fetelor,eu iau de 2 luni mastodynon. prima luna mi-a venit cm la 26 zile,acum sunt ziua 20 si vad ca au inceput spotingurilesi ma intreb ce inseamna asta,poate sa fie un deficit de progesteron?sa auzim de bebe
madas eu am cm fara dureri,si in gen.ma imbolnavesc f. rar.am cititpe forum ca exista un prod.nat.SEPTILIN,care ajuta sistemul imunitar,dar nu stiu nici eu prea multe in acest domeniusa auzim de bebe
Sabineta ce mai faci, chiar ca nu ai mai scris de mult??? Ai dreptate e bun subiectul, daca totul va merge bine, va da sperante la multe cupluri!!
Li69 Septilin e bun pentru endometrioza, sau pentru imunitate in general??
Ariana1 eu nu am urmat tratamentul, dar asta nu inseamna ca am facut cea mai buna alegere! Si eu am doar o trompita buna, cealalta e filiforma si cudata, dar astept sa ovulez pe partea buna si fac inseminari atunci. Eu am ovulatie buna, cu cate doi trei foliculi maturi in fiecare luna si lucreaza ambele ovare alternativ, dar sotul are olgoastenozoospermie moderata, asa ca alt impediment, in conceperea unui bebe.
Eu acum am alta problema: durerile de cap, care ma tot tin de cand mi-au venit rushii si inclusiv azi cand am scapat de ei, am niste dureri ingrozitoare. Voi a-ti patit asa ceva?? Sa va treziti cu durere de cap si sa adormiti cu ea, fara sa treaca cu nimic, zile in sir??? Ca eu nu mai stiu ce sa fac!!
Fetelor, poftiti la un nou capitol, cu mai mult noroc!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86805