Mamici de iulie - august 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 15
map spune:
letitzia si eu am glicemia mica, dr a spus ca-i Ok, este bine ca nu-i prea mare ![]()
amiss zip la multi ani, multa sanatate, un bebe sanatos si o nastere cat mai usoara.
Monica si
28+
bulinuta27 spune:
letitzia nus cum naiba e treaba asta: ce qm inteles eu: crewste glicemia: am avut si 200

mi-e rau si atunci ti se da insulina...io am scapat ptr moment...dar daca nu mananc cum trebuie la ore cat de cat exact si niste cantitati de carbohidrati cam fixe iar mi se face rau ca scade glicemia si deci tre sa pap...naiba stie...asta am priceput eu ca mi se intampla mie de la dr de diabet si nutritie...pup fata...stai linistita ca nu cred ca e cazul sa te nelinistetsti...
bulinuta 30+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
leistra spune:
andreea, iti urez si eu LA MULTI ANI! si iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!
bulinutza, mai da nu te astamperi deloc, ce mai cauti tu la munca? Doamne, da ce iti mai trebuie? In mod sigur o bataita! Ai grija mare de tine, ca nu e gluma!
cristina_ana, nu mai plange draguta, ca asa o soacra am si eu cu credinta, bla bla bla, eu insa i-am taiat-o ca noi ne casatorim la ortodoxi si nu vrem sa avem nici o treaba cu biserica lor si uite asa s-a mai domolit, dar oricum e dificila, tu ignor-o, e spre binele tau, pune totul la spate, tu si sotiorul tau si curand bebelusul sunteti mai importanti, nu mai pune la suflet ca si eu mult am mai plans si pentru ce? Asa iti strici tu linistea de care ai nevoie!
sabana, ma bucur ca esti mai bine, multi
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
pumpkin spune:
Dragutzele, va invit sa continuam la Capitolul 57
Miky
35 + si bebe 
Albume :
Burtici
18 martie
15 aprilie
6 mai 
adelapop spune:
bulinutzo lasa erviciul
ca si eu sunt ca tine dar uite ca nu ma mai pot duce, cum stau in picioare cum se face burta pietroi
si asa nu am ce face
dr ce a zis? nu ti-a recomandat s staai acasa?
sefii sunt buni cat miuncesti, dupa aia nu mai conteaza, azi am citit ca s-au terminat materialele pentru statui
, asa ca potoleste_te
stiu ca e greu cu banii, daca stai acasa dar e pacat sa patiti ceva acum inainte de sosirea bebeului