mamici casnice-50

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

quote:
Originally posted by Dana_ch

buna seara

georgi mi-e frica

Poze cu Lucas

Hai ca nu mai dau.Acu aveti motiv, ca va e frica, ai?
ma gandeam sa deschid un club al leneselor...Ce ziceti?As avea companie?

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

nuuuuuuu

ca eu am fost harnica....azi

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... aparuiiii
Am fost la cumparaturi pentru Isabella, 4 rochii, 2 perechi de sandale, ciorapei... in total aproape 200 euroi, ma beleshte soatza, am rupt preturile sa nu le vaza . Am vrut sa cumpar si pentru mine cite ceva, in afara de un parfum de 50 euroi, nimic, tzoalele astea ale lor tare sint urite, nu-s deloc pe placul meu, tre'sa-mi fac provizii cind vin in Romanica.
Adinella sa-ti traiasca titulatura si sa cresti cu drag plushul...
Cami lasa ca eu inainte de a ma marita, purtam costum de baie, pe plaja chilotzei, fara sutien, acum am trecut la chilotzel si sutien. Nu stiu cum o mai fi acum in tzara la mare, aici cind am fost acum doi ani (anul trecut sarit, motiv bebelush), doar eu aveam chilotzei tanga, restul aveau chilotzi sanatoshi, sa nu le vada soarele poponeatza. Acum asta imi cumpar si eu chilotzei mai normali, ca deh sint mami cu cupil
Flavia daca nu gasesti capshuni la tzara, vino la mine ca sigur sint, infuleca Isa de sparge, cele mai dolofane si mai mumoase.
Tina eu stau la pinda, azi te-am vazut si pe tine la messengerigeala... un bonjour la noi nimic, sau nu te lasa flacaul
Georgi daca nu deschizi mai repede capitolul, s-ar putea sa o fac eu , cred ca Svetlana se culca tura asta.
Gata, dispar, revin mai tirliuuu, sper...

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

La Multi Ani! MARIA CAROLINA

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

pot sa imprumut ciocanul georgi?

fiul meu sa invatat sa doarma pe la 8-9 o ora si nu mai vrea sa doarma il apuca si ora 1 ,cred ca o iau razna,acum l-am lasat sa planga in patut....sunt mama imorala?

adinella super titulatura.

cuscra ai ramas la babyexpo?

care mai sunteti pe aici?

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Dana ch nu esti mama imorala, esti puternica. Isabella urla ieri noapte pe la ora 2, nici macar nu m-am ridicat din pat, ca faceam mai rau dupa ce-mi vedea fatza, asha ca... dupa trei urlete si citeva miriituri, a adormit bustean.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

danelutza mersi pentru sustinere dar zau ca nu mai pot numai in brate vrea asa sa invatat de un timp incoace

a adormit in sfarsit.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Nu Dana nu esti mama imorala.De tine depinde acum cum il obisnuiesti.Vezi ca a adormit?
O sa se obisnuiasca.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

georgi mersi
cum merge cu invatatul,sau ai luat paeza ca doar e we.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mai io intrai dimineata si-mi pica netul, am fost afara si am vnit la 15, a aparut mama si a ramas cu gogoasa sa doama (40min) si eu tuleo in oras sa-mi iau fusta, n-am luat ca nu-mi placea, m-am intors, am stat 1 minut dupa care tuleo iar in parc la gogoasa, seara am venit si mancare, apoi ajutat sot la invatat si acum stau si io jos ca omul.

Am dat raportul.acum sa va zic trei cuvinte.
Plajele alea m-au omorat, mai ales aia din Mexic.... no comments.Adinellu' io am vazut titulatura, felicitari!!!!!
Danelutza sa-ti zic io, lasa-i incoo de kiloti babesti e plaja si ia mama tanga si sutien nema, sa moara de ciuda fumeile.
Fla daaa muntele e viata noastra..... hai am macar titulatura [pune colea, asta se vede pe orice, nu?
Fug ca plange gogoasa, pa

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput