Miresele anului 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by krelia

Si, ca sa continuam in spiritul zilei de vineri ...

Culmea limbii franceze: Sa-ti otravesti profesoara de franceza cu verde de Paris .
Culmea croitoriei: Sa intorci pe dos costumul lui Adam.
Culmea cruzimii: Sa-ti omori timpul.
Culmea melancoliei: Sa cazi pe ganduri si sa-ti spargi capul.
Culmea unui cutit de bucatarie: Sa taie pofta de mancare mesenilor
Culmea lacomiei: Sa mananci bataie si sa nu te saturi!
Culmea orei exacte: Sa pui ceasul dupa radio si sa-l uiti acolo.
Culmea tehnicii yoga: Sa-ti tragi un cap in gura!
Culmea fizicii: Sa pasti un cal putere pe un camp magnetic.
Culmea ceasului desteptator: Sa sune ocupat...
Culmea somnului:Sa visezi ca dormi.
Culmea orbului: Sa-si vada moartea cu ochii.
Culmea agronomiei: Sa faci sa infloreasca un boboc de rata...
Culmea fitness-ului: Sa reuseasca sa slabeasca un ardei gras.
Culmea timiditatii: Sa dai inapoi in fata unui ceas care o ia inainte...
Culmea dresajului: Sa imblanzesti fiare vechi

Hai ca ai fost tare... m-ai binedispus

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Si ca sa nu uit...pt miresicile din wekendu` asta casa de piatra , o nunta frumoasa si tot ce va doriti, dar mai ales o vreme frumoasa cu mult soare

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Salutare, miresici dragalse.
O zi buna va doresc si un wk minunat.

alinush2005, balkina, Laura10, lauralicurici, nicolici26, Raza de soare, sabina_V, Stangacica, tehereea,
CASA DE PIATRA!
SA AVETI PARTE DE O ZI MININATA, CU MULTA FERICIRE SI NOROC!

Gabitza1977, frumose fotografii, frumosi miri. CASA DE PIATRA!

Latido, la ce muzeu veti face fotografii?

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Ce vreme naspa!!!
Am intrat sa urez fetelor care se casatoresc maine....... caci noi plecam in Alba pana luni seara. facem poasaportul lui bebelul.

alinush2005, balkina, Laura10, lauralicurici, nicolici26, Raza de soare, sabina_V, Stangacica, tehereea casa de piatra, multa fericire si sa aveti parte de o nunta ca-n povesti!!

fete va , sper sa vin cu multe chestii rezolvate din Alba.
sa aveti parte de un weekend frumos, caci afara e urat.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

Salutare gagici,

Sunt distrusa. Am fost sa ridicam invitatziile si .......surpriza... Tipul de la serigrafie a scris gresit numele mamei mele! Asa ca tre sa asteptam sa ne faca altele. Si sunt atat de frumoase. Parca imi venea sa-l strang de gat, nu alta.

In alta ordine de idei vreau sa le urez si eu celor care se casatoresc alinush2005,balkina,Laura10,lauralicurici, nicolici26, Raza de soare, sabina_V, Stangacica, tehereea, Casa de piatra! Sa fitzi iubite si fericite toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

[size=6]alinush2005, balkina, Laura10, lauralicurici, nicolici26, Raza de soare, sabina_V, Stangacica, tehereea casa de piatra, multa fericire , vreme frumoasa si sa aveti parte de o nunta ca-n povesti [/size=6]
O zi buna fetelor si spor la pregatiri pe mai departe!!!
Clau imi pare rau pentru invitatiile tale!!!

poze rochita civila
eu
diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Gabitza1977

Buna fete,

Stiu ca nu am mai scris de mult aici (intre timp a avut loc si cununia mea religioasa, pe 20 mai), dar m-am gandit ca v-ar placea sa vedeti cateva poze de la nunta. Din pacate, nu am reusit sa pun foarte multe (m-am intors de scurt timp la serviciu si sunt o groaza de facut... ), dar promit ca in curand vor fi mai multe. Sper sa reusiti sa le vedeti, este prima oara cand incerc sa pun poze pe forum... :)
Am pus link-ul la semnatura, am inteles ca asa se face...?

Va pup!

http://www.imagestation.com/album/review.html?id=2105801288

Foarte frumoase poze, am reusit sa le vad cu linkul dat de Krelia. Multumesc, Krelia.
Te-as ruga mult, cand poti si daca ai, sa mai pui niste pozite mai de aproape ptr ca imi place tare mult cum ti-ai facut parul, ceva in genul ala as vrea si eu. Superrrrrrr.
Casa de piatra si numai fericire!
Pupici.
Nana

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

alinush2005, balkina, Laura10, lauralicurici, nicolici26, Raza de soare, sabina_V, Stangacica, tehereea CASA DE PIATRA, SA AVETI PARTE DE O NUNTA CA IN POVESTI< SA AVETI VREME FRUMOASA SA VA DISTRATI SI VA ASTEPTAM CU POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

salutare la toate fetili!
clau pacat de invitatii! si pe mine ma oftica cei care nu isi fac treaba cum trebuie! macar bine ca va fac altele!
pai, urez si eu fetelor: alinush2005, balkina, laura10, lauralicurici, nicolici26, raza de soare, sabina_v, stangacica si tehereea CASA DE PIATRA! sa fiti fericite si sa va distrati! o zi minunata maine!

Emily

Poze

Mireasa de 15 iulie

Our honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Hello fetele...am intrat si eu un picut sa urez casa de piatra tuturor miresicilor din week-endul asta.
Acus ma grabesc sa fac nani si pe urma un dus repede ca deh...diseara am bairam.
Ne burlaciiiimmmmm.... ... si dai... ... si lupta ...

Si stiti ce e mai frumos?
Baietii ne duc cu masina, ca deh...fetele vor sa consume alcool (unele din voi au vazut asta pe viu )...si tot pe baieti ii sunam de dimineata ca sa ne ia si sa ne duca la casile noastre.

Nu-i misto?

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput