Vreau sa cumpar un teren !(4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy spune:

hello,

a mai cumparat cineva teren? de ce atata tacere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Si noi suntem in cautari asidue de terenuri. Dupa ce am incercat Corbeanca si Mogosoaia, in final ne-am hotarat spre zona Pantelimon Rascoalei (48 euro/mp) si Cernica, langa biserica noua/cimitir (60 euro). Luam 2 loturi, unul sa fie pt noi cand o fi de construit si unul de investitie... Ar mai fi o varianta tot in Cernica, langa biserica noua (vis-a-vis de livada) loturi extravilane, in jur de 30 euro mp. Numai ca aici intervine problema: cat e de complicat si de costisitor de bagat terenul in intravilan construibil? Am auzit ca ar trebui facut un PUZ care ar costa inca odata valoarea terenului. Voi ce stiti? Si ce parere aveti de preturile pe care le-am gasit la loturile intravilane?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

io am gasit 2 variante pana cum de terenuri:

1. Magurele la 23 E / mp
2. Popesti Leordeni la vreo 25 E / mp

la primul, am vaziut cu ochii mei panoul de electricitate, canalul e la o distantza considerabila, gaz stiu ca se sapa acu cateva luni pt instalare, acum e acoperit, tre sa rup o zi sa verificam la Primarie, de apa curenta habar n-am

la al doilea, toate sunt aproape oarecum si trebuiesc trase.

Mai stiti zone bune, pentru teren, care sa nu fie la distanta mare de Bucuresti?

si poate sa imi spuna si mie cineva ce demersuri trebuiesc pt cumparare teren, obtinere autorizatii pt garduri, parcelare, construire, preturi estimative?

multumim,

Freia si Alexa

Intram in legalitate

www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Freia, in Popesti la 25E vreau si eu! e departe de DN4? Imi poti da te rog un contact?

Mergi la inceput

lotul de la Popesti e in pastrare pt mine de la parintii unei prietene pana ne hotaram unde si cum facem casa. ei nu se grabesc cu vanzarea, e pastrat pt nevoi urgente de terminare casa perosonala in lotul alaturat.

deci e si nu e de vanzare oficial.

dar o intreb daca mai stie in zona pe cineva, am inteles ca asta e pretul zonei acolo.

Freia si " target="_blank">Alexa

" target="_blank">Rememoram o zi

Terapia pentru Ema pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linasobolina spune:

buna, stiu si eu teren in Valenii de munte, parcele de 1000 mp, ieftin, liniste.
Are si anunt pe net, cu poze, super

valeni.caramelandco.eu
asta e adresa site-ului

Mergi la inceput

grati, daca te mai intereseaza teren in zona Popesti la banii aia da-mi un PM te rog pentru ca e ceva disponibil.

Freia si " target="_blank">Alexa

Terapia pentru Ema pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Pe noi ne intereseaza un teren exclusiv in N Bucurestiului (pana in Saftica inclusiv)la un pret decent. Eventual de construit pe el un duplex impreuna cu alta familie (ulterior cu curtea separata, totul independent) pentru ca in felul asta foarte multe cheltuieli scad pt fiecare familie la jumatate si pretul casei (chiar daca-s doua lipite practic)e mai mic.
Deocamdata am inceput faza de cautari. Asa ca ne-am alaturat si noi gastii de cautatori!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana31 spune:

alinuk poti sa-mi spui ceva despre terenul ala ca ma intereseaza si pe mine in zona; in principiu noi cautam in prelungire dar poate ca e bine si acolo...

da-mi un mesaj pe pm eventual cu pret si alte detalii.

este extra sau intravilan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alan26 spune:

Freia, te rog daca mai este valabil anuntul cu terenul din Popesti spune-mi cum am putea sa ne intalnim pentru a discuta. Adresa mea este: daniela_alan@yahoo.com

Mergi la inceput