Despre HSG si nu numai (3)
Raspunsuri - Pagina 17
violetan spune:
Ba da, caty, dr. tutunaru de la elias asa explica la toata lumea: ca laparo e cea mai eleganta si cea mai complexa si singura varianta viabila. De la el stiu (si m-am potolit cu hsg) ca hsg e o analiza perimata, extrem de dureroasa si neeficienta, atata timp cat arata numai PERMEABILITATEA trompelor, nu si FUNCTIONALITATEA lor....Mult succes!
Andrada.P spune:
Fetelor vineri imi fac HSG la Giulesti. Stie careva dintre voi daca pot merge numai cu trimiterea de la medicul de familie sau am nevoie neaparat si de trimiterea unui medic ginecolog din Giulesti? Multumesc.
Andrada
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by Andrada.P
Fetelor vineri imi fac HSG la Giulesti. Stie careva dintre voi daca pot merge numai cu trimiterea de la medicul de familie sau am nevoie neaparat si de trimiterea unui medic ginecolog din Giulesti? Multumesc.
Andrada
Iti trebuie trimitere si de la medicul ginecolog. De fapt trebuie sa te consulte inainte de HSG daca nu ai un control recent facut de medicul ginecolog prin care sa specifice ca ai nevoie sa faci HSG. Mie mi-a facut control ginecologic inainte de HSG si tuturor fetelor care se internase o data cu mine. De fapt cam asta e procedura, te interneaza, iti face control si apoi iti da liber la HSG.
Bafta multa vineri
Andrada.P spune:
Alexia28 multumesc. Imi amintesc ca si mie mi-a facut control inainte de hsg, data trecuta. asta n-ar fi nimic. Mi-e teama doar sa nu-mi ceara si recomandare de la ginecolog pt HSG, ca n-am. Eu merg la Cezara Bucur si este asa de aglomerata ca daca as sta sa o gasesc sa-mi dea recomandare, as pierde sigur o luna. O sa ma duc vineri la Giulesti totusi. Sper sa rezolv.
Andrada
antosit spune:
Andrada nu uita nici de adeverinta de salariat si eventual de copie dupa CI, eu stiu ca sunt necesare pt. ca se face foaie de internare!
Anto
carry spune:
M-am linstit si eu in privinta HSG in aceeasi luna cu o eventuala IA.Am vorbit cu dr M daca este vreo problema si, in stilul ei caracteristic m-a linistit "n-are draga nici o influenta "
Eu aveam o teama ca razele pot influenta negativ o eventuala sarcina ulterioara, dar voi face si eu cred luni o HSG, ptr ca nu am mai facut de cativa ani si nu mai stiu starea trompelor...
Deci bafta tuturor si sa auzim vesti bune
catty spune:
ANDRADA.P mie dr mea mi-a spus sa am la mine cand merg la HSG la Giulesti urmatoarele acte:
-trimitere de la medicul de familie
-copie de pe CI
-adeverinta de salariu si copie de pe ordinele de plata cu care s-au platit contributiile de asigurari de sanatate.
CARRY, fiecare dr are stilul lui. Eu am citit in mai multe locuri ca nu este indicata o sarcina in luna in care se face HSG. Acum vezi si tu cum evolueaza situatia si actioneaza in consecinta.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Andrada.P spune:
Anto, Catty, sunteti niste comori! uitasem cu totul de adeverinta. Din ce spui tu Catty inteleg ca n-am nevoie de trimitere de la ginecolog, nu? e suficient daca am trimitere de la medicul de familie... Asta e super!
Va pe toate!
Andrada
catty spune:
ANDRADA.P, sa iasa bine HSG de vineri si sa fie trompitele bune.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
aniast72 spune:
Carry, vis a vis de HSG si de o eventuala sarcina, hai sa iti spun o povestioara si concluziile le tragi tu: Eu am fost internata pt HSG dar nu aveam stare sa stau dupa amiaza in spital si am gasit un motiv ca sa imi dea bilet de voie. Oricum a doua zi sarbatoream cu sotul meu 6 ani de la cununia civila deci am bagat o minciunica cum ca am sarbatori in seara respectiva si trebuie sa ma invoiasca. Medicul de garda, cu un zambet in coltul gurii imi semneaza biletul de voie pana la ora 23 apoi imi spune: Vezi sa te intorci insarcinata.
Acum vin si te intreb: Daca ar fi fost un pericol, nu crezi ca m-ar fi avertizat sa nu cumva sa "ma intorc insarcinata" si mi-ar fi expus riscurile?
Bafta multa si vesti cat mai bune.
Andrada.P, tin pumnii pentru vineri.
antosit, ce faci dragutza? Am aflat ca avem acelasi medic. Hai sa ne conversam putin in privat.
Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea