Vreau sa cumpar un teren !(4)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Preda spune:
Fetelor, intentionam sa cumparam un lot intr-o comuna la 10 km de Slatina (Olt) intravilan. Vanzatorul ne-a cerut 10EUR/mp, ce zice-ti este ok pretul? Terenul este aproape (10 m)de utilitati, mai putin gaze.
Poate ma ajutati cu un sfat.
Multumesc
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/liliana_28/liliana_28.jpg)
liliana_28 spune:
Preturile in Balotesti sunt foarte piperate. Ce este drept......super zona. Doar in camp sa mai gasesti cu 12-15 E/mp.
Au inceput sa se construiasca multe cartiere de vile in zona.....
O zi bunuta.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sephora/Sephora.jpg)
Sephora spune:
Si eu caut de ceva timp teren 500-1000 m.M-a gandeam la Domnesti (ori soseaua Alexandriei,oricum sa nu m-a duc la cuca macai),dar vad ca au sarit preturile ca nebunele,oricum nu am cum sa dau mai mult de 20 e/mp.Daca poate sa m-a ajute cineva da PM.Vreau sa construiesc casa ptr ca nu mai suportam sa stam la bloc,cu catel,copil mic si etc.
Va multumesc anticipat
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
roxanal spune:
Noi am cumparat terenuri in Tamadaul Mare, la 35 km de la iesirea din Buc, langa Fundulea, pe Autostrada Soarelui, facem cam 15 min pana in intrarea in Buc si ma rog, de acolo, fiecare unde e pozitionat. Preturi, in functie de amplasament, intre 5 eur/m2 si 20 eur/m2
cici spune:
Ligeea,am vrut sa-ti dau mesaj dar nu ai PM-ul activat.
Poate stie cineva sa-mi spuna cum as putea face sa tranform un teren extravilan care are utilitati in apropiere,cat m-ar costa , si daca pentru asta as putea plati un avocat,deoarece terenul ein alta zona a Romaniei respectiv Sibiu.
elena2001 spune:
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie....un sfat....
Vreau sa cumpar un teren....problema de care ma izbesc e ca latimea terenului nu este decat de 10 m.....in lungime sunt 80.....as dori sa stiu daca se poate construi o casa normala in conditiile astea.....stiti cumva care este distanta care tb lasata intre vecin/gard si casa?
As aprecia orice sugestie......tb sa iau o decizie pana maine....am trimis deja pe cineva la Primarie sa se intereseze daca se dau autorizatii de constructie pt. terenuri asa de inguste dar m-ar interesa si alte opinii....poate aveti ceva de impartasit din experienta voastra....
Va multumesc anticipat!
Irina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinabobe/irinabobe.jpg)
irinabobe spune:
elena cel mai bine cere de la primarie un certificat de urbanism pt contructie. acolo iti vor spune care e distanta pe care trebuie sa o lasi intre case. din cate stiu eu distanta difera de la zona la zona chiar daca in lege din cate stiu era stipulata o distanta minima.
ioanadara spune:
BUNA,si noi vrem sa luam teren si sa scapam de bloc. Ne gandim sa luam la Buftea .Mi se par mai rezonabile preturile.In afara oraselului am gasit cu 30 euro . Voi ce parere aveti? Mai sta cineva in Buftea?Cum e ca zona?Ma gandesc eu daca are vreo perspectiva.
mamica lui Nicolae
elena2001 spune:
Irina, multumesc de raspuns. L-am trimis pe tata la Primarie si am aflat ca .........nu se mai dau autorizatii de constructie pentru terenuri cu latime mai mica de 12 m (asta in zona in care ma interesa pe mine)....in schimb distanta dintre gard si casa nu e importanta; poate sa fie si de 20 cm . atata timp cat nu curge apa de pe casa ta in curtea vecinului...
Cand tata a vazut anuntul si l-a contactat pe proprietarul terenului, acesta a afirmat ca se da autorizatie de constructie
Oare de ce trebuie sa mintim? Chiar nu mai exista frica de Dumnezeu?