Mamici aspirante din nou (17)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Pako,felicitari !!
Sa ai o sarcina usoara,fara probleme si un bebe sanatos!!

Ruxandra_sb,iti doresc multa sanatate sa se rezolve problemutele cu sarcina!

Ioana_tugs, sora mea are deja 2 copilasi in ciuda problemei cu prolactina si se trateaza in continuare...Eu iti tin pumnii strinsi strinsi si luna asta!!

Iulia P. aici asigurarile platesc doar 1-2 echografii in sarcina,depinzind de bugetul regiunii in care gravida locuieste...Totusi se pot face mai multe echografii,insa cu plata.(una bucata costa cam 80-100 euros )In sapt.a 22 a este foarte important de facut echo morfologica,atunci se vad clar organele bebelusului.

Sim,scuza-ma daca raspund tardiv,aici bataile inimii se asculta de la 14 saptamini in sus si se pot observa la echografie in jur de 8 saptamini.(nu se face echografie asa devreme ca in Romania...).Despre colesterol,aici am citit ca este in general mai scazut la inceputul sarcinii si atinge puncte culminante in jurul sapt.a 33 a.Mi se pare ciudat cum se masoara in Romania.Aici conteaza RAPORTUL intre colesterolul total si colesterolul bun,asa ca...nu trebuia sa te ingrijorezi.

Roandre,tin pumnii sa gasesti o bona foarte curind!

Elyanne,Tia + restul fetelor "din umbra",va trimit o virtuala

Ce frumos ca si acest capitol incepe cu o veste mult asteptata!

Aici in Suedia s-a descoperit ca...lunile cu soare favorizeaza fecundarea ovulului cu un procent clar superior lunilor de toamna si iarna...Asta inseamna ca...asteptam noi gravidute!!!

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

PAKO, RUXANDRA_SB FELICITARI VIITOARE MAMICI!Ce frumos incepe si acest capitol, ma bucur si le urez noilor mamici bebelusi sanatosi si frumosi!!
SIM ma bucur ca am vorbit la telefon
MARIANA_1976 multumesc pentru vestile bune despre sora ta si pentru incurajarile tale. Ai trei copilasi si totusi i-ti faci timp si pentru noi! Multumim inger pazitor!
CORNELIA_LAURA mai ai putin iubita, bine ca bebe s-a asezat in pozitie de venire, inseamna ca se pregateste de venirea pe lume!
IRINEL

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

In sfarsit ajung si eu sa va salut si sa vad ce mai faceti. Am avut cateva zile tare pline, cu ceva musafiri de prin alte tari si nu prea am mai avut vreme de nimic.

Pako, FELICITARI!!! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si un pui sanatos! Ma bucur din tot sufletul pentru tine! pai te astept la gravidute de 2007!

Roandre hai, ca ai vazut: e cu noroc daca deschizi subiect ! E randul tau! Tin pumnii stransi! Of, ce probleme cu bonele astea! Cred ca tot la solutia cu bunicul o sa ajungeti pana la urma. Asta daca nu va hotarati pentru gradi.

Mami Cornelia uite ca m-au luat niste treburi pe sus si a trecut timpul asa de repede ca ma si intreb cand. Caldura ma afecteaza doar cand ajung la masina si cand ies, altfel am aer conditionat peste tot. Sper sa nu patesc vreo raceala de la asta, dar sunt rezistenta de felul meu. Uite ca zilele astea vad ca s-a mai racorit si sper sa mai ramana asa o vreme. Saptamana trecuta si o parte din asta sotul meu a fost plecat din tara si nu m-am putut tine de cuvant cu intalnirea. Hai sa ne vedem saptamana care vine! Ce zici? Multa sanatate lui Edi!

Tia mai chibitzule, tu cand treci la treaba?

Elyanne si eu am tot amanat si mi-am zis ca hai sa mai astept, sa mai creasca Ruxi, dar dupa o vreme cand am deschis sezonul...bebe nu se mai arata: si da-i stres, si da-i tratamente! Nu amana prea mult, sa fie piticii de varste apropiate.

Iulia cred ca e minunat sa si auzi cum creste viata in burtica ta! Eu astept ziua de marti sa vedem cine e in burtica mea. Atunci o sa intru in saptamana a 7a.

Mariana saru'mana de raspunsuri. Treaba e ca la firma noastra ni se fac analize generale anual, iar anul trecut colesterolul meu zburda pe la 212 (cand el ar fi trebuit sa stea sub 200) si dr. mi-a zis sa o las mai usurel cu prajelile si sa trec pe un sistem de alimentatie cu mai multe fructe si legume. Am facut ce am putut, dar se vede treaba ca a avut rezultate, pentru ca acum e la 188. Cat despre puiut, asta ma tot gandeam si eu: daca nu m-or fi chemat putin prea devreme la inceputul saptamanii 7... om vedea...

Mami Irinel un pentru iubita de Mariuca si pentru mami.

Ioana i-am aratat sotului linkul pe care mi l-ai dat si mi-a declarat ca musai trebuie sa mergem. Abia astept sa ne mai vedem! Iti multumesc mult inca o data pentru toate informatiile pe care mi le-ai dat; mi-ai deschis ochii!

Va pup pe toate

Simona 5+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Pako felicitari!

Ruxandra curaj ca totul va fii bie!

Roandre imi pare rau ca pleaca bona.Pacat ca si fetitza s-a adpatat cu ea.Poate ca gasesti repede una mai bune.Succes!

Eu nu am mai intrat de cateva zile pentru ca sutul meu a facut o infectie urinara urata cu febra mare si tot tacamul.Barbatii astia sunt mai rau decat copii.Azi e mai bine dar il doare rau stomacul de la medicamente.
Sper sa fie mai bine pe maine ca trebuie sa mergem la o petrecere de copii.
Spre rusinea mea zilele astea am cam din cauza stresului.

Sim si eu am avut probleme cu colesterolul dar le-am cam neglijat.Prin toamna o sa repet si eu analiza.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Sim, nu stiu dc o sa fie cu noroc deschiderea noului capitlo dar eu m-am conformat...hihihi.
La mine totul e ciudat...Acum 3 zile am crezut ca mi-a venit...am avut cateva pete mai mult maronii, temp era 36.6 (cu o zi inainte era 36.8). A doua zi temp a fost 36.5 si nici urma de rusi sau pete... Azi temp a urcat la 36.8 si iar nici urma de rusi.
Eu vroiam sa incep stimularea din ziua 5...dar oare asta a fost ciclu sau ce naiba a mai fost? Eu de obicei am un ciclu de 7 zile si in cantitati destul de insemnate.
Mi-e teama sa incep stimularea si asta sa nu fi fost ciclu...Cred ca nu mai fac nimic...astept sa vad ce se mai intampla ca nu mai inteleg nimic.

Cu bona...tre sa vad cateva persoane, cineva mi-a propus sa stea cu Alexia dar la ea acasa...sa vedem.
La gradinita...m-am gandit dar acum nu mai gasesti nici un loc liber.
Plus ca in vacanta tot trebuie sa gasesc pe cineva care sa stea cu ea acasa.

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roandre daca ai dubii fa neaparat in test de sarcina inainte de a face stimularea.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Roandre sa stii ca Asi mi-a facut galerie si mie luna trecuta si tare a mai avut dreptate! Zic si eu: maine dimineatza incearca un test, ca taaare imi miroase a okisori... Ceva alte semne? Simti sanii mai durerosi sau alte din astea? Oau, chiar incep sa am emotii! pe cuvant! Ce stateam pana acum sa vad ce mai faceti, dar acum o sa intru pana aud veste mare si frumoasa!

Asi multa sanatate sotului tau! Ca mare dreptate ai, sunt ei zdraveni si in putere, dar cum ii loveste cate una, parca sunt niste copii. Sper sa se rezolve cat mai curand problema infectiei.

Simona 5+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA FETELOR!!
SIM ma bucur daca am putut sa-ti fiu de folos cumva. Mie nu-mi place sa vorbesc de rau pe cineva, dar ce-am patit eu trebuia sa mai spun la cineva, ca sa nu pateasca la fel!! Mai ales tu care esti o fata asa de buna la suflet, sigur te-ar fi ranit mai devreme sau mai tarziu, si nu meriti asa ceva. Ma bucur ca i-a placut sotului site-ul respectiv si m-as bucura sa va cunosc pe toti, ca noi doua ne stim

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Asi, sim sunt mai mult ca sigura ca nu e bb....nu stiu, dar parca simti cand ramai insarcinata iar eu nu am feelingul ala.
mi s-a mai intamplat o singura data asa si urmatoarea luna am ramas insarcinata cu Alexia...crezand ca ziua aia cu pete nu se pune ca ciclu...iar peste 2 sapt o concepeam pe Alexia.
Am sa mai astept cateva zile sa vad ce se intampla...poate apar rusii si stiu si eu o treaba.

Altfel m-am apucat de azi s-o dezvat pe Alexia de pampers si nu-mi iese deloc...face pe ea fara pic de jena...ma anunta dupa ce a facut!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Pako felicitari penntru samburelul din burtica! Fugi repede la mamici alaturi de Simo. Sarcina usoara si un bebelus sanatos!

Roandre, Doamne ajuta sa iasa cu ochisori! Imi pare rau de situatia cu bona, am patit-o pe propria mea piele cu Danut.

Sim burtica mandra, si aici se ia in considerare cum zicea Mariana raportul intre colesterolul bun si cel rau.

Cornelia sanatate multa la pitic! M-ai intrebat o data cum e cu doi copii mici acasa. Noi pe Danut il ducem inca la gradi. Abia din august o sa stea acasa si atunci sa vezi distractie... ca el si cand e in mare dragoste cu sora-sa, vrea sa o tina in brate (si o strange in brateeeee, da rau, nu asa, cu tot dragul sau daca ea e intinsa pe pat se aseaza pe ea cu toate cele 16 kg ale lui), sa o mangaie (ii apasa cu manuta capsorul cam tare)... daca e suparat vrea sa o muste, sa o ciupa, sa o bata... asa ca va fi greu probabil pana se obisnuieste cu situatia, da sper ca atunci cand mai creste sa inceapa sa o vada si ca pe un partener de joaca nu numai ca pe un rival si persoana care vrea sa ii ia jucariile (problema asta inca n-o avem da sigur va apare ca e varsta specifica).

Pupici la toate

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput