Despre HSG si nu numai (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Carry, si o sa fac IA in acceeasi luna cu HSG. Doctorita mi-a zis ca nu e nici o problema.Bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

petit ange...bafta si tie la IA
Voi face si eu, incep sa cred ca nu sunt probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Fetelor am cateva intrebari:am facut un hsg in martie anul asta si rezultatul este trompa dreapta infundata langa uter si trompa stanga permeabila dar la probe cotte scria partial pozitiv. Am intrebat si mi s-a spus ca partial pozitiv inseamna ca nu functioneaza chiar bine (nush de ce - poate stie cineva). La o luna am facut laparo si am aflat ca de fapt trompa stanga e infundata langa uter (?!?!?!) si cea dreapta e permeabila. De atunci am tot incercat sa fac bebe, am facut si o inseminare ... Ideea e ca - avand in vedere ca la laparo s-a vazut cu totul altceva decat la hsg - eu nu mai am nici o certitudine si nu stiu daca sa-mi doresc sa fie ovulatia pe stanga sau pe dreapta. Nu stiu daca trompa aia permeabila - oricare ar fi ea - e buna sau e doar bunicica...
Voi stiti ce inseamna probe cotte partial pozitiv?
Credeti ca e prea devreme sa mai fac un hsg?
aveti idee daca la Giulesti pot sa fac fara trimitere de la ginecolog, doar cu trimitere de la medicul de familie?
e nevoie de programare? parca stiu ca in martie m-am dus direct cu trimiterea, in dimineata de dupa ultima zi de M...

Multumesc si mult succes la bebici!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Andrada asta arata inca o data ce "buni" sunt medicii si cata incredere poti sa ai in ei.

Cu cine ai facut HSG-ul? Si de ce ai avea incredere intr-un alt HCG mai ales daca nu te duci la cineva anume? Eu oricum cred ca laparo este mai de incredere decat HSG-ul pentru ca lasa mai putin loc la interpretari.

Cu cat citesc mai mult cu atat ma conving ca nu trebuie sa imi fac HSG pentru ca este posibil sa fie doar o pierdere de timp si o sursa de durere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Val HSG-ul fiind o radiografie nu este facut de catre medicul ginecolog ci de catre un radiolog. Stiu ca multe fete spun ca HSG-ul doare foarte tare insa nu este adevarat. Durerea este suportabila. Se aseamana foarte mult cu o durere menstruala mai puternica dar - avand in vedere ca nu dureaza decat foarte putin - chiar nu este de nesuportat. Desi eu nu sunt sigura pe ce am vazut pe radiografie, mi se pare totusi o investigatie utila avand in vedere ca asa poti depista permeabilitatea trompelor. Sigur ca exista si varianta sa o depistezi prin laparoscopie dar chiar nu merita sa faci asa ceva numai pentru asta. Laparoscopia este totusi o operatie si - desi nu simti nimic pt ca se face cu anestezie generala - e neplacut din multe puncte de vedere. Totusi ai dreptate: laparoscopia este mult mai de incredere decat hsg-ul.

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Histerosalpingografie in Tulcea....se face? ce stiti, fetelor din zona? ati facut? si unde? multumesc...ce pregatiri trebuie facute inainte? (intreb pt verisoara mea, care inca nu are cont). Multumesc

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timna spune:

In constanta se poate face cu anestezie , pe la un cabinet particular ceva sau numai la spital si cam care ar fi pretul?

Mergi la inceput

In Constanta sigur se face , in multe locuri...poti intreba la dna. dr. Peteanu, are preturi mai mici...
Revin: in Tulcea se face undeva?

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Oanabb, sunt si antibiotice care se pot lua, chiar daca este sarcina...intreaba-ti medicul...

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

OANA, sunt destule antibiotice care se pot lua si in sarcina, Important este sa nu abuzezi de ele. Vorbeste cu un dr si vezi ce iti spune. Iti tin pumnii sa fie bebe.

catalina

Mergi la inceput