaca starea de depresie! Hai fruntea sus , ca doar suntem puternice si optimiste !

Si acum horoscopul pe mai multe zile :

21.07. – Sunteti multumit de rezultatele acestei zile, vi se citeste pe chip satisfactia atingerii unui scop. Poate starea de satisfactie are legatura si cu succesele dv. sentimentale.

22-23.07. – Ceva lipseste pentru a va simti cu adevarat bine. Ori sunteti singur si duceti dorul cuiva drag aflat departe, ori sanatatea va strica planurile de week-end. Va cam izolati de lume sau va plangeti prea mult de mila.

24.07. – Trebuie sa luati o decizie ferma, fara sa va mai eschivati atat. Fiti mai curajos si faceti un pas la care va ganditi de multa vreme, dar pe care l-ati tot amanat spunand ca nu e momentul potrivit. Acum este.

25.07. – Va eliberati de o tensiune, de parca ati fi stat in asteptarea unei vesti care, odata sosita, ia pe de umerii dv. o povara. Nu va chinuiti singur asteptand pasiv o schimbare sau o minune, ci faceti si dv. ceva in acest sens!

26.07. – Sunteti neatent, superficial si vreti sa impacati mai multe planuri dintr-un foc. Nu reusiti, asa ca veti face totul de mantuiala. Daca lucrati fara chef, nu inseamna ca v-ati indeplinit sarcinile, ci doar ati trecut prin ele fugitiv.

27.07. – Sunteti multumit in adancul sufletului pentru o realizare personala si ati vrea sa o impartasiti si altora, mai ales celor dragi. Se vede pe chipul dv. ca sunteti fericit pentru vestile sosite si va bucurati de placerile vietii.

28.07. – Conflictele cu prietenii sau colegii sunt intense, dar nu le puneti la suflet. Pot fi constructive daca e vorba de un tel comun la care fiecare isi aduce contributia. Totul e sa nu va lasati influentat de nervii altora.

29-30.07. – Ceva nu este in regula cu dv., parca v-au coplesit emotii sau ganduri negative sau sunteti influentat spre rau de cineva. E o ispita periculoasa ce va trece prin cale si daca nu pastrati o masura in toate, ati putea cadea victima propriilor erori.

31.07. – Nerabdarea dv. creste, de parca sunteti in asteptarea unui eveniment pe care il considerati important. Timpul are o incarcatura aparte acum pentru dv., fie ca trece prea lent sau se scurge prea repede spre un anumit punct

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Salut !

Azi am o zi incarcata! Asa ca am intrat sa va tzuc pe toate si sa va doresc o zi buna ! Nu stiu daca mai am ocazia pana maine !

Dar ce vad MIRELA ? Oare chiar e vremea? Si cum arata prognoza meteo pentru urmatoarele zile la voi ? E greu si la mine cand ma apuca, apäi nu exista de doua ori aceeasi solutie. Sunt ca un grizley trezit cu forta din hibernare... Cu ce te putem ajuta? Voi aveti vreun puiuit de vacanta? Acasa nu veniti? Eu sunt relativ des in vizita pe la Brasov poate ne vedem la o cafea candva ! Te-ai gandit la o terapie prin shoping ? Ca da rezultate admirabile la 99% din femei - no sa fii tu exceptia !
Dany ? cum de lucrezi si sambata? Si vad ca aseara te-ai destrabalat.. Bine in general sefi lucreaza mai mult decat angajatii. Ca asa e-n tenis ! Servici usor si sa treaca timpul cat mai repede pana la weekendul tau !
Criss cand plecati spre Nisipuri ? E bronzata Ana ta?
Un weekend placut tututror !
Eu revin cel mai probabil maine !

Pupicei

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am intrat sa va salut repede-repede... pt. ca iar n-am timp... trebe sa ma inmpart in 100 de locuri si nu mai pot... of...
Si acum bb doarme... am vreo juma de ora libera, asa ca-mi fac de cap.

Am vazut un pestisor nou... trec imediat in listuta... Asadar bine ai venit simosimo!

Dany, CRISMIR multi de la mine sa treaca!

Salisa drum bun si ne bucuram ca mai dai un semn de viata! la fetele frumoase.

Nanami sa fiti fericiti impreuna muuulti ani de acum incolo!

Criss sa te balacesti si pt. noi Am impresia ca anu asta nu reusim sa ajungem la mare...

Cam atat pt. azi... trebe sa continui... sa fac mancare... sa mai lucrez ceva, ca sa putem sa ne plimbam pe seara

si we placut

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

fetelor sarumana si

si voua va doresc la fel

am intrat sa va salut , ca ca ma retrag deja la somnic , maine iar la munca si duminica ... e prima data cand sunt fara weekend

va doresc un wk placut si vacante minunate

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Am intrat si eu sa va salut!
Multam de sfaturi,sunteti niste dulci!
CHARLIE da,asta cu cumparaturile e buna..am fost azi si am luat jucarii lui Robert...dar ma simt muuuult mai bine.....desii aici ploua zilnic

ELIANA gazei si voua numai bine1
DANY si distractie placuta cu surioara
CRISS cred ca depinde si de parinti...adevarul e ca la noi nu are cu cine sa semene cuminte... voua si balaceala placuta!

fetelor si weekend placut!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

pestisori!

Sunt deja la servici si bineinteles pe .
Aseara am fost la o terasa faina, unde ne-am simtit bine, atmosfera plakuta si muzica live! Mi-a plakut ! Daca nu pleaca astazi sorela , e posibil sa iesim dinou .Asa ca imi fac de cap zilele astea !

Va pup !Va doresc un wk-end plakut , indiferent unde veti fi !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Pestisor Charlie la apel PREZENT !

Dany se pare ca ai un weekend frumos ! Distractie si Destrabalare PLACUTA !

Fetelor va pupic pe toate !

Care dintre voi a vazut ceva din mult prea mediatizata nunata : Columbeanu&Columbita ? Eu nu pot sa o vad si am un chef de detalii.. si de barfa.. mooaaaama... . Ca rea mai sunt cateodata ! Da pe cuvant ca astea doi si-o merita !

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANY si CHARLIE va ca vad ca doar voi doua mai dati pe aici

Eu maine(duminica) merg la pescuit cu baietii mei si alti prieteni,abia astept sa iesim toata ziua din casa...si facem si gratar,sper sa fie vreme faina...va povestesc cum a fost luni sau marti ca maine nu cred ca apuc sa intru,deh, avem si altele de facut...

la toata lumea si distractie placuta duminica!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Buna pestisori!
Am avut un weekend frumos, aglomerat dar fff placut. Sambata dimineata am tras o fuga pana la Bacau, la cumparaturi, apoi impreuna cu niste prieteni am plecat la casuta lor de vacanta.
Am avut parte de vreme frumoasa, soare, multa liniste( casuta e mai in padure:ciripit de pasarele, cantec de greieri, aer curat....).
Sper sa pun cateva poze data viitoare, nu am reusit sa le descarc deocamdata.

Crismir - cum ati petrecut la pescuit? Ati prins ceva?
Charlie - in tot weekendul nu am vazut nici o emisiune la TV, asa ca nici de "vestita" nunta nu stiu nimic.
Ana este destul de bronzata, seamana cu sotul meu, o prinde soarele ff repede...
Dany - dupa o saptamana grea e normal sa vina si distractia..
Elyanne - mai avem un pic de asteptat pana ajungem la mare, pe 12 august plecam...Poate reusiti si voi sa ajungeti la mare totusi...
Va spun NOAPTE BUNA acum..Liniste, odihna dar aerul de munte si-a spus cuvantul si acum mi se inchid ochii

Mergi la inceput