Pestisori... pestisori... (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

Pestisori , va da-ti seama ce dansuri sunt pe nuna cea mare la ora asta.... daniela vreau si eu din dulceta ta de capsuni , mai ales la clatite , lui fii-meu ii place mult , desi eu nu fac . la cat sunt de scumpe capsunile aici ,,,, prefer sa cumpar
la noi ploua si e asa de urat.... si au inceput iar cutremurele .... vai de el weekend . distrati-va voi si pt. noi. pupici de la noi.

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Mamica de terorist , iti dau cu placere ....dar vii sa iti dau ? sau vin eu la tine?

In ce parte a Japoniei stai?Doamne fereste de cutremure....sa plece de la tine...si iti trimit si soare de aici de la noi...

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daniela_daneza

Mamica de terorist , iti dau cu placere ....dar vii sa iti dau ? sau vin eu la tine?

In ce parte a Japoniei stai?Doamne fereste de cutremure....sa plece de la tine...si iti trimit si soare de aici de la noi...

Dany

hihihi... hai vino te astept vrei nu vrei te obisnuieti si cu cutremurele astept soarele de la tine si eu stau la munte (nagano)

mamica de terorist

Mergi la inceput

quote:

mamica de terorist

Ai grija, ca poate chiar vin....ma primesti ?

Pupici!

Dany

Mergi la inceput

normal, hai hai hai ,,,, te primesc cu bratele deschiseeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ELIANA cum a fost?...asteptam impresii si poze!

pestisori dragi,sa aveti o duminica placuta!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Neatza !

Abia am reusit sa ma trezesc pe la 10.20.Daca am venit acasa la ora 3 dimineta.Dar a fost plakut si era asa fain afara, ca ce sa intri in casa.V-m spus ca am facut pe Cupidon aseara ...se pare ac se plak porumbei....deci ma fac iar cu o pereche de fini....dar ,,,fara nasa.....pana sa insoara ei , gasesc eu nas....

M-am reintalnit la tersa si cu un ex.iubit!A trecut cam des pe la masa noastra...haha ...

Acuma fug sa fac sarmalele , ca deja e f cald....

Va pup si o duminica plakuta!

Mirela, mai tarziu poze de la nasa mare ..acum se odihneste..apoi ciorba de poatroace ....

Nanami , mersi!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Salutare fetelor!
Am fost destul de ocupata saptamana trecuta, mult de lucru la scoala si peste asta miercuri seara am descoperit ca Ana are niste bubite care nu puteau sa fie decat de la "varsat de vant"(aproape toti colegii de camin au facut)asa ca de joi dimineata e consemnata la domiciliu.
Alina - distractie frumoasa in vacanta
Nanami - cutremure..ce urat
Dany - iti doresc sa gasesti cat mai repede un "nas". Ce harnica esti, deja faci dulceata..
Crismir - trebuie sa fie destul de greu pentru Robert sa stea asa mult in casa, Ana e mai maricica si se mai joaca si singura dar la un moment dat tot simte nevoia unui partener de joaca
Elyanne - ce mai faci draga nasica? Mai poti?
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Scriu repede, scurt si la obiect ... pt. ca am de lucru...
A fost frumos, dar si obositor... m-am trezit la 6 si n-am mai putut sa dorm... la 10 cununica civila... apoi acasa... la 3 am plecat dupa mirescica, ne-am oprit in parc pt. poze si la 5 la biserica... unde a venit si mandra mea... care nu ma vazuse toata ziua si s-a agatat de mine precum maimuta si nu ne-am mai inteles cu ea, asa ca in timpul slujbei am tinut-o in brate sau atarnata de rochia mea sau a miresei... Apoi m-a alergat prin restaurant pana pe la 8 cand am cedat nervos si ma dus-o acasa... si am stat si eu linistita...
Poze... nu prea am cine stie ce de pe camera noastra... astept joi pozele de la fotograf.

si cand termin ce am de lucru promit ca intru sa citesc din urma.

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

pestisori ce mai faceti??? cum v-ati petrecut weekendul???
de abia astept sa vad pozele de la nunta

mamica de terorist

Mergi la inceput