La noi la Galati sa veniti ( 26 )
Raspunsuri - Pagina 28
liliac1 spune:
Nici eu nu pot veni din motive de program de dupa-amiaza . Asta e, data viitoare...
Mai, mi-am adus copilul acasa!!! Sunt bucuroasa de nu mai pot! Imi venea sa nu mai plec azi la servici!
Oricum, Andra e pregatita psihic pentru a merge la mare. A facut prin casa antrenamente de sarit valurile
Luni, marea ne asteapta...Adevarul e ca si eu sunt tare nerabdatoare. Poate si din cauza unei oboseli psihice care s-a adunat pe parcursul anului asta.
P.S. Imi vine sa urlu ca la servici tre sa stau cu geamul deschis ca altfel se infunda caldura si s-au gasit astia de vis-a vis sa darame o cladire sau nu stiu ce mama lor mai fac ca toata ziua dau cu picamerul!!! Am creierii franjurati!
vilma spune:
Liliac, ce fain ca plecati la mare. Sa aveti vreme frumoasa si marea calda.
Laura, ce faci? Ai chef de nebunii?...
Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)
LauraFlo spune:
Dar se pare ca intalnirea o vom amana pe saptamana viitoare...nu-i bai, e bine sa fim mai multe...
Va pupacesc ! Vb maine !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
dayssy spune:
Buna seara fetele,
Intalnire ratata in seara asta. Pe cand urmatoarea?
Eu o sa spun in felul urmator: in fiecare zi de luni pana joi sunt cu copil+sot+purcel pe faleza la terasa Pescarus. Cine vrea sa vina e binevenita.
Daca vreti in alta parte anuntati din timp si faceti si lista.
Multi pupici
Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
cookie spune:
Buna dimineata, buna dimineata!
Io am ramas fara net ieri, a cazut curentul si dup-aia...nu m-am priceput ce sa fac cu calcularetul care nu vroia si pace sa intre pe net...M-au apucat niste nervi......credeam ca va intalniti fara mine
Noi ne-am apucat de cautat , ca asa fusese promisiunea sotului...da' ma apuca deja frica ...eu, singura la volan?!? Pazea!!!
Liliac, acum te-ai linistit cu fata langa tine?
Te cred ca abia astepti sa mergi la mare!
Alina, misto poze! Baietul tau s-a facut ditamai flacaul, e scumpic foc!
Nu cumva a inceput sa se uite dupa fete?
Va pe toate si o zi buna!
alinam spune:
neata!
Cookie mmultumim pt vizionare :), da mai e baiat mare da nu se uita dupa fete inca, mai mult dupa mamici ca au "bidoane" in dotare hehehe. In alta ordine de idei am de la tine suport pt cadita cand ne mai vedem vrei sa ti-l aduk?
Stiti vreo viitoare mamica care are nevoie de baliuta din aia cu suport ca deja nu o mai folosim si imi okupa lok degeaba..... o donez.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
liliac1 spune:
Hai, mai, cookie ca esti simpatica foc! Nici eu n-am curaj sa conduc singura in masina!!
Ce masina vreti sa va luati??
alinam Moama, ce-a crescut Vladut!! Frumos foc, sa va traiasca!!
vilma Multam de urari...
Si da, mi-a venit sufletul la loc, ca era plecat cu fii-mea in delegatie...Oricum, aseara am lasat fata la maica-mea din motive de apa calda in Galati
La tara, ca la tara, spalata la albioara...asa ca se impunea o baie sanatoasa...si cum doar maica-mea are centrala...am fost nevoiti sa o mai "abandonam" o zi!
Hai, va si sa aveti o zi buna..
Liliana& Andra-Maria
Andra - Mai 2006
cookie spune:
Hei!!!
Cine are chef de o cafea/suc/apa plata cu lamaie/ceai rece...?
Haideti sa ne racorim, daca nu e prea din scurt.
alinam spune:
Lilac multumim!
hei care aveti fete de "maritat" ca feciormiu deja e baiat mare .....
Cookie unde? cum ? cand? .......se pare ca ne racoreste ploaia pana una alta!
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze