Aspirante vechi, unde sunteti?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Anca ma puca numai cand doarme ca in rest nu im permit sa fiu disperata.

Faine erau fazele alea cu shefa de capitol!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Roxana , eu ti-am urmarit evolutia la adoptie si am fost alaturi de tine si acolo as fi putut sa fiu si eu in situatia ta , adica sa am deja un puiut acasa , dar intre timp sotul meu s-a razgandit si a zis sa mai asteptam , dar nu stiu pana cand o sa mai pot astepta.Sa-ti traiasca fetita, sa va aduca numai bucurii si voi sa fiti cei mai fericiti parinti.Imi pare rau sa aud ca ai acum din nou probleme si sper sa se rezolve cu bine.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

flori - multumesc pentru urari . si eu abia astept sa mai povestim. ti'am trimis la un moment dat pm cu id'ul de yahoo. l'ai primit ?
dana - si tie iti multumesc mult pentru gandurile bune. nasa lui fiica'mea are o vorba pe care eu o ador pur si simplu: "inca nu s'a copt!". poate nici la voi nu s'a copt cu adoptia. ai rabdare. cand va fi momentul veti sti amandoi. si daca, copilasul tau e acolo, undeva si te asteapta, fii ferm convinsa ca il vei gasi. dar cand va fi momentul. exact asa a fost si in cazul nostru. au fost atatea coincidente si "potriveli"... e clar ca nimic nu a fost intamplator. o sa vezi !!!

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Asi
Relya,d'asta zicisunt obisnuita cu el ma,ca am acasa un exemplar care are in dotare si ma ameninta cu ele
Bey,mai tineti minte cand erau mesajele pline de astea

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Si sper ca ati observat ce titulatura mi-am tras sub nick da?Bine,ma compar numai la bust,in rest...

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetele,suntem 3 pe chat(Madyn,Alexaioana si eu).va asteptam acolo(chat-ul aspirantelor)

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Uite Ancuta ca sunt aici. V-am citit mereu din umbra dar nu am vrut sa supar pe nimeni.

Acum nu am timp sa scriu mult sa va povestesc despre noi ptr ca Mihnea este racit si ma ocup de el, dar fiti sigure ca nu v-am uitat nici un moment si chiar imi e dor de vremurile de altadata.
pentru toate aspirantele vechi si cate o de la Mihnea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sanatate multa pentru Mihnea!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Monicut, ma bucur ca ai intrat si tu.Am vazut ca erai online si de aia ti-am scris de acest subiect.
pupici tie si lui Mihnea

ANCA

“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta_stan spune:

hai ca am mai venit si eu
Toate numele de aici imi sunt cunoscute de pe vremea cand urmaream discutiile de la distanta - nefiind inca aspiranta; m-am facut si aspiranta si am si renuntat intre timp.
Cu unele dintre fete am tinut legatura, dupa altele doar am tanjit (vale)
Odiseea mea ? De ce am disparut ? Mi-am dorit sa am experienta proprie: sa invat (ca prostu din greselile mele, nu din ale altora. Poate ca nu am stiut sa separ lucrurile si apoi am vrut sa ma protejez (devenisem obsedata si mi se parea ca doar ce gasesc aici (pe DC) are valoare).
Acum m-am mai linistit si este binevenit acest subiect ca ma leaga din nou de oameni care au aceleasi aspiratii ca si mine.

Va desemnez pe toate sefe la acest capitol si ma inclin in fata voastra si a dorintelor voastre.

Fie ca toate si fiecare sa avem parte de ceea ce ne dorim.

Va si ma bucur de "revedere".

Ancuta

Mergi la inceput