Vreau sa cumpar un teren !(4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Budeni? Ai fost pana acolo? Stii cum e drumul? E un dezastru. Noi am vrut sa luam in Branistari (intre Calugareni si Budeni), inainte de Sarbatori.Si au crescut preturile aberant, numai ce mergeam noi sa vedem parcele. Am luat pana la urma in Calugareni, sus pe deal, pe dreapta cum mergi spre Giurgiu. Ne apucam de casa acolo si vrem sa ne stabilim permanent.
Spre Giurgiu, sunt preturi incomparabil mai mici decat in orice alta parte si sincer nu stiu de ce. CA doar in 15 minute esti la marginea Bucurestiului, soseaua fiind buna si neaglomerata.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Mie imi place in Berceni si Frumusani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Buna,

poate ma ajutati si pe mine cu niste informatii;

este vorba de un lot de pamint pe care am convenit cu socrii ca-l vom primi noi; ma intereseaza taxele de transfer de proprietate, cam cit ma costa, care este mai avantajoasa forma de transcriere: donatia sau vinzare/cumparare si cit ne costa formalitatile; intreb pentru ca cumnatul meu vehicula sume de 7.000.000 ROL pentru un lot de 500 mp(?), mie mi se pare foarte mult, lotul nostru este cam dublu si ma intreb daca se merita sa investesc acum in pamint in Romania pe car probabil il vom vinde peste citiva ani, pentru ca intentii de intoarcere nu avem deocamdata.

multumesc frumos,

Ana

sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Nu mai exista nimeni interesat de cumparat terenuri?
Pe noi ne intereseaza achizitia unui teren in zona limitrofa Bucurestiului si as fi vrut sa mai schimbam impresii despre preturi, facilitati, tendinte.
Eventual poate exista interes pentru asociere la o parcela mai mare. Zona limitrofa cartierului Militari (Chiajna, Rosu), care ma interesa pe mine, am vazut ca a sarit tare de tot la preturi.
As mai fi interesata de zona de nord, Otopeni, Balotesti, pana in Saftica inclusiv.
Ce stiti despre preturi in aceste zone?
Astept orice opinie cu interes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Eu am un lot de teren in Balotesti, pe care nu-l mai vand deoarece am avut bafta ca langa lotul meu sa se construiasca un cartier rezidential, asa ca nu imi ramane decat sa ma apuc de casa!
L-am pus la un moment dat in vanzare, dar se pare ca Dumnezeu nu ne-a lasat sa-l vindem pe nimic(atunci aveam nevoie de bani si ceream un pret sub piata), insa acum m-am crucit la cat a ajuns mp de teren!
Sfatul meu e sa te duci la primarie la Balotesti-Saftica, fetele de acolo cunosc pe cei care vand si poate ai bafta sa cumperi la un pret bun.
Multa bafta!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Giulia cat mai este mp de teren in Balotesti?

quote:
Originally posted by giulia71

Eu am un lot de teren in Balotesti, pe care nu-l mai vand deoarece am avut bafta ca langa lotul meu sa se construiasca un cartier rezidential, asa ca nu imi ramane decat sa ma apuc de casa!
L-am pus la un moment dat in vanzare, dar se pare ca Dumnezeu nu ne-a lasat sa-l vindem pe nimic(atunci aveam nevoie de bani si ceream un pret sub piata), insa acum m-am crucit la cat a ajuns mp de teren!
Sfatul meu e sa te duci la primarie la Balotesti-Saftica, fetele de acolo cunosc pe cei care vand si poate ai bafta sa cumperi la un pret bun.
Multa bafta!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

quote:

habar n-am cum . Adresa mea de mail este pascumatei@yahoo.com

ligeea
quote:

Cred ca nu mai e activa adresa asta. Ai cumva alta? Sau si mai bine activeaza-ti PM-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

In Saftica si-a cumparat una din prietenele mele,acum 3 luni cu 25Emp si acum s-a dublat pretul!Al ei este pe partea dreapta in planul 2 cum intrii in comuna!Cele de pe sosea sunt mai scumpe!

Ana,in functie de unde este terenul tau eu zic sa nu renunti la el,investitia in terenuri este una din cele mai profitabile la momentul actual!Actul cel mai bun este vanzare cumparare,nu donatie,am impresia ca daca faci asta nu il poti vinde terenul,e o chestie...sau era nu mai stiu!Si actele costa in functie de unde este terenul si la cat este evaluat!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Multumesc pt raspunsuri, fetelor ! Suntem in cautari, dar destul de deprimati ca mai trece inca o zi si mai creste cu 5 euro. In timp ce turnam cafeaua in ceasca mai creste cu 5 euro...
Giulia, poti sa-mi spui cam cat este mp in Balotesti in zona de care spui? Si unde anume se construieste cartierul rezidential? Aveti utilitati?
E buna ideea cu fetele de la primarie, o sa-l trimit pe sotul meu sa incerce sa afle ceva.
Mi-as dori sa mai revigoram acest subiect, daca mai exista "cautatori"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Anemona, sunt cautatori!Noi cel putin!

Si eu tot in zona de nord as vrea sa luam ceva.Deocamdata imi fac o idee de zone si citesc subiectele anterioare.

LIGEEA mai esti pe aici?Ne-ar prinde bine un sfat actualizat!

Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput