Mamici de iulie - august 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

AMMABELLA:Avem deja doua lucruri in comun(coincidente):ambi soti au 2 metri si DPN este la o zi distanta sau doua.
Frumoase coincidente:ce frumos era sa nastem amandoua in Bucuresti si sa stam in acelasi salon si sa-i vedem cum vin la noi...inalti ca brazi....si sa facem misto de ei...
Te pup...sa ai o zi buna...

crissa71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Madyn, am avut si eu un rezultat de genul asta cu "nu s-a dezvoltat flora microbiana" si a fost de bine.

Miky 35 + si bebe
Albume : Burtici 18 martie15 aprilie 6 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

quote:
Originally posted by crissa71

AMMABELLA:Avem deja doua lucruri in comun(coincidente):ambi soti au 2 metri si DPN este la o zi distanta sau doua.
Frumoase coincidente:ce frumos era sa nastem amandoua in Bucuresti si sa stam in acelasi salon si sa-i vedem cum vin la noi...inalti ca brazi....si sa facem misto de ei...
Te pup...sa ai o zi buna...

crissa71

Iti ai seama cum ar fi fost sa stam in acelasi salon si sa vina 2 tatici de 2 m in vizite? Mortal!
Si vad ca si tu ai tot carut albastru. Iti dai seama ce baietei inalti o sa avem?

luiza 33+ si mic si iubit
ticker bebe meu

Mergi la inceput

Cristina_Ioana, apropo de talie, tu te-ai interesat la cat timp dupa cezariana poti sa mergi din nou la sala?

ticker bebe meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Ba m-am trezit sa ma uit la tanar si nervos of course. revin, cred ca s-a terminat pauza.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Sabana, esti mortala
Amabella, inca nu am intrebat, dar cred ca tine mult si de mine, cat de repede o sa ma recuperez, cand o sa ma simt in stare...

Cristina +34 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

Amabella, inca nu am intrebat, dar cred ca tine mult si de mine, cat de repede o sa ma recuperez, cand o sa ma simt in stare...

Cristina +34 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Crezi asta? Eu ma gandesc ca trebuie sa se refaca bine uterul, ca sa nu ai surprize cu taietura, Doamne fereste! Si asta nu stiu cat de mult depinde de vointa ta. Bine inteles, depinde de tine, adica de organismul tau, dar nu e ceva ce poti sa controlezi, nu? Si stii cumva daca se poate vedea la eco sau in alt fel daca s-a refaut uterul si daca suporta efortul?

ticker bebe meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Larissa, tare frumos ai zis-o tu pe aia cu talia si cu bebe-ii, pe care doar noi ii avem in burtica! Acum incepe sa ma mustre constiinta ca ma gandesc atita la mine, cind de fapt bebele e cel care o sa-mi aduca adevarata fericire si acest mic sacrificiu (pierderea momentana a siluetei) n-ar trebui sa ma deranjeze atit. Si oricum cu un pic de vointa, in citeva luni o sa aratam si noi ca inainte.

Cristina, 35+ si bebe Eric Andrei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Asa mai fetelor ca dam din una in alta. Acum ne apuca vinovatiile. Dar cand vedeti mamici care au nascut si cate doi copii si arata ca prin inel cum e? eu stiu vreo doua. arata super.

Cristina_ana eu de la Quelle nu am luat pantaloni. Decat bluze, camas, tricouri. Eu de regula sipentru mine si sot iau din ochi. Pana acum nu am dat gres. Si eu am probleme la Silviu cu pantalonii. El poarta 40 in talie si 34 in lungime. Pe vremea cand lucram si hoinaream magazinele in pauztele de pranz ma duceam sa ii iau blugi si cand ceream marimea 29 in talie cu 38 lungime se uitau la mine ca la masini straine. si erau asa de sceptice, de parca eu nu stiam ce am acasa. dar decat sa imi fac circuri prin magazin de imi era si rusine mai bine ma duceam eu linistita si luam ce imi place.

Amabella am primit si eu azi de la sora mea cu scoala parintilor. Ai idee cand sunt cursurile? Tu te duci? In ceea ce o priveste pe dr ea mi-a zis sa ma gandesc bine cum vreau sa nasc natural sau cezariana. Eu ma tot vait la controale, ma doare cand isi baga mainile si ma gandesc ca la nastere o sa fie cam naspa. Sa vedem ce zice vineri cand ma duc la ea. Tu unde te parchezi cand mergi acolo?

Cristina iti dai seama ca eu ma uit la serialul asta de 11 ani. Cred ca Alexandra mea o sa fie bunica eu demult pe lumea cealalta si serialul tot mai continua. Stii o prietena i-a spus mamei ei sa nu se mai uite ca moare ea inainte sa se termine filmul. Cam nesimtita nu?

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Cristina_Ana, asa si este suntem niste norocoase...radiem. Nu stiu voi dar eu ..dincolo de crizele de nervi, de panica, de ganduri rele si tot asa...am in mine asa o stare de euforie...o bucurie imensa...noua si dulce..simt atata fericire incat greu imi inchipui cum am asteptat 3 ani pana sa fac un bebe. Simt ca il iubesc prea mult..cum nu am crezut ca pot iubi..simt ca eu nu mai contez si ca cel mai important e bebele din burtica. Nu conteaza ce ma doare pe mine..ma gandesc mereu sa nu o doara pe ea...sa nu o afecteze pe ea...eu deja contez prea putin.
Cred ca toate starile astea rele prin care trecem sunt de fapt o mascare a acestui sentiment de iubire pe care il simtim..sentiment care ne inalta si ne sperie in acelasi timp.
Pentru mine e ceva nou...pana acum cea mai importanta eram EU..durerea mea era cea mai importanta. Acum dintr-odata am pus mai presus de mine o alta fiinta...fiinta pe care simt ca o iubesc mai multe decat orice pe lumea asta. Si cand imi dau seama ca asta nu e tot...ca dupa nastere voi simti si mai multa bucurie imi dau lacrimile si ii multumesc Bunului Dumnezeu pentru tot.
Si ce daca sunt mai plinuta...ma mai enervez eu uneori..insa mi-e asa de drag sotul meu care imi zice ca ii sunt asa de draga asa cu burtica....ca o sa vrea sa ii fac 10 copii...si vad ca zice asta sincer.
Va pup si haideti sa nu ne mai plangem si sa ne bucuram impreuna de fiecare miscare a bebelushului nostru..miscare care ne va lipsi atat de mult dupa!

Va imbratisez cu drag!

Poze cu mine

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Mergi la inceput