Despre HSG si nu numai (3)
Raspunsuri - Pagina 20
corinuk spune:
Aniast72 am facut HSG-ul in ziua 9 ptr ca atunci m-a chemat dr-ul!CM este de 30-31 zile asa ca asta o fii explicatia!Ptr ca si dozarile din z21 le-am facut in z23!Oricum rezultatul era acelasi....!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
corinuk spune:
AAAA si mai am si eu o intrebare ptr cine a facut peruzii utero-tubare de ce este interzis intre perfuzii?NORMAL AR FII SA EXISTE NU?STIE CINEVA?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
aniast72 spune:
corinuk, asa e, aste e explicatia.
Asadar, nikunikalai[/red], in functie de durata CM trebuie sa te programezi pt HSG.
nikunikalai spune:
intr-adevar, e bine sa fac hsg-ul ca sa vad ce s-a intamplat de nu s-a spart frumusete de folicul...cu tot pregnylul cu tot!
as veni cu primul tren la giulesti...(in ziua 7), dar, intr-adevar, daca nu esti pacienta unui doctor nu cred ca se uita nimeni la tine!!
eventual ma gandeam sa intru pe fir cu vreun medic de pe acolo si dansul sau dansa sa-mi faca si hsg-ul... iar eu nu am timp... la mine trebuie rezolvat totul intr-o zi, ca nu pot sa lipsesc de la serviciu!!
aici a scris maihavasoi despre o hsg facuta in galati...
desi eram pt prima data la dr ... a fost destul de amabil.A rugat-o pe asistenta sa-mi faca fisa(iti trebuie adeverinta de salariat si buletinul)si mi-a zis sa ma duc la radiologie.Acolo era o asistenta mai in varsta careia i-am explicat ce si cum, mi-a facut si ea alta fisa.A venit dr,m-am dezbracat,m-a asezat pe un fel de masa(semana cu plexiglasul) care avea deasupra un aparat ce facea poza.Mi-a prins colul cu ceva(cleste, nu stiu), mi-a bagat o solutie dezinfectata care ustura destul de tare, apoi a inceput sa-mi introduca lichidul.Ma cam durea si dr ma tot incuraja ca mai are f putin si gata.Asistenta doar a stat langa capul meu, atat.Apoi s-au dus amandoi repede intr-o camaruta alaturata si pac! au facut poza.Trebuie sa stai fff relaxata si iti spune sa nu respiri(parca)Pe mine ma taiasera toate caldurile de durere si ma inrosisem la fata.Dr mi-a facut tot , de la cap la coada.Nu mi-a dat sa iau antibiotice, dar am luat eu cefalexina ca nu da micoze.Si, ca sa-mi treca mai repede rana,ma ung cu crema de galbenele.Ma simt ok.
asta e procedura si la bucuresti? ca mi se pare prea ...