Miresele anului 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 23
emilyjeuly spune:
saluti fetele!
LA MULTI ANI, MARCOLINO! LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!
acu' m-am intors si eu de la hotel (unde fac eu nunta) si sunt super incantata ca am discutat cu tipa detaliile legate de meniu si in special de tort si cand ne povestea pu si simplu imi ploua in gura! de abia astept sa mananc din tort! saptamana viitoare mergem la degustare de meniu noi si nasii sa vedem cum stam! oricum au un nou bucatar asa ca tre' sa iasa ceva!
vai fetelor, cand vorbeam cu tipa despre nunta si restu' ma lua asa cu stiti voi:emotii! de-abia astept!
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
Our honeymoon
voicu_bebi spune:
fetele...ce faceti voi? cam liniste pe aci....
emily,ma bucur ca esti incantata...mai ales ca tortul este cel mai important din toata nunta..si eu abia astept sa vina august mai repede sa dam comanda la tort...si sa-l mananc ......off ce pofticioasa mai sunt la ora asta pe caldurile astea e tocmai bun un tort....
te cred ,emily ce emotii poti sa ai si cate vei mai avea..dar pana atunci trece timpul si acuma vine iulie si te vad miresica cu ginerica...
cristina,ma bucur ca ai rezolvat cu semnatura...era un adevarat eveniment cu semnatura ta...dar e bine cand totul se termina cu bine nu?
eu nu gasesc o sandaluta sau un pantofior culoarea piersicii pt rochita mea de civila..nu-i nimic mai caut...am gasit ceva pe la Leonardo...mai ales ca au oferta aia cu al doilea produs la jumate de pret...
pupici la miresici si bafta la pregatiri si cumparaturi...
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
elara spune:
Emily, ai niste poze, de m-ai dat gata cu buhetele si cu pantofii aia.
Un buchetzel similar cu acelea imi doresc si eu. Din trandafiri albi si cu cat mai putine frunze.
Offf dar daca se scumpesc.... ce ma fac eu?
Sa il mai micsorez ar fi o solutie.....si asa nu-mi plac mie buchetele mari...
Dar ce sunt alea "aeropa mare", goldie mare", "leda mare" , "antigona mare" ???? Ca m-ai bagat in ceatza...
SUnt numele firmelor care comercializeaza asa ceva? Sau ce?
Parca sunt nume de zodii
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
M&M spune:
quote:
fetele...ce faceti voi? cam liniste pe aci....
emily,ma bucur ca esti incantata...mai ales ca tortul este cel mai important din toata nunta..si eu abia astept sa vina august mai repede sa dam comanda la tort...si sa-l mananc ......off ce pofticioasa mai sunt la ora asta pe caldurile astea e tocmai bun un tort....
te cred ,emily ce emotii poti sa ai si cate vei mai avea..dar pana atunci trece timpul si acuma vine iulie si te vad miresica cu ginerica...
cristina,ma bucur ca ai rezolvat cu semnatura...era un adevarat eveniment cu semnatura ta...dar e bine cand totul se termina cu bine nu?
eu nu gasesc o sandaluta sau un pantofior culoarea piersicii pt rochita mea de civila..nu-i nimic mai caut...am gasit ceva pe la Leonardo...mai ales ca au oferta aia cu al doilea produs la jumate de pret...
pupici la miresici si bafta la pregatiri si cumparaturi...
Multumesc mult , Voicu_Bebi!!!!Faceam o greseala elementara in legatura cu pozele, caci in loc sa pun lik-ul la semnatura , eu il treceam undeva in partea stanga, unde scria link.
Ai fost in magazinul Victoria???? Mai ales la etajul patru au o gramada de modele de pantofi si sandalute. Eu de acolo mi-am cumparat sandalutele pentru civila si niste pantofiori care sa ii port in noaptea nuntii, cand ma vor durea picioarele!!!!Sper sa gasesti acolo ce iti doresti!
poze rochita civila
eu
diverse
Latido spune:
Salutare miresici!
Tocmai am citit si eu ce s-a scris ieri si azi. Chiar vroiam si eu sa va zic de flori, am trimis-o pe mama la firma care lucreaza cu restaurantul nostru si i-a zis ca o sa se scumpeasca florile rau de tot. Ne-a facut un calcul de vre-o 15 mil( cele mai ieftine) si a zis ca se dubleaza pretul pana in iulie. Mama s-a enervat si a zis ca mai bine ia flori din gradina decat sa dea atatia bani. Sa speram totusi ca se scumpesc doar florile, nu si serviciile sau adaosul lor.
Intreba cineva ce se pune in spate la masa mirilor. Tipa de la florarie a zis ca poate face o inima din flori. Cred ca arata destul de bine un aranjament de flori, dar in nici un caz cu inimi din alea de baloane.
Fetelor am mai avansat si eu cu pregatirile, am terminat invitatiile (pun maine o poza), am facut rezervare la un muzeu pt pozat si am semnat contractul la flori. De abia astept sa iau rochia acasa, sper sa fie gata sapt. viitoare.
Am intrat si eu pe chat, dar nu mai era nimeni la ora asta, poate maine o sa fim mai multe.
si pt toate miresicile.
dianette spune:
quote:
Originally posted by danye
Dianette , ai avut o nunta super!!!.
Felicitari fetelor care au inaintat cu pregatirile.. am luat si eu material pt rochita de cununie, am comandat pantofii de miresica si cam atat. Ma apuca niste emotii cand ma gandesc la nunta, ca abia astept sa treaca.
Asa a inceput totul
Multumesc danye
Pepenash, felicitari pt. fantana achizitionata . Eu am pus informatia ca stiu ca a mai fost mai demult o discutie pe-aici, nu mai tineam minte cine era interesata
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Gabitza1977 spune:
Buna fete,
Stiu ca nu am mai scris de mult aici (intre timp a avut loc si cununia mea religioasa, pe 20 mai), dar m-am gandit ca v-ar placea sa vedeti cateva poze de la nunta. Din pacate, nu am reusit sa pun foarte multe (m-am intors de scurt timp la serviciu si sunt o groaza de facut... ), dar promit ca in curand vor fi mai multe. Sper sa reusiti sa le vedeti, este prima oara cand incerc sa pun poze pe forum... :)
Am pus link-ul la semnatura, am inteles ca asa se face...?
Va pup!
http://www.imagestation.com/album/review.html?id=2105801288
dyadya spune:
Neata fetele. Azi am o zi lunga si nu mai intru pe DC pana diseara asa ca profit acum de ocazie sa fac si eu cateva urari mireselor de maine:
alinush2005, balkina, Laura10, lauralicurici, nicolici26, Raza de soare, sabina_V, Stangacica, tehereea, :
CASA DE PIATRA! Sa fiti fericite, sa aveti o nunta asa cum v-ati dorit, sa va distrati pe cinste si sa nu va enervati/suparati pentru nimic in lume!!
Diverse pentru nunta
krelia spune:
neatza feele!!
Gabitza...nu iashte bun linku' (de fapt este, dar, tb sa mai apesi pe ceva ca sa te duca direct la pozuci ).....cred ca trebuie sa-l schimbi cu acesta
http://www.imagestation.com/members/Gabitza1977
...frumusei frumusei!!! - sa fiti fericiti!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
krelia spune:
Si, ca sa continuam in spiritul zilei de vineri ...
Culmea limbii franceze: Sa-ti otravesti profesoara de franceza cu verde de Paris .
Culmea croitoriei: Sa intorci pe dos costumul lui Adam.
Culmea cruzimii: Sa-ti omori timpul.
Culmea melancoliei: Sa cazi pe ganduri si sa-ti spargi capul.
Culmea unui cutit de bucatarie: Sa taie pofta de mancare mesenilor
Culmea lacomiei: Sa mananci bataie si sa nu te saturi!
Culmea orei exacte: Sa pui ceasul dupa radio si sa-l uiti acolo.
Culmea tehnicii yoga: Sa-ti tragi un cap in gura!
Culmea fizicii: Sa pasti un cal putere pe un camp magnetic.
Culmea ceasului desteptator: Sa sune ocupat...
Culmea somnului:Sa visezi ca dormi.
Culmea orbului: Sa-si vada moartea cu ochii.
Culmea agronomiei: Sa faci sa infloreasca un boboc de rata...
Culmea fitness-ului: Sa reuseasca sa slabeasca un ardei gras.
Culmea timiditatii: Sa dai inapoi in fata unui ceas care o ia inainte...
Culmea dresajului: Sa imblanzesti fiare vechi
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006