Vreau sa cumpar un teren !(4)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_man.png)
dante01 spune:
stie cineva cum e considerata zona Tantareni de langa Ploiesti? ajm inteles ca e foarte aproape, undeva la 2 km de la podul de la Bereasca...
apropos, asta e cartier, sat sau ce naiba?...
cumnatii nostri vor sa ia acolo ceva teren si zic ca au fost in vizita, iar casele sunt destul de pricopsite...acum incercam sa aflam de locatari de zona, preturi, posibilitati de transport, etc...
any help would be highly appreciated!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
soma spune:
quote:
Originally posted by crissy
irina, multumesc foarte mult. cred ca m-ar interesa in prelungirea 23 august. ca de obicei, insa loturile sunt mari. ar mai fi cineva interesat?
WWW (WIN WITHOUT WAR)
prelungirea 23august este in zona primariei? nu cunost f bine Otopeni-ul.
aveti idee cat e terenul in zona McDonalds-Odaii?
![](images/user_woman.png)
Christel spune:
quote:
Originally posted by somaquote:
Originally posted by crissy
irina, multumesc foarte mult. cred ca m-ar interesa in prelungirea 23 august. ca de obicei, insa loturile sunt mari. ar mai fi cineva interesat?
WWW (WIN WITHOUT WAR)
prelungirea 23august este in zona primariei? nu cunost f bine Otopeni-ul.
Da, prelungirea 23 August este in zona primariei,de fapt primaria este chiar pe aceasta strada, dar aceste terenuri unde se vor construi case sunt cam la 1km de primarie. Cunosc zona si cred ca va fi de viitor acolo, mai ales ca se vor construi numai case noi, deci vor aparea mici cartiere rezidentiale acolo in cativa ani.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinabobe/irinabobe.jpg)
irinabobe spune:
in plus ref la zona 23 august, o mare parte din teren este cumparat de becali care nu cred ca il va lasa sa "moara". iar pe acolo va trece autostrada otopeni-tunari. preturile sunt inca in crestere. dezavantaje pt cei mofturosi aeroportul este aproape deci trec avioane. ca dealtfel in toata zona otopeni.avantaj deocamdata pretule este inca in jur de 60-80E. utilitatile vor fi trase de primarie toate deodata adica merg cu lucrarile de canalizare, gaze in paralel.
inaioana spune:
Dante, Tatarani e sat (comuna?) si e foarte aproape de Ploiesti, in zona de sud (spre Bucuresti, de o parte si de alta a DN1). Personal nu imi place zona prea tare din cauza poluarii dar in rest, casele sunt pricopsite cum ai auzit si preturile nu sunt prea mari, n-as putea sa-ti spun cat exact dar nu se compara cu cele de pe langa Bucuresti, vehiculate pe aici. Multi ploiesteni locuiesc deja sau se muta in acea zona pentru ca isi pot cumpara terenuri mai mari si la preturi mai mici decat in oras.
Daca vrei ma pot interesa si de alte detalii, doar spune-mi ce te intereseaza!
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
![](images/user_man.png)
dante01 spune:
merci inaioana pentru informatii.
stiu unde si cum sunt locurile prin Tatarani, pe acolo trecem cand mergem la ai nostri parinti...
eu ma refeream la Tantareni, sau Tzantzareni, ca sa scriu asa...
am inteles ca e undeva de la podul de la bereasca, cam vreo 2 km la stanga de la semaforul de dupa pod...
denis spune:
Si eu sunt interesata de un teren.
Aveti idee, in zona Branesti sau Cernica sau Ganeasa...?
Sau mai sus de Chitila, inspre Tartasesti?
Si in plus vreau si eu cateva sfaturi. Ce trebuiie sa stiu cand caut sa cumpar un teren? De ce anume tb sa ma interesez la Primarie? Spuneti-mi voi care ati mai cautat, ca eu habar n-am.
Si spre ce zona sa ma orientez sa gasesc un pret rezonabil si mai ales aer curat (sa scap de poluarea asta...)
Merci si pupici la toti binevoitorii (ca stiu ca mereu am primit aici sfaturi cand am avut nevoie)
Denisa, mami lui Cosmin
denis spune:
Nu mai este nimeni interesat de teren? Eu am gasit ceva super fain, cu toate utilitatile, (gaze, curent, canalizare) la 40 euro/mp, dar as avea nevoie sa ma asociez cu cineva ca sa-l pot cumpara. Sau as mai avea fara canalizre, in aceeasi zona la 30 euro mp. Cineva interesat?
Scrieti-mi pe PM.
pupici
Denisa, mami lui Cosmin
bebi spune:
quote:
Originally posted by denis
Nu mai este nimeni interesat de teren? Eu am gasit ceva super fain, cu toate utilitatile, (gaze, curent, canalizare) la 40 euro/mp, dar as avea nevoie sa ma asociez cu cineva ca sa-l pot cumpara. Sau as mai avea fara canalizre, in aceeasi zona la 30 euro mp. Cineva interesat?
Scrieti-mi pe PM.
pupici
Denisa, mami lui Cosmin
Dar nu mentionezi nimic despre zona? In ce zona este si ce suprafata/deschidere are terenul?
bebi spune:
Tare greu sa gasesti un teren
Denis, unde ai gasit terenul cu 40euro?
Freia, mai stii ceva terenuri de vanzare?
Pe mine m-ar interesa ceva in jur de 500mp, as prefera cu utilitati, pret max 100 euro/mp. Ce zona imi recomandati?