Despre HSG si nu numai (3)
Dragelor, am zis ca vin cu vesti azi. Deci: rezultatul este cel pe care-l banuiam- trompe permeabile, cavitate uterina ok, "totul este perfect" spune dr... M-a durut putin dar nu asa cum ma asteptam, acum nu mai simt nimic... dar mi-a fost atat de frica incat era cat pe-aci sa lesin , am speriat putin lumea pe acolo... hihihi
In concluzie pacientul este sanatos tun, numai copii nu stie de ce nu face.
Am filmul si-l pun la dosarul de FIV.
Aniast, imi pare rau ca nu am vazut mesajul tau, as fi cautat-o pe Biencuta... sper ca si ea sa aiba un rezultat favorabil.
Multumesc mult pt incurajarile voastre.
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Raspunsuri
Avalon spune:
Acum am o problema, poate ma ajuta fetele care au facut HSG... ultima zi de sangerare la mine a fost alaltaieri... ieri am mai avut doar o pata (la mine tine 3-4 zile ciclul). Eu am spus ca sunt ziua 7 azi ca sa-mi faca analiza, dar in realitate sunt abia ziua 5-6.
Dupa HSG insa vad ca mai curge ceva rosu... ce este, sange? Si e normal asa?
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
kitty_nic spune:
Sunt si eu o proaspata candidata la HSG cu dr. Moisa. In principiu cam peste 3 saptamani ar trebui sa ajung la .
Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.
Andrada.P spune:
Avalon o sangerare e normala dupa hsg. din cate imi amintesc nu va dura mai mult de 24 de ore. referitor la faptul ca nu esti in a 7-a zi de menstruatie, nu are importanta. cu a 7-a zi ei isi iau o marja, sa fie depasite menstruatiile care dureaza mai mult. Important e sa fii intre rushi si neaparat inainte de ovulatie. Se spune ca hsg-ul are si efect terapeutic si ca destul de multe fete au ramas in luna cu hsg. asa ca bafta multa!
Andrada
bubulina1 spune:
Felicitari Avalon pentru HSG, nu m-ar mira sa ramai chiar luna asta. Eu zic ca ai sanse marrriii! Sunt fete care nu aveau trompele infundate dar au ramas doar dupa HSG. Nu exista explicatie pentrua asta. Si mie mi-a curs ceva dupa HSG, dar aveam tampoane la mine asa ca nu a fost o problema. Pana seara s-a oprit, asa ca nu-ti face griji.
Speranta moare ultima!
elliy spune:
Felicitari Avalon! daca zici ca nu prea doare, mai m-ai incurajat si pe mine. Dar tu ziceai ca banuiesti ca este in regula cu trompele dinainte de analiza. Cum ti-ai dat seama? Tropele obturate iti dau vreun semn ca ele sunt infunadate? Sau numai HSG iti spune asta?
Va pup pe toate si numai bine.
aniast72 spune:
Avalon, felicitari pentru HSG, ma bucur ca ai scapat cu bine. Am vorbit azi cu Biencutza, se externase de ieri...a fost nevoie doar de 2 sedinte de perfuzii pentru problema ei si n-a mai stat pana vineri. Vis a vis de sangerare, nu-ti face probleme. Nu toata lumea are, dar au fost destule cazuri si cu sangerari, care sunt firesti. Tin pumnii pentru
elliy, sa nu-ti fie frica de HSG, nu stiu de ce s-a dus vestea ca ar fi foarte dureros dar in realitate nu este asa. Frica este mare la unele persoane, de aici si durerile. Concluzia: alunga teama.
Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea
nasha_4as spune:
AVALON,e foarte normal nu ai de ce sa iti faci griji,doar sa ai grija mare ,desi e cald afara sa stai la caldurica,in paturica macar 24 de ore...asta e un lucru mare ca nu ai probleme de genul asta,macar ai eliminat una din cauzele esentiale!!!
si ce iti mai curge tie e ceva rozaliu,ceva ce dureaza o zi sau maxim doua ,dr.au un termen ptr. asta dar imi scapa acum(scuame sau ceva de genul asta?!)am uitat...
Bianca B spune:
Avalon ma bucur pt tine, acum numai Doamne-Doamne va decide. Sa nu-ti pierzi speranta
Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005
Avalon spune:
Va multumesc tuturor pentru gandurile bune, sincera sa fiu nu ma asteptam sa gasesc atata caldura...
Eilly, de unde am stiut? Am spus-o cu mai multe luni in urma ca nu vad rostul acestei analize in cazul meu... argumente: in urma cu 2 ani am ramas insarcinata, deci trompele mele erau ok, nu? Curetajul terapeutic (sarcina era oprita in evolutie) a fost facut de un medic care a avut multa grija de mine, ii multumesc si acum ca nu am avut nici o complicatie dupa... Chalmydia nu am (asta stiu ca infunda trompele), anexita niciodata nu am avut, deci de unde trompe infundate? Si o sa-mi spuna acum fetele care au facut laparoscopie ca nu am eliminat ipoteza endometriozei... ei bine, nici asta nu cred ca am, pt ca endometrioza inseamna exces de estrogen si ciclu abundent care tine mai multe zile... la mine tine foarte putin, 3-4 zile si nu am decat in prima zi dureri care cedeaza total la analgezice.
Multa sanatate tuturor si copilasi dragalasi cat mai curand sa va insenineze viata!