Mamici de iulie - august 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Fetelor mi-e un pic mai bine. O idee. Am facut injectabil no-spa cu scobutil. Mai fac una pe la 11.30. Tot mai am contractii, dar nu
asa de dese si nu dureaza atat. Am mare noroc cu silviu. A fost prima injectie din viata mea in fund. E si asta o chestie la 28 de ani. Va pupacesc pe toate pentru sustinere. Mai vb si eu cu Alexandra sa stea acolo. Si dr a zis macar 3 saptamani. Sa ajung in saptamana 37. Of mai e asa de putin.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Multumesc de urare Cristina _Ana si uite si nu te mai supara atata. Bucura-te de aceasta perioada si nu uita ca acum esti mai frumoasa ca oricand, mai femeie ca oricand! Asa ca rasfata-te si uita de suparari!
anasia multumesc la fel pt urarea de La multi ani!

Va pup!
Andreea cu Petra 35+ 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

dragelor, a fost asa de cald azi aici, am iesit pe la 4 afara si m-am intors pe la 6 jumate si am crezut ca mor de cald in masina ( nu am aer conditionat la masina ), si bebe incepuse sa se agite cred ca de la caldura. Si in casa a fost cald, in curand cred ca o sa cumparam aer conditionat in apartament pt nu o sa se mai poata, plus ca bebe vine la inceputul lui august, exact cand e zaduful mai mare. Eu de obicei nu am probleme cu caldura, sunt mai "reptila" de felul meu, in sensul ca poate fi cald de lesini si picioarele tot reci ca de broasca le aveam, insa vad ca acum am inceput sa sufar.
mie abia de acum mi se pare ca mi-e mai greu cu burtica, ca se face mare-mare, mai ales dupa ce mananc ma balonez ingrozitor de abia mai respir...adica ea nu e f mare, dar balonandu-ma ma simt ca un robotel

cristina_ana imi pare rau ca va trebui sa o suporti pe soacra maine, sper pt tine sa nu stea prea mult...fa-te ca nu ai chef de musafiri si poate se simte...

mamanati chiar imi era dor de tine .

pupici,
miti 30s+3z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

A propos de soti,la mine sotul face crize in ultimul timp parca ar fi femeie...Pe cuvantul meu ca daca stau sa ma gandesc toata sarcina mea el a avut aceleasi simptome ca si mine,s-a ingrasat,venea de la munca si cerea o mancare la care ma gandisem eu toata ziua(s-a intamplat de mai multe ori),si acum imi face crize de cate ori il pun sa faca ceva.El ma ajuta foarte mult in casa,gateste,face de toate;in general fac eu dar mai am si zile cand ma simt obosita si nu am chef sa ma ridic nici sa-mi aduc apa si atunci il rog pe el,si se vaita exact ca o femeie,de parca mie imi place sa-l rog asa sa faca orice.Dupa ce ii explic eu ca imi e greu sa ma ridic,ca e burta grea...bla,bla,bla...intelege...bine-nteles ca n-ar recunoaste ca a gresit dar se da pe langa mine ca un catelus,atunci stiu ca isi cere iertare in felul lui...
Iar la cumparaturi si la plimbat prin magazine e primul...Toate magazinele le-ar lua la rand,eu ma cam plicitisesc,mai ales daca nu gasesc ceva care sa-mi placa repede,obosesc,ma plictisesc de probat si probat,el nu...De curand i-a spus sora-sa sa isi aleaga cadoul pentru ziua lui ca ea il plateste.Ne-a plimbat printr-un moll toata ziua,cred ca a vazut de 5 ori fiecare stand,pana si-a ales ceva.Si-a cumparat ceva misto dar eu nu mai puteam de picioare,i-as fi cumparat primul tricou care imi aparea in fata ochilor.
Aaaa,si faza tare ca am murit de ras...gaseste el pantalonul perfect,misto,aveau decat unul si era o talie cam mica(v-am spus ca s-a ingrasat decat am ramas eu insarcinata),il probeaza...il strangea in talie de mama focului,jos se vedea bine dar abia se inchidea in talie,el nu si nu ca o sa slabeasca,ca el vrea pantalonul ala,eu eram pe jos de ras,sora-sa incerca sa-l convinga ca nu are rost sa-l cumpere,ca daca nu slabeste etc...Dupa vreo jumatate de ora,a iesit din cabina si pe undeva ascuns printre alte haine a gasit o talie mai mare si ii venea mai bine,el totusi a zis ca o sa slabeasca...sa-l vad

Stefania mersi mult pt informatii in legatura cu burtiera,o sa caut neaparat.

larrisa_79 Ai mare dreptate in legatura cu silueta.Eram cat pe aci sa incep sa ma vait si eu de kg in plus dar mi-ai inchis gura.Si sa vedeti ce o sa plangem dupa burtica...Si sotul meu mi-a facut mai multe complimente de cand sunt gravida .Cica i-ar place sa raman cu burta

bulinuta hai ca nu mai e mult!!!Noi suntem alaturi de tine,Cristina mereu ne-a dat vesti,ne gandim la tine si ne rugam sa fie bine cu bebe si cu tine.

Am vazut pozele de la intalnire.Sunteti niste scumpe toate!Au crescut burticile de la ultima intalnire...Doamne ce putin mai e ,acum incepem sa nastem!Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut!

34+

mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Hop si eu in clubul crizatelor,chiar aseara a avut sotul parte de show,mi-a sarit tandara fiindca m-a intrebat ce ma doare.(ma vaitam incontinuu si nu puteam merge).
Dar eu am facut urat de tot,asa tare m-am enervat,am luat o jucarie de-a lui David si am izbit-o de pereteFemeie nebuna,noroc ca David nu era in camera sa ma vada.
Sabana cum mai esti?
Bulinuta hai ca mai e putin!
Cristina-Ioana eu beau in fiecare zi o cana de cafea normala asa ca decofeinizata chiar nu cred ca nu ar fi ok.
Ma duc sa imi fac gogosi ca mor de pofta

Stefania 30 + cu Patricia
David (24 dec 2004)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata burtici,

am venit si eu la rand la vaiatat. Pic de somn ca nu am putut dormi de pe la 4, spre 7 asa am adormit dar trei ore m-am invartit de pe-o parte pe alta. Curios este ca nici sotul meu nu a dormit, vorba lui pika-pika are si el aceleasi simptome ca si mine

La maxim 60-70 de km de mine ninge fetele , va vine sa credeti. La noi maxima va fi azi de 9 grade , s-a intors iarna mama ei.

pup si pe mai tarziu

Monica si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Neata la burtici!!!
Pup fetele ca nu m-au uitat
miti, Cristina-Ioana, cristina-ana, anasia, Pika-Pika, mamaluidavid, map va multumesc mult de tot fetelor ptr tot sprijinul vostru
anasia trebuie neaparat net intr-adevar...cred ca de la 1 reusim si noi sa ne punem...sper ca altfel fac scandal rau de tot...
sabana bine ca esti mai bine ...sper sa-ti revii...tin pumnii sa mai stea bebelina acolo
Amiss zip La Multi Ani!!! multa sanatate si un bb sanatos si mancacios!!!

fetelor aseara iar mi s-a facut rau: in fata scarii m-a luat ameteala, stare de lesin si m-am asezat pe jos...cristi nu mai stia saracul ce sa-mi faca...am ajuns intr-un final sus si mi-am luat glicemia: binenteles: cadere de glicemie: m-a disperat diabetul asta...si mancasem nu stiu de ce am patit-o...nici acum nu ma simt extraordinar...mai am 2 saptamani si nu mai vin deloc la servici: PROMIT!!!
cred ca si oboseala asta ma capiaza ca noaptea nu pot dormi de dureri: de os pubian, de ligamente , de solduri, zici ca-s baba...la orice miscare ma trez\esc si imi vine sa urluu de durere...uiffff mai sunt 2 luni si gata vine bb cel dragut si trebuie sa-mi treaca si durerile astea....
pup fetele mult de tot si intru mai tarziu

bulinuta 30+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

la multi ani amiss, sa fii fericita, iubita si sa ai bebe mancacios si somnoros

fetelor ia uitati ce am gasit:
Raspberry leaf tea - ceaiul din frunze de zmeura este recomandat in special femeilor se pare pt. ca reduce crampele menstruale, elimina greturile, si baut in ultimele 6-8 saptamini de sarcina se pare ca tonifica muschii uterini ajutind astfel la o nastere mai usoara si mai rapida. Pt. ca stimuleaza contractiile, dupa luna a 3-a se recomanda ca acest ceai sa nu se faca concentrat.
Ce am gasit eu ar fi ceva de genul:
- pina la 3 luni pt. eliminarea greturilor se recomanda 1 cana de ceai /zi (din maxim 2 lingurite de frunze uscate la 1 cana de apa fierbinte);
- intre 3 si 6 luni se recomanda maxim 3 cani de ceai/zi;
- inainte de nasterea iminenta se mareste concentratia de ceai si se recomanda ca in timpul contractiilor sa se bea 1 cana/ora;
- dupa nastere pt. refacerea uterului se recomanda 3 cani/zi.
Nu se recomanda acest ceai celor care au mai avut avorturi la activ sau nasteri premature.

- inainte de nasterea iminenta se mareste concentratia de ceai si se recomanda ca in timpul contractiilor sa se bea 1 cana/ora; - credeti ca e atat de bun??? sa intareasca asa de repede uterul??? hm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Bulinutzo bine ai revenit printre noi! Da' bag seama ca nu prea te astamperi...tot la munca, vezi tu. Dar am si eu o intrebare: daca ai diabet (ceea ce inseamna - din cate am auzit eu - o glicemie mare) cum de e posibil sa ai o cadere de glicemie? Nu de alta, dar si mie mi se mai intampla sa am caderi de glicemie si sa mi se faca rau, moment in care trebuia sa ciugulesc neaparat ceva, mai ales dulce, dupa care imi reveneam. Iar la analizele pe care le-am facut prin aprilie mi-a iesit glicemia mult prea mica, sub limita normala. Ar trebui sa ma sperii si eu? Are vreo legatura cu diabetul? M-am zapacit de tot, nu mai am habar de nimic

34+, http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;19/st/20060704/dt/8/k/bb09/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

amiss zip la multi ani, multa sanatate, o nastere usoara, si un bebe cum ti-l doresti!

35+, http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;19/st/20060704/dt/8/k/bb09/preg.png

Mergi la inceput