La noi la Galati sa veniti ( 26 )
Raspunsuri - Pagina 26
liliac1 spune:
mai, cookie, sa nu spui ca a fost ziua ta si noi n-am stiut nik??? Oricum (daca nu ma inseala "intuitia"), La Multi Ani, sa fii sanatoasa, sa fii vioaie si restul o sa vina de la sine!
Oricum, amandoua sunteti mortale!! Apropos, nu incepi un biznis de croitorie?? Nu de alta, dar m-as face clienta fidela!
Noi ne ducem in mamaia, deh al meu sot are o iubita dinainte de a ma cunoaste pe mine si de care nu reuseste sa se "desparta": statiunea Mamaia!!
Asa ca, daca aveti drum p-acolo, poate ne-ntalnim la facut un castel de nisip sau sa stam frumos sub umbreluta admirand "frumusetile patriei" in timp ce taticii se ocupa de cei mici...
vilma Macar s-au terminat toate sau...e cu "next episode"?? Speram sa NU. Nici n-ai idee cat te "invidiez" ca ai tai copilasi mai papa lapte!!! Noi de cand am renuntat la biberon (daca-s tampita si ma iau dupa babe???) bem ffff putin lapte (asa mi-a spus soacra-mea) adica jumate de pahar de 250 de grame inainte de somnul de seara...
Ica Sigur ca facem poze, dar...sa stii ca vrem un pic de troc... Negociem?? Adica vrem si noi poze mai multe...
delphin M-ai dast gata cu culoarea asta...verde lagoon. Si zici ca e ca apele in tahiti?? Hmmm, voi aveti de gand sa ma imbolnaviti Ca si eu am un cui cu baia, ca e singura pe care am tot amanat-o! Si uite cum gasesc io idei...Sa vedem cum imi iau sotul, prin invaluire, sa caute culori d-astea...Gata, parca incepe si pe mine "sa ma doara" chestia cu baia..
Oricum, succes in continuare la construit!!!
Abia asteptam sa vedem rezultatul final!
dayssy Normal ca vrem sa ne intalnim cu totii, dar daca e sa organizam ceva, ar fi fain sa fie dupa 17?! Cer prea mult?? Nu de alta, dar si-asa de fiecare data cand v-ati adunat eu am tot lipsit, justificat de altfel. Si tare n-as mai vrea sa lipsesc...
Laura Oooooof, de-ai sti ce bine te inteleg! Si nu-i asa ca zilele parca trec greu? Lasa ca nu mai e mult pana vineri...
hai ca m-am luuuungit si m-am latit ca o placinta, dar v-am zis ca n-am niciun chef de treaba, mai ales ca am la ce sa ma gandesc: la faptul ca azi ma duc dupa Andra, la voi si la concediu!
Hai, va pupilesc si sa avem o zi buna!!!
Liliana& Andra-Maria
Andra - Mai 2006
korinna spune:
Bun venit nou sosite tcelen si ca sa-ti ridic moralul...mie de cele mai multe ori pe subiectul asta de Galati mi s-a parut ca vb singura.Tot ceea ce scraim ramanea asa..in vant...fara a fi interesat pe cineva.Asa ca ..am scris tot mai rar si numai daca aveam vreun raspuns anume pentru cineva.
Noutati:
1....sapt trecuta am fost intrenata in spital cu baiatul cel mare :Mihai,care a avut gastroenterita.In spital erau zeci de copii cu aceleasi simptome.Voma,febra,diaree.L-a internat direct la terapie intensiva unde a stat 24 ore.Apoi..in sectie...inca 3 zile.A fost o saptamana cumplita.
2.Ne-a dat apartamentul ANL.Este foarte mare si frumos .Ieri am reusit in sfarsit si am adus acasa si am montat mobila in toate camerele mai putin bucataria ,unde am dat jos faianta care au pus-o ei.Si imi pun pe alta nuanta si pana in tavan.Asa..ca mai am cred de lucru vreo luna.
3.Pe 17 iulie plecam la mare ..pentru vreo 5 zile.Si apoi la munte in Nordul Moldovei pe la manastiri vreo 4-5 zile.
4.Cam acum vreo luna i-am scos polipii lui Stefan.Nu stiu daca v-am zis....
5.Nu am pe timpul vacantei cu cine sa-l las pe cel mik..asa ca-i las singuri pe amandoi in casa.Mihai are acum 10 ani.Ce sa fac??asta e!!
Numai bine la toata lumea!!!
cookie spune:
Delphin, m-ai batut! ai fost mai harnicuta ca mine...
Ai baiat mare, ce mai! ma minunez pe zi ce trece cum creste si se schimba! Unde mai pui si figura irezistibila de smecheras vesel... la Seb si mami lui cea mandra!
O tai si eu de-acasa, ma duc la platit facturile adunate cat am fost plecati...vreau sa rezolv si ceva cu cablul tv, cred ca mi s-a taiat HBO-ul(ca nu mai tin minte cand am platit ultima oara...) si nu vreau sa raman si fara gaze sau restul de programe tv
cookie spune:
Mai, mai ce de activitate! Pana apuc eu sa scriu una-alta...se umple pagina!
Liliac...mai, mai ce vigilenta esti!asa e!
Multam frumos!
Cu croitoria....nooooo, eu, repet, sunt doar amatoare! Imi place sa-mi pun in aplicare ideile, insa executia nu e "professional"! Da' pentru mine, e suficient!
Daca ma gandesc bine, poate mi-ar surade un astfel de biznis...sa coordonez un atelier de croitorie, ceva...cine stie, poate ma las de meserie daca-mi ajunge cutitul la os...
Va inteleg si pe tine si pe Laura ca va e dor de fete...of, of, ce sa-i faci? Lasa ca va vedeti voi acus'
dayssy spune:
Buna ziua fetele,
Delphin mama ce culoare misto pt baie... Vrei sa te inchizi acolo si sa nu mai iesi?
In legatura cu intalneala: Propun sa fie sapt viitoare pe luni-marti in jur de ora 18 unde vreti voi. Asta ca sa aiba toate fetele timp sa citeasca si sa se mobilizeze. Ce spuneti?
Avem poze de pe Faleza
Multi pupici
Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
LauraFlo spune:
Am scris un mesaaaaaajjjj, dar l-am pierdut.
Cookie, LA MULTI ANI ! Sa fii sanatoasa, iubita si totate toate dorintele sa ti se indeplineasca ! Ai grija ce iti doresti !
Corina felicitari pentru apartament ! Imi pare tare rau ca ati ajuns la spital ! Bine ca a trecut! Ii lasi singuri pe baieti nu-i iei cu tine ? De fapt ce ma mir, pe noi mama ne-a lasat singure in casa la varste mult mai mici. Nu stiu daca acum as putea face asa, dar e si greu : la mine se bat care sa stea cu Daria. Succes ! Concediu placut !
Dayssy, gand la gand cu bucurie. Eu voiam sa propun intalnire pt maine. Sunt subiectiva stiu, pe langa faptul ca mi-e dor de voi sunt singurica: sotul e de serviciu si nu-mi surade ideea de a sta in casa. Am primit o invitatie la plaja, dar dupa serviciu mi se pare cam obositor.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
LauraFlo spune:
Tot am uitat ceva. Am vazut pozele: ghidusa Sabina cu zambet sfios, davada de maiestrie a mamicii ei si pe Sebi tunsulica !
Superbi bebelusii vostri !
Promit sa fac si eu poze cu copila mea in week end !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
delphin spune:
Repede ca plec la servici!
Ma luai dupa voi si am plecat pe jos ( deh,si eu vreau sa slabesc) si....m-a prins ploaia la 500 m de casa. Sa ma intorc dupa masina nu mai avea rost! Noroc cu o vecina care trecea cu masina si ne-a luat si pe noi.
pe deseara! Ma duc la prins hoti!
http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus
lauraspeedy spune:
Sal'tare!
Mey, mey, mey ce de copii frumosi au fetele noastre din Galati, la toti.
OOOfff,ce bine e de voi, fetelor care aveti unde sa va lasati copiii la bunici. Eu nu am unde sau cu cine sa o las pe a mea si simt ca imi iau campii cat de curand. As vrea si eu sa ma odihnesc macar 2 zile, sa nu mai aud urlete, tipete, sa nu mai spal si sa fierb zilnic teancul de biberoane si tetine. Unde sunt eu e si fii-mea, nu sta o clipa singura fara mine.
Delphin, cum faci merele coapte la cuptorul cu microunde?
Tcelendraga,stai linistita toate postarile sunt citite de noi "fetele din umbra", doar ca nu mai apucam sa mai si scriem.
Gata, ma duc sa o culc pe fii-mea, isi suge degetelul cu foc,miorlaie si se catara pe mine.
lauraspeedy
tcelen spune:
MULTUMESC tuturor fetelor ca au fost foarte dragute,deci vina mea, v-am judecat gresit!!
multumesc inca o data ptr felicitari!si ptr complimentele aduse copiilor mei
LILIAC1,Iulian ,dupa cum a ghicit DELPHIN,a fost la Predeal,Brasov,Busteni,a urcat cu telecabina,a fost la trei brazi,si numai stiu pe unde,si a fost cu parintii mei si cu sora mea mai mica de 10 ani!
VILMA,am sa regret tooooata viata mea ca nu m-am dus la concertul Depeche Mode ,am avut si bilet,dar nu am gasit cu cine sa las fata si a fost super concertul!!!tu de ce nu te-ai dus???
aaaa,Iulian are 7 ani si jumate
Korinna,multumesc de incurajari,si vroiam sa te intreb daca nu te superi unde ti-a dat ANL apartamentul?
concediu placut la munte si la mare!!
poze Iulian la munte
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998