Despre HSG si nu numai (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Buna fetelor
Avalon ma bucur si eu pentru tine ca totul a fost ok si in continuare sa fii sanatoasa, si increzatoare ca visul tau de a avea un o sa se realizeze.

Te dulce
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

hopaaaa..hopaaaa..trec si eu in fugaaa..
Avaloaneeee am zis!! am zis!!!e de bineeeee!!!
va pupacesc pe toate...fuggg la treaba!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Andreea si celelalte fete care ati facut HSG, voi ati sangerat dupa? Io tot nu sunt lamurita de unde este sangerarea? Ca doar nu mi-au zgariat ceva pe acolo...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Avaloaneee eu am sangerat in ziua aceea si atat!!..m'au anuntat ca asa va fi..nu stiu de unde dar cica trebuie..ca asa e bine!!!ete vezi ce te lamurii

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Pai si eu tot in ziua aia, dar ma intrebam si eu de unde e sangele ala? Daca zici tu ca asa e normal... dar am vazut ca nu toate fetele au sangerat... Mersi pt raspuns

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

pai Avaloaneeee substanta aia e introdusa in caviataea uterina si poate ca deranjeaza pe undeva..de aceea e..veziii..acu te lamurii cu sigurantza!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Buna dimineata

Avalon, eu nu am sangerat da' pana am venit eu cu raspunsul banuiesc ca tie ti-a si trecut... Si atunci nu-ti mai face probleme. De unde vine sangerarea...chiar nu stiu sa iti spun. Asa cum spune si Liana probabil ca deranjeaza pe undeva: ori substanta, ori instrumentele... Spor la facut de acum.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

De trecut mi-a trecut, draga mea... dar eu pana nu inteleg ce se intampla nu prea am liniste... deci tu nu ai sangerat deloc? Upsss... inseamna ca ceva nu e totusi in regula... daca mi-au zgariat colul? Urasc valvele alea!!! Mai rau m-a durut cand au pus despartitoarele decat cand au introdus lichidul ala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaian spune:

buna, sunt noua pe forum dar, din pacate, subiectul forumului nu-mi este nou...am trecut si eu recent (acum cateva zile) prin experienta hsg si mi-am facut curaj sa "ma bag in discutie" ca sa asigur si eu pe fetele curajoase care au probleme cu a ramane insarcinate ca aceasta analiza - hsg - nu este nici pe departe asa de groaznica pe cum ne asteptam cu toate inainte sa trecem prin ea. frica este mare inainte si toate reactiile si toate durerile sunt amplificate de frica.
e mare lucru sa aveti parte de un doctor/doctorita care sa fie draguta si de treaba cu voi. mie mi-a facut analiza d.na doctor manaila, de la maternitatea giulesti, e o scumpa si o recomand cu cea mai mare caldura tuturor fetelor care isi fac investigatiile in capitala. e intr-adevar foarte de treaba si asta conteaza enorm atat ptr starea sufleteasca cat si ptr reusita investigatiei.
pe mine m-a durut un pic dar absolut suportabil, probabil si ptr ca la mine trompa stanga este obturata si nici cea dreapta nu arata exact ca o auitostrada :)
asta e...nu imi pierd speranta, ceea ce va doresc si voua, toate!
Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Mihaela, imi pare rau pt rezultat... Cum arata poza ta? Ca eu din a mea nu inteleg mai nimic... vad doar in imagine uterul (are o forma putin triunghiulara si la mine este cam deviat spre stanga) si trompele subtiri de tot (asa mi se par mie) si imediat la iesirea din trompe se vede lichidul de contrast cum iese suvoi (la ambele)... Imi pare rau ca nu am mai stat atunci la spital sa ma uit si la pozele celorlalte fete...

Tu ai sangerat in ziua aceea?

Mergi la inceput