Piticlonti de iulie-august 2004 (184)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Carmen, probabil ca de asta nici nu avea chef sa manance...offf...sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andreea, stii ceva de dr.siminiceanu ca o tot sun si nu raspunde, e-n concediu?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Carmen, nu stiu, n-am mai fost demult la ea. Of, saraca Ilinca, pupici multi!

Roxana si Stefi este innebunita cu caratul. Ma distram cu soacra-mea ca acum are ajuotr la facut piata, Stefi cara tot. Si sa o vedeti cum cara scaunele de bucatarie dintr-o parte in alta si apoi se catara pe ele sa vada mai bina.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Eu trebuia teoretic sa stau cu nenea care pune parchetul...nu s-a putut pen' ca m-a chemat disperata tanti Ioana ..."s-a oparit, vino acasa!" am intepenit...era oparita la pampers, de la kk...Era sa ma bage in spital...nu i-am zis nimic lu' tanti Ioana ca atunci cand am ajuns acasa mai avea putin si plangea....:)

Carmen, sanatate Ilincutei.
Mai bine ca ai renuntat la bona...
Mimilica, niste sirop din ala de tuse...patlagina, muguri de brad...chestii din astea usurele poate merg...
Roxana...pai noi nu mai cumparam apa plata la 5 litri de grica...prinde Maria bidonu prin casa si nu-i mai da drumu'...:)...Oricum cum prindea cantarul cum il cara peste tot, asa ca s-a pus proful pe el, l-am urcat pe biblioteca...
Ii place sa care pungi cu ceva in ele! Evident...Noroc ca se plictiseste repede...:)
Maria tzipa, de-mi vine sa ma arunc pe geam...Dar faza cea mai nasoala e cand urla si varsa niste lacrimi de crocodil de zici ca am batut-o...se uita vecinii cu repros la mine, cum am io inima sa chinuiesc frumushata de copil!!!!

Adema, n-are legatura cu rucsacul lui Pat...dar...Am fost o data cu Maria sa-i i-au incaltzari, treceam pe langa un magazin cu rucsaci din aia de plush...am lasat-o sa puna ea mana pe ce ii place...Asa ca acum detzinem cel mai urat rucsacel care a fost confectionat vreodata, o broasca verde si care se uita in dude!!!...hehehe

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristal doamne lesin de ras!!! auzi la ea broasca verde care se uita in dude...ptiu, ptiu, ca-s la servici! marfa faza cu oparitu'. cred ca faceam suta de metri in 8 secunde.....pe jos, nu cu masina. gizaz...nebunie mare cu copiii astia. daaaa...lacrimi de crocodil care impresioneaza la maxim trecatorii....de se uita la tine ca la ultimul monstru....parinti denaturati care chinuie bietul copilas angelic...ha!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Cristal, si pentru cine mai e interesat. Noi am fost anul trecut la hotel Condor din Mamaia, e aproape de centru, 3 stele cu imbunatatiri, a fost foarte ok. Si ne-au dat si patut. faza e ca la telefon ne asigurau ca nu e nici o problema, o sa primim patutul garantat, iar cand am ajuns acolo am aflat ca au doua patuturi in tot hotelul, si erau amandoua date. Noroc ca una din familii pleca a doua zi, asa ca l-am primit totusi.

Uite si o poza, desi e pe din-afara, asa ca nu-i foarte relevanta. dar hotelul e ok si pe dinauntru.
http://www.iloveromania.ro/pictures/45poza.jpg

Fetele, am si eu o intrebare (avand in vedere ca in curand schimb masina, si-mi cumpara sotul una noua, nu stiu ce-am facut sa merit, dar daca el s-a oferit...;). Ezit intre Peugeot si Citroen C3. Pentru ca ma simt confortabil in masinile mici si astea sunt ok si ca pret, pentru buzunarul nostru. Sincer imi place Citroen mai mult. Dar intrebarea era: aveti vreuna din voi una din marcile astea? Imi puteti spune despre ele ceva? Mai ales ce va deranjeaza la ele....
(Scuze ca e off-topic, poate ar trebui sa ma duc la un forum specializat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

mitzura, nu recomand C3! Eu te sfatuiesc sa alegi Peugeot!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Ema , ti-am trimis mail despre rucsacel ...
fetele de ce nu mergeti la mare in Bulgaria ...nici eu nu stiu sa recomand vreun hotel la noi si nici patut de copii nu cred ca ofera vreunul ...Bulgarii au preturi bune si servicii excelente iar clima este la fel ..in schimb peisajele sunt mult mai faine

fetele , va pup ... ma duc acasa ..la teroristul meu cuminte foc

va doresc wknd placut ..
pup

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mitzule, de Citroen nu`sh ce sa zic da` de Peugeot iti spui ca-i o masina sigura pe sosea, are multe dotari, partea naspa-i ca are suspensiile rigide... io mi-as lua volswagen sau skoda

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

intru asa repede ca mi-e a fugi acasa, doar sa-i spun dariei ca-mi fu dor de ea, sa-i urez sanatate ilincai, sa o asigur pe carmen ca si eu aveam 90 de kile in ultima luna de sarcina (la 1,67 m), sa spun cu intarziere ca l-am vazut pe pat cu rucsacel cu tot, dar mami lui s-a cam ascuns si sa trimit pupicei la toata lumea. luni suntem liberi, ura, ura! si tati ma bate la cap ca vrea camping da' va fi full peste tot.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput