Vreau sa cumpar un teren !(4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

subscriu la parerea ligeei. cumparat teren acum 3 ani cu 10 $ il vand acum daca vreau cu 80-90E. nu se poate spune despre un apartament ca pretul a crescut de 9 ori in 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ligeea, mi-am spus parerea n-am dat cu parul! Nu ma pricep la imobiliare, ca tine... eu asa as face...poate nu e tocmai bine, dar ma gandeam la profitul imediat pe care il poate aduce o garsoniera, pe cand terenul nu produce nimic...oricum inainte de asta as cere sfatul cuiva din domeniu.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by ligeea

...dar daca va intereseaza ceva anume va pot indruma.

Te rog activeaza-ti PM. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

habar n-am cum . Adresa mea de mail este pascumatei@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Te rog sterge adresa de email. Nu e bine sa-ti dai adresa pe internetu' larg... Mergi la profilul personal pe DC si ai casuta acolo de bifat daca vrei sau nu sa primesti PM.

Acu' io o sa-ti scriu pe mail .

Mergi la inceput

N-am primit decomadata nimic de la tine , dar mai astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns relikka spune:

Si eu sunt in cautare de terenuri... vroiam sa imi iau in Branesti pentru ca preturile sunt acceptabile (30-35 E) insa 2 persoane mi-au zis ca e plin de "colorati" - si cam periculosi, pe deasupra.

Asa ca m-am orientat catre Popesti-Leordeni, insa acolo preturile deja au luat-o razna rau de tot... 100 - 160 E/mp :(

Stiti oferte mai bune in zona? Cea cu 50 E/mp in cartierul nou suna foarte bine, cred ca o sa ma duc si eu sa arunc o privire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihai_zimbrea spune:

am o intrebare

vreau sa cumpar un teren de aprox 10.000 mp, in dascalu, extravilan, 28 deschidere, la 5 metri de padure

curent electric la vreo 300 m, gaze in scurt timp ( prob 1 sau 2 ani ), drum de acces cu tractorul deocamdata, se pare destul de aproape de autostrada buc bv, acum e cu buruieni.

credeti ca e ok? e o investitie buna?

e in extravilan acum, va deveni teren intravilan in timp??

Mergi la inceput

pentru Mihai
E o investitie dar nu pt. 2-3 ani ci pentru vre-o 5 .Curent nu e in zona sunt doar linii de inalta -spune-mi cu exactitate tarlaua eu am cumparat cca 50 ha in dascalusi am toate parcelarele. Pretul corect -dar dupa ce-mi spui tarlaua e in jur de 4-5 EURO.mp poate chiar mai putin , repet ,imi trebuie tarlaua .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpioara spune:

Oare merita cumparat un teren in comuna Magurele?

Mergi la inceput