mamici casnice-50
Raspunsuri - Pagina 14
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by Dana_ch
georgi mersi
cum merge cu invatatul,sau ai luat paeza ca doar e we.
Poze cu Lucas
Pai avand in vedere ca azi mi-am depus dosarul dar nu este nici un post la titularizare, iti dai seama ce motivatie mai am sa invat
Pauza!Ca nu mai vreau...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
CRISMIR spune:
Salutare fetelor!
FLAVIA dulce...nici azi nu am prea avut timp ca am facut papica si prajiturica si am mai avut si musafiri ,o prietena am stat la cafea si povesti....acum am timp putin de net,dar sa vad cat,ca teroristul de fiu 'meu sparge geamul la vitrina...
Ploua si nu-l pot scoate afara,ma inebuneste s-a plictisit dragutul
ANDREEA(ANDORA) si tie,ieri am avut ceva de urmarit la tv care era foarte important pt noi...cum te simti cu maseaua,si Gogo e tero ca si Robert al meu,ca eu deja disper
Aici e weekend prelungit ca e sarbatoare si e asa de urat afara,plus ca tati lucreaza pana luni,asa ca ne plictisim in casa
Weekend placut fetelor!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
Danelutza spune:
Deshteptareaaaaaaaa... ... ...
pentru mai tirziu...
quote:
Originally posted by andora
Danelutza sa-ti zic io, lasa-i incoo de kiloti babesti e plaja si ia mama tanga si sutien nema, sa moara de ciuda fumeile.
... gata ma conformez, ca la ce k-ururi am vazut eu aici la pustoaice de 16 ani, eu sint supla, astea parca-s umflate. Acum nu exagerez, dar la 15_16 au 80-90 kg...
Gata dispar la , m-a trezit capshunica, moamaaaa la ora 6 , dar... n-am luat-o linga mine ca dupa aia se trezeste miine la ora 5. Asha ca... a adormit. Fug si eu...
Uita-i pentru fetele care servesc cafea cu... , gata va ajunge, ca ce-i prea mult strica
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Dana_ch spune:
'neata
si de la mine
danelutza,dai deshteptarea si dormi mai departe?
mersi de cafea si de pipa,ma duc sa mai lenevesc,ca la mine toata lumea doarme.
Poze cu Lucas
impreuna spune:
Moama Danelutzo ce tare strigashi, ca imediat am sarit din pat:) Si eu nu servesc decat suc, sa sti
Mai mami, da nabadaioasa mai esti, vrei sa le faci in ciuda fetelor tinerele:) Da colegu ce zice, cred ca e tare mandru :)
Ce parfum ti-ai luat?
Dana_ch nu esti mama imorala. Copiii nu trebuie lasati sa isi manipuleze parintii (se pricep de mici la asta), ci parintii sa isi educe copiii (deci nu invers)> Eu sunt putin mai stricta da nu-mi pare rau, ca am si sotz si copil cuminti si ascultatori Si nu-s nici traumatizati
Mirela ce ai vazut la TV asa important? Ati fost voi in vre-o emisiune?:)
Oare Bianca unde a disparut aseara?
Andreea cum l-ai ajutat aseara pe sotz la invatat?:) La ce materie?
Georgi si la voi e mafie pt posturile astea? E ciudat ca intr-un oras mare sa nu fie posturi pt titulari...
Am un prieten profesor in zona voastra, da a primit post la tara, dupa 1 an au vrut sa il puna aia primar
Acu' pleaca in Anglia pt alt post ca s-a reprofilat baiatu. O zis hai, 1 an, doi, da pe urma te mai saturi...
Hai, ma duc sa-mi trezesc jumatatea, ca deja a dormit prea mult:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
andreea_tx spune:
si de la mine.sa aveti o zi frumoasa.
eu plek la cumparaturi acum si dupa masa merem la bayram sa o sarbatorim pe creata- mmiha
sunt_mamica super linkul.
sunt_mamica spune:
unde sunteti mey fetelor?
ati disparut tocmai acu cand am limbarnita
vroiam sa va invit la un www.woow.ro/?file=Invitatie_la_gratar" target="_blank">gratardar se pare ca n-am pe cine
ilinca
osna spune:
buna dimineata si de la noi
unde ati disparut toate?eu trebuie sa fac lista si plec in 10min la piata.
va pup si revin