Mamici aspirante din nou (17)
Raspunsuri - Pagina 3
Liana30 spune:
'neatza la super mamici optimiste!!!
da si la oaspeti!!!da'onoare!!
o zi minunata!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?
"Nimic nu-i imposibil!"
Ioanatugs spune:
FETELOR stiti cu cine m-am intalnit ? Cu mamica SIM si cu minunea de fetita Ruxi. Stiti ce graviduta frumoasa si slabuta avem printre noi? Abia astept sa-i vad burtica crescand, cu siguranta va fi o mamica sexi! Dar ce frumusete de fetita!! Pozele sunt nimic pe langa realitate !! Daca a-ti vedea cat o iubeste pe mama ei si cum o pupa si o mangaie!! Eu daca as avea asa o minune de fetita, va spun sincer, cred ca as sta cu ochii cat cepele, numai pe ea!! Nu m-as putea dezlipi de ea!! Si pe langa faptul ca e frumoasa si iubitoare, e si foarte cuminte pentru varsta ei de 4 anisori! SIM i-ti spun sincer ca m-am indragostit de RUXI !! Si ce dulce a fost cand mi-a promis ca: "se va ruga la Doamne Doamne sa-mi aduca si mie un bebe in burtica!" Nu-i poti rezista acestei fetite! Cand va creste mare v-a trebui s-o pazesti cu body-guarzi, de baietii care se vor topi dupa ea! Si nu vor fi deloc putini!! Transmite-i, te rog din partea mea, ca o iubesc si ca mi-a parut foarte bine s-o cunosc! Dar nu am spus nimic, scuza-ma de sotul tau, care e un barbat foarte sociabil si dragut! Credeam ca Ruxi seamana doar cu tine, dar acum m-am convins ca seamana si cu taticul. Are o mostenire frumoasa de la ambii parinti! Stiti ce mi-a spus Ruxi? Ca ea stie ca mami are in burtica o surioara! Cine stie: poate un fratior! Zic eu! Nu conteaza ce o fi: sanatos sa fie, ca frumos sigur va fi!! Va pup si merg sa ma culc si eu!!
Cu drag Ioana
http://photos.yahoo.com/ioanatugs
beatriskiki spune:
buna dimineata fetelor ! am cam lipsit de aici in ultimele zile si am avut de citit 10 min :) ma bucur ca sunteti toate bine si optimiste
roandre trebuie neaparat sa faci un test sau sa stepti rushi in caz ca o sa vina, nu poti sa faci stimulare asa, mai ales ca totul se raporteaza la prima zi, totusi sper sa nu-ti vina rushii si sa fie cu noroc
eu sunt in z26 si n-am simptome , dar totusi nu cred ca am avut noroc luna asta :( insa mai astept, azi e ultima mea zi de duphaston, of ca am scapat si de pastilele astea
va pup si va urez o zi buna !
Lory
http://pg.photos.yahoo.com/ph/jitariu_loredana/detail?.dir=/bdb9scd&.dnm=82efscd.jpg&.src=ph
Tia spune:
sim, daca ar fi fost dupa cum mi-ar fi placut mie, as fi preferat doi deodata, eventual pereche dar a fost minunat ca a venit si Alexandru, s-a lasat muult asteptat. apoi m-as fi pus pe treaba imediat.. dar parca nu ma simt ok deocamdata. tu ai trecut prin asa ceva?
elyanne spune:
quote:Parca - parca m-ai convins 'om vedea ce o mai fii
Originally posted by sim
Elyanne si eu am tot amanat si mi-am zis ca hai sa mai astept, sa mai creasca Ruxi, dar dupa o vreme cand am deschis sezonul...bebe nu se mai arata: si da-i stres, si da-i tratamente! Nu amana prea mult, sa fie piticii de varste apropiate.
Greu ma mai hotarasc... uneori ma gandesc ca acu' e momentu', ca abia astept sa fiu iar cu burtica... si pe urma trec in extrema cealalta... ca e prea repede, ca n-o sa fac fata, ca innebunesc inca 2 ani acasa Nici eu nu stiu ce vreau...
la toata lumea , sa aveti o saptamana frumoasa si sa vedem cine-i urmatoarea la rand... Se inscrie careva?
asi spune:
Ce mai fac mamicile?
Noi suntem bine cu totii.Bine ca sotul meu e bine ca nu mai rezistam cu 2.Cand e bolnav sotul meu e mai rau decat Razvan.
Dupa cum stiti i-am scos scutecul lui Razvan si de atunci nu mai face pe el nici cand doarme dar inca nu am indraznit sa i-l scot si acela.Aseara am culcat copilul si am asteptat sa adoarma.Dupa cum va spuneam sotul meu e bine si am avut si noi chef de o "activitate" in afara dormitorului.Pe cand era mai bine si se apropia vertiginos momentul culminant Razvan incepe sa ule ca face pp desi adormise.
S-a terminat si tot cheful nostru si am mers la copil.Acum nu stiam ce sa fac sa ma bucur ca nu mai face pe el sau sa ma supar ca ne-a intrerupt?
Va doresc la toate o saptamana frumoasa!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
roandre spune:
Lol...asi, m-ai facut sa rad caci ne-am regasit si noi in situatia de a fi "intrerupi" de mandruta cand ne era lumea mai draga...lol
Ma bucur ca sotul tau e bine acum (copilul cel mare...caci asa sunt barbatii in situatii de genul asta) si felicitari pt reusita lui Razvanel de a nu mai folosi pampers.
Am inceput si noi operatiunea olita de vineri si a inceput sa dea roade...adica ne spune ca face pisu dar mai are si unele scapari cand ne spune dupa ce a facut. Cea mai dulce faza a fost sambata cand s-a dus cu chiloteii pe ea, s-a asezat pe olita, a facut pipic si apoi s-a ridicat victorioasa si mi-a aratat ca a stiut unde sa faca...desi facuse prin chilotei direct. Oricum am apreciat intentia macar...
Altfel eu nici nu mai stiu in ce zi sunt dar azi aveam temp 36.9...deci e clar ca am avut ovulatie dar habar n-am cand...semne de sarcina n-am nici unul deci cred ca am ratat totusi sansa asta.
Stimulare e clar ca nu mai fac luna asta...asa ca astept si "imi fac de cap"....hehehe.
Cu bona se pare ca am rezolvat-o. Am luat o doamna care trebuia sa fie bona de prima data (era prima optiune si cea mai buna dinpunctul nostru de vedere si acum 2 luni) dar care ne-a refuzat atunci din motive personale. Am fost f surprinsa acum sa ma sune sa ma intrebe dc o mai vreau...Deci tot raul spre bine se pare ca e!
Pupici!
cornelia_laura spune:
asi, hai ca m-ai inveselit cu faza asta. Am patit-o si noi de multe ori, bine, nu din cauza de pipi. Bravo lui ca s-a facut baiat mare!! Ma bucur ca sotul tau e mai bine!
roandre, chiar ca tot raul spre bine. Sa fie intr-un ceas bun inceputul cu noua bona!
L-am dus azi pe Eduard la cresa dupa 5 zile de stat acasa si surpriza totala: nu a protestat deloc. Din pacate ne-au anuntat ca se va inchide cresa intre 14 august si 4 sept dar bine macar ca sunt doar 2 saptamani.
Va pup pe toate!!
Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 11 luni) si 32+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
beatriskiki spune:
hahaha asi bravo pt razvan e baietel mare acum face pp la olita
cred ca toti care avem copii am patit asa ceva
m-am uitat peste fotografiile corneliei , ce de mamici acolo super frumoase, si copii sunt niste dulci
va pup, cu drag,
Lory
http://pg.photos.yahoo.com/ph/jitariu_loredana/detail?.dir=/bdb9scd&.dnm=82efscd.jpg&.src=ph