Vreau sa cumpar un teren !(4)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
ligeea spune:
Merita cumparat teren cam in toate comunele limitrife Bucurestiului. daca e in intravilan si ai si vecini ,tine cont ca un viitor cumparator nu vrea tigani, gospodarii cu vaci , cai .
E important aopi ca ternul sa aiba un raoprt de 1/3 cel putin -deschiderea la strada fata de adncimea lotului.daca pe tern exista deja o casa , chiar si demolabila n-o strica . vei obtine mai usor si mai ieftin o autorizatie de extindere decat doua de demolare si una de construire .
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
scumpioara spune:
Multumesc mult, Ligeea. Cei de la agentie mi-au spus ca sunt loturi de 500 / 1000 / 2000 mp, intr-o zona cu vile, foarte civilizata. Sunt curioasa, sper sa fie ceva care sa merite sa fie vazut...
Inca o data iti multumesc.
ligeea spune:
Pentru terenuri de genulasta nu merita sa cauti prin agentie. Du-te in comuna pe care ai ales-o si intreaba oamenii care stau pe langa un lot care iti face cu ochiul. la agentii nu ajung ori decat ofertele mari ca pret ori cele deja propuse spre revanzare de nspe ori -genul meu , am cumparat un teren , il parcelez fac PUZ , eventual aduc utilitati si-l vand de vre-o 10 ori mai scump..
Incerca-ti puterile ca nu ai ce pierde .abia ii formezi o parere despre comunitate , treci pe la primarie si vezi ce finduri au luat in ultimii 3-4 ani , ce proiecte de dez .au
kisstherain999 spune:
Buna seara,
am o problema cu un teren despre care am scris aici.. Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Multumesc mult.
kiss 13+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
crissy spune:
cineva (inca) interesat de zona corbeanca (maxim 1,5 km) de dn1? preturile sunt cam ridicate, au ajuns si la 100e, dar cred ca se mai poate inca gasi la 50-60. zona s-a dezvoltat foarte frumos si este la o aruncatura de bat de bucuresti. problema mea este ca nu ma incadrez la mai mult de 300-400m si as vrea sa gasesc pe cineva cu care sa cumpar pe jumatate.
ynutza spune:
mai vinde cineva ceva pana in 7-8 euro m2 in jurul bucurestiului?
intrebam si eu
Sunt clipe cānd toate le am...
T#259;cute, duioase psihoze -
Frumoase pove#351;ti ca visuri de roze...
Momente cānd toate le am.
V. Erica spune:
quote:
Originally posted by ynutza
mai vinde cineva ceva pana in 7-8 euro m2 in jurul bucurestiului?
intrebam si eu
Sunt clipe cānd toate le am...
T#259;cute, duioase psihoze -
Frumoase pove#351;ti ca visuri de roze...
Momente cānd toate le am.
Nu.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
![](images/user_man.png)
robert72 spune:
apreciez ca cea mai de viitor zona este Pantelimon. Argumentele sunt simple si numeroase: este in interiorul Centurii, este la 30' de Universitate si la 10' de sectorul 2, care ofera scoli si licee bune si multe. Este deservit de supermarkete soii hipermarkete, are facilitati, dar mai ales are ACCES SUPERBUN. Adica nu exista bariere si stradute inguste aglomerate, care sa iti blocheze intrarea si iesirea (vezi Pipera, vezi DN1, Tunari, Domesti etc). In plus relatiile exterioare sunt bine realizate de Centura, de legaturile cu autostrazile (A2 si viitoarea A3).
Normal nu ma refer la acea zona din Pantelimon plina de locuitorii originari, ci la zona de vile noi noi (Lac, Rascoalei, Selgros).
LindaZ spune:
Buna!
Noi ne-am luat in septembrie teren vis-a-vis de Policlor de pe Bd. Theodor Pallady, in dreptul viitoarei statii de metrou, dar cam la 1 km inauntru in dreapta (spre Splaiul Unirii). Adica terenul nu are inca nici o utilitate, desi se construieste in zona. Bine, chiar si asa am dat 100 euro mp. Dar noi credem ca va fi de viitor. Poate ajuta pe cineva sa stie de zona. Am cautat si noi in Popesti-Leordeni si n-am gasit nimic convenabil. Iar la preturi au fost cam la fel...
Poate ne facem cu niste vecini de pe forum , desi noi ne apucam de construit in cativa ani ca dureazaaaa pana strangem bani si de asta.
grati.ela spune:
Eu am gasit in Popesti la 65E cu toate utilitatile (gaze, curent, canalizare) dar mi-a dat de gandit mirosul infect care vine seara de seara de undeva de prin zona. Satenii spuneau ceva de fabrica de oase, de groapa de gunoi...Pai dau atata banet sa-mi miroasa a balega de vaca nu a oase, gunoaie...