Vreau sa cumpar un teren !(4)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinabobe/irinabobe.jpg)
irinabobe spune:
subscriu la parerea ligeei. cumparat teren acum 3 ani cu 10 $ il vand acum daca vreau cu 80-90E. nu se poate spune despre un apartament ca pretul a crescut de 9 ori in 3 ani.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Ligeea, mi-am spus parerea n-am dat cu parul! Nu ma pricep la imobiliare, ca tine... eu asa as face...poate nu e tocmai bine, dar ma gandeam la profitul imediat pe care il poate aduce o garsoniera, pe cand terenul nu produce nimic...oricum inainte de asta as cere sfatul cuiva din domeniu.
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
![](images/user_woman.png)
Pegasis spune:
quote:Te rog activeaza-ti PM. Multumesc.
Originally posted by ligeea
...dar daca va intereseaza ceva anume va pot indruma.
Pegasis spune:
Te rog sterge adresa de email. Nu e bine sa-ti dai adresa pe internetu' larg... Mergi la profilul personal pe DC si ai casuta acolo de bifat daca vrei sau nu sa primesti PM.
Acu' io o sa-ti scriu pe mail .
relikka spune:
Si eu sunt in cautare de terenuri... vroiam sa imi iau in Branesti pentru ca preturile sunt acceptabile (30-35 E) insa 2 persoane mi-au zis ca e plin de "colorati" - si cam periculosi, pe deasupra.
Asa ca m-am orientat catre Popesti-Leordeni, insa acolo preturile deja au luat-o razna rau de tot... 100 - 160 E/mp :(
Stiti oferte mai bune in zona? Cea cu 50 E/mp in cartierul nou suna foarte bine, cred ca o sa ma duc si eu sa arunc o privire...
![](images/user_man.png)
mihai_zimbrea spune:
am o intrebare
vreau sa cumpar un teren de aprox 10.000 mp, in dascalu, extravilan, 28 deschidere, la 5 metri de padure
curent electric la vreo 300 m, gaze in scurt timp ( prob 1 sau 2 ani ), drum de acces cu tractorul deocamdata, se pare destul de aproape de autostrada buc bv, acum e cu buruieni.
credeti ca e ok? e o investitie buna?
e in extravilan acum, va deveni teren intravilan in timp??
ligeea spune:
pentru Mihai
E o investitie dar nu pt. 2-3 ani ci pentru vre-o 5 .Curent nu e in zona sunt doar linii de inalta -spune-mi cu exactitate tarlaua eu am cumparat cca 50 ha in dascalusi am toate parcelarele. Pretul corect -dar dupa ce-mi spui tarlaua e in jur de 4-5 EURO.mp poate chiar mai putin , repet ,imi trebuie tarlaua .