Piticlonti de iulie-august 2004 (184)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Daria, si tu vad ca esti super odihnita!!! Cum mai e cu mucii?!
Acum am citit si ce ai mai scris...sanatate!

Am notat, Decebal-Neptun, Caraiman, Tomis si Piccadilly -Mamaia.
Ce nu stiu este care dintre ele ofera si patut pentru copil...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Ziua buna si de la noi!
Taman pe sufletul meu discutia de azi vis-a-vis de cat "cuminti" copii avem. Aseara am venit asa prost dispusa de la plimbarea prin parc bona mi s-a plans de fi'mea cat de baietoi este (a'propos de fetitza cuminte )vrea sa se catere in copaci ...de altfel are niste picioare zgariate rau de tot... arunca cu nisip, alearga dupa caini... si mai rau este cam batausa asa ca am venit acasa vai mama mea de suparata! si daca nu-i mai spun cum trebuie sa se poate, sa fie cuminte si blanda, ca nu-i frumos...bla, bla...ea zice ca mine si face ca ea citeam si in Mama si copilul ca perioada asta este tare pacatoasa...cu "NU" in brate, fara sa stie cum sa se comporte cu copiii de varsta lor... deci rabdare si speranta ca va trece cat mai repede
In concluzie, Olivia, toti sunt la fel, si fetite si baietei...Iar pentru cei mai in varsta chiar ii scoate din circuit un Duracell pe langa ei...iar Luca nu pare deloc nefericit si este dragalas cu palaria ceea pe cap

Felicia, cu felicitarile pentru tine vroiam sa incep, dar...deh... ma bucur nespus si iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Simona, succese in ce v-ati propus!
lu'Pat la malul marii...
Roberta, sa treaca depresia! succes cu proiectele!
Cristalina, doamne ajuta sa nu fie cum spui...
Gabi,w/e placut la Barcelona...Super...am auzit ca este un oras superb...
mey, ce vroiam sa va intreb...Ilinca este ragusita de vreo 2 zile, altceva nimica, nu tuse, nu muci, nu febra...am sunat-o pe dr. cica sa nu-i dau nimica....da poate vreun leac mai babesc, stiti, please! o fi laringita si eu stau linistita...
Carmen, tu ce ai facut cu bona Ilincai? i-ai dat concediu fara plata? sau ai renuntat la ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

lumi, am cancelat-o ... nu stiu nici io cind o aduc pe ilinca si sincera sa fiu punind in balanta totul, nu-mi pare rau ca am dus-o. recunosc ca m-a cam nervat cu unele chestii... faptul ca nu mi-o dragalea si era numai autoritara cu ea a fost punctul forte. nici macar cind s-au despartit n-a schitat nici un gest, nu zic ca n-ar fi indragit-o, banuiesc ca nu se exterioriza... am vazut-o cu okii mei intr-o zi, cum o zgiltiia de mina pe strada doar pentru ca pusese piciorul gresit, pe linga bordura. apoi, ma suna cumatra (stam usa-n usa) sa-mi spuna ca ilinca are douj` de minute de cind plinge si cind am sunat acasa s-o intreb daca sunt probleme mi-a zis ca nici vorba, fata e linistita numai ca n-a mincat. abia seara cind ne-am intilnit mi-a zis ca a scincit dar f putin, probabil si-a dat seama dupa telefon ca mi se daduse raportul... sa mai spun? nope, ma opresc acilea
edit, ca-mi sta pe virfu` limbii: incepuse in ultima vreme sa-mi spuna cu ton de repros ca ilinca a-nceput sa impinga cupiii si ca-i cu hachite cind nu i se da jucarii... am si scris, in ultima perioada ilinca isi schimbase nitel comportamentul, nu mai era atit de lichicioasa si incepuse sa friga niste palme de vedeam verde-n fata okilor...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

De dimineata stau numai cu ochii pe oferte pentru mare, mi-a placut foarte mult Hotel Tismana din Jupiter (multumesc Irina). Sa vad daca reusesc sa conving restul trupei, ei sunt setati pe Mamaia.

Eu spun ca Stefi este in limite normale in ceea ce priveste cumintenia, dar trebuie sa recunosc, depinde foarte mult si de starea mea de spirit. Daca eu sunt calma ma inteleg mult mai bine cu ea, cand sunt nervoasa parca isi ia si ea lumea in cap. Probabil exista si o explicatie logica.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

L-am admirat pe frumuselul de Pat la cozonacei pe plaja!!Va invidiez!Roxi, de unde i-ai luat rucsacelul?! Caut si eu si nu am gasit ceva dragut...
leeloo, la care mare plecati in iulie?
mitzura, Codrutu' are 13 kg!
Codrut de cateva nopti mi-a facut program: la ora 2 fix, fix incepe sa urle!Nici macar 5 minute mai devreme sau mai tarziu!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Carmen, si la noi reclamatiile sunt ca impinge copiii si de asta as vrea sa o trimit sa stea mai mult la mama, cu nepotii mei care sunt mari si dupa care Ilinca-i lesinata si poate uita de instinctele astea primitive....si ma tot gandesc ce fac cu madam bona????????? din ce povestesti tu, bine ai facut ca ai scapat de ea
eh, vedem noi... mai intai am aranjat concediul... plecam la bulgari la sfarsitul lui iunie...la noi la servici treaba este cam incurcata si m-am gandit ca ce-i in mana nu-i minciuna ....sa apuc sa-mi duc copilul la mare si dupa aia om mai vedea...

Andrea, in Mamamia, din ce este mai accesibil, mie imi place hotel Central din Mamaia (de pe internet, recunosc)... am o prietena care il incearca, dar abia in iulie voi avea impresii. si ea a studiat o gramada de oferte pana s-a hotarat. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristal, la caraiman fusera anu trecut Nicole si Adina cu motzii. NU cred ca exista hotel pe litoral care sa iti da patut de copil. sincer acum. dar suna la receptie ca sa fii sigura, e cel mai bine asa. (sper din tot sufletul sa ma contrazica cineva!)
Carmen imi pare rau ca Ilinca a suferit din cauza bonei...mah nebune femeile astea!!!
Daria, asa-s dumnealor, fac ca toate alea de pe lume....si cand adorm sunt ca ingerasii....de-ti vine sa te bati singur. cica asa fuse si al meu azi.....vroia sa faca numai ce ii traznea in cap si daca nu...urletele de rigoare. nu stiu ai vostri cum sunt dar asta al meu cand tzipa/urla....mi se astupa urechile pe moment asa de tare o face. gizaz.....te trec toate apele si te intrebi daca nu suna chiar acu vecinii la protectia copilului (rad io rad....da pe moment imi vin sa fug rapid in lume)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

tot eu ca am scris fara sa citesc ce zicea Ema: rucsacelul l-a primit de la nasii lui....cand s-a nascut . chiar nu stiu de unde e dar am sa ii intreb daca ma vad cu ei in curand. e tare frumusel si pat e inebunit dupa el, doar cu catelul pleaca la plimbare. din pacate acum fiind cald trebuie sa ii gasesc altul, subtirel, ca transpira de la blana catelului
aaaa...si daca tot e vb de carat: ai vostri cara???? ca al meu e lesinat daca il puna sa duca ceva. ii fac sacosele mici sa le duca el...e atat de important si de mandru de sarcina lui....de te tavalesti de ras! si daca i-ai dat ceva sa tina...aleluia, trebuie sa te asiguri ca nu ai nevoie de nimic de acolo in viitorul apropiat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

nu va mai spusei, ilinca are rosu`n git si de ieri face non stop febra, la fiece 4 ore.... acu iar are, offofff, mai, mai..

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Roxana, si nu raguseste? ca dr.mea zice ca Ilinca-i ragusita ca poate a tipat mai mult in ultima vreme...de tipat, tipa...crede probabil ca-i mai convingatoare asa

Mergi la inceput