Mamici de iulie - august 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Am admirat si eu pozicile de la intilnire. Ce burticute frumoase!

Mey fetelor, da mie chiar imi place cu burtica! Eu am o alta problema si cred ca sunt paranoica pe chestia asta: imi pare ca am burtica cam mica.
Cristina_Ioana, da eu chiar beau cite o cana de cafea dar cu mult lapte dimineata la servici. Asa m-am obisnuit si nu cred ca-mi face rau. Atita stiu ca nu trebuie sa beau cafea cind iau alimente bogate in fier ca nu se asimileaza.
SI mie imi parea rau ca nu-l mai simt cum misca bebe in burtic dupa ce nascusem, imi venea sa mai concep un bebe chiar dupa nastere. Dar cu timpul incepi sa te obisnuiesti si cu asta.

Referitor la sport dupa nastere: nu stiu cum a fost la alte mamici dar mie din cauza furiei laptelui si dureri de sini numai de sport nu-mi ardea (vre-o 2 luni) si eu am facut sport toata viata. Si apoi cam 2 luni dupa nastere nu ma puteam rupe de Melissa pentru ca o alaptam. Puteam sa o las cu mama doar o ora max. si in acest rastimp la sigur nu reuseam la aerobica. Dar acasa nu am vointa sa fac sport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Hai ca am intrat si io in randul lumii si mi-am pus poze cu burtik la semnatura. E, la mine mai sunt si cateva cu pisik, le stiti voi, da' o sa mai completez cu burtik atunci cand o sa imi mai fac.

Sabana, eu ma cam gandesc sa ma duc la cursurile alea. Am sunat sa ma interesez de perioada si mi-au zis ca in functie de cate mamici se strang, stabilesc si perioada. Pana una-alta, m-am inscris on-line si cica in cel mai scurt timp ma va suna cineva pentru confirmare. M-am inscris azi si inca nu m-au sunat. Sper sa nu inceapa cursurile astea dupa ce nastem.
In privinta durereii la control, sa stii ca exact la fel gandesc si eu: si pe mine ma cam doare cand ma duc la control, nu ca as avea vreo problema, ci numai pentru ca asa sunt eu, ma doare orice si sunt fricoasa de durerea fizica. Si ma tot intreb cum as putea eu sa nasc natural, chiar si cu anestezie, daca ma doare si un amarat de control.
Cand ma duc acolo, pun masina fix in fata spitalului, ca pana acum am avut noroc si am gasit loc. Daca nu, ma gandeam sa ma duc putin mai incolo (eu vin dinspre Stefan cel Mare), ca am vazut ca sunt locuri. Sotul meu a parcat odata in spatele spitalului, dar nu stiu unde, ca eu nu eram cu el atunci. Mi se pare ca imediat cum treci de spital, venind dinspre Stefan cel Mare, e o straduta care duce la parcarea lor din spate.

luiza 33+ si mic si iubit
ticker bebe meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

buna ziua la burticute!!!
fetele nu mai putem de dorul vostru......nici nu stiu cu ce sa incep:
- acu sunt relativ mai bine, in sensul ca nu mai stau in spital...dar ieri iar mi-a fost super rau...asa ca...
- bb e mare...foarte mare din cauza diabetului meu nenorocit care ma capiaza...
- tensiunea mea cand e mare peste 16 cand am avut 8 cu 4 martea trecuta de aprope am lesinta iar
- va spun sincer ca mi-e frica sa spun ca ma simt bine si 5 minute pe zi ca nu stiu ce ma asteapta in urmatoarele 5
- am revenit un pic la serv ptr o saptamana doua sa-mi rezolv pe aici niste treburi si acu ma pregatesc sa plec acasica...
- faptul ca nu am avut net timpul asta m-a facut cu nerviii rau de tot
MI-E dor de voiiiiii de nu mai pot!!!

am ratat toate intalnirile ...ce sa mai zic sunt suparata rau...

va pup si va mai scriu maine...
de recuperat ce ati scris voi nu cred ca am fre-o sansa

va pup mult pe toate si incerc sa mai citesc cate ceva sa vad si eu cum mai sunteti...am mai vb cu Cristina Ioana si cu Anasia care sunt niste dragute si m-au tot sunat...pupici multi

bulinuta 30 +

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Bulinuta te rog linisteste-te, suntem toate alaturi de tine. imi pare bine ca te mai auzim pe net, dar mai bine stai acasica in pat, ca mai e asa putin si o sa fii o mamica tare fericita !

pupi,
miti 30s+3z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Buli, mare la fata!
Imi pare tare rau ca te simti nasol, uite si noi ba avem contractii, ba ne inteapa, ba ne doare, dar macar ne plangem una alteia
Pacat ca nu ai net acasica sa iti tinem de urat
Lasa ca facem telefonul fara fir si transmit io tot la fete, mai avem nitelush si gata

Cristina +34 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Of, Bulinutza, tare mult mai ai si tu de tras in sarcina asta...! Bine ca macar nu mai e asa mult!
Dar de ce nu-ti pui si tu internet acasa? E asa de bine sa ai cu cine discuta, mai ales acum cind trebuie sa stai mult in pat. Si mai trece si timpul asta, ca tare rau e sa stai asa degeaba si sa astepti!

Cristina, 35+ si bebe Eric Andrei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Fetelor eu am contractii cam la 15 minute. Daca nu ma lasa o sun pe dr. Sper sa nu nasc inca. Nu am stare sa stau in pat.

Bulinuta ai grija de tine.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Buna fetelor, v-am citit in fiecare zi, ma bucur mult sa citesc ca v-ati simtit bine sambata, pozele sunt foarte dragute, iar voi aratati super, asa ca nu va mai faceti ganduri negre ca nu va puteti arata talia sau mai stiu eu ce!
Multi pupici pentru mishi, al carei mesaj m-a facut sa inteleg prin ce trece si sa ma multumesc cu ale mele probleme si sa nu ma mai plang, mi s-a parut o curajoasa si o optimista.
cristina_ioana, foarte frumoase pozele tale, mi-a placut mult stilul tau vestimentar, sotiorului meu i-ar placea sa ma imbrac si eu asa, tot incearca sa ma convinga, eu insa sunt o clasica si n-am curaj sa ma despart de stilul pantalon negru si...ce-o mai fi!
map, ai mare grija de tine si eu am avut pulsul cam mare ultima data, iar medicul a spus odihna, deci am lasat-o si eu mai moale!
Va pupic fetele, aveti grija de voi! Bulinutza, multi pupici si multe floricele

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

am sunat-o pe dr si s-a dus silviu la farmacie sa ia sa imi faca injectabil nospa cu scobutil. la 9 o sun iarasi. sper din suflet ca Alexandra sa mai stea acolo macar 2 saptamani. Uf.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Sabana, stai linistita in patut si o sa stea bebe cuminte. Injectiie cu no-spa chiar ajuta. Noi iti facem galerie.

O sa fie bine!

Larisa si Alexia din burtica 33 sapt si 4 zile

Poze cu mine

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Mergi la inceput