Zodia Gemeni (10)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

HOROSCOPUL SAPTAMANII

Pentru Gemeni, care adora schimbarea, saptamana ce urmeaza va fi una foarte benefica. Se intrevad unele schimbari de plan in ultimul moment, atentie insa, trebuie amanata luarea unor decizii de importanta maxima intr-un timp foarte scurt, exista riscul sa fie pripite. Sub aspect financiar nu vor duce lipsa de resurse, aceasta saptamana fiind fasta chiar si speculatiilor de acest tip.
In dragoste nu se schimba nimic momentan, aveti rabdare, partenerul de viata s-ar putea sa fie foarte stresat.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

quote:
Originally posted by Luna75

HOROSCOPUL SAPTAMANII

Pentru Gemeni, care adora schimbarea, saptamana ce urmeaza va fi una foarte benefica. Se intrevad unele schimbari de plan in ultimul moment, atentie insa, trebuie amanata luarea unor decizii de importanta maxima intr-un timp foarte scurt, exista riscul sa fie pripite.

Se pune ca m-am tuns si mi-am schimbat un pic si culoarea la par??? Dar nu azi, m-a palit si pe mine duminica asa ca...plecat si rezolvat problema...si carat dupa mine sotz si frate ca nu se mai putea, trebuia sa le dea cineva exemplu [:P]

quote:
Sub aspect financiar nu vor duce lipsa de resurse, aceasta saptamana fiind fasta chiar si speculatiilor de acest tip.

Hai, ca bine-ar fi daca ar fi adevarat, numai ca azi si maine tre sa fac plati, deh...traim cu ratele-n spate asa ca de miercuri incolo, doar o sa speculam cu maruntisul ramas...

quote:
In dragoste nu se schimba nimic momentan, aveti rabdare, partenerul de viata s-ar putea sa fie foarte stresat.

Aoileo, pe la 8:15 tocmai ce m-a sunat sa-mi spuna ca ma iubeste, ca tre sa stau pe scaun sa-mi dea o veste, nu de alta dar...io-s mai nervoasa in general (si mai emotiva decat el): ARE O ZGARIETURA PE MASINA!!!! Motiv de stres la greu!!!

Sa avem o saptamana buna, fetelor!!

Mergi la inceput

Liliac,se pare ca previziunile au fost facute special pentru tine,mai ales daca tinem cont de faptul ca saptamana abia a inceput.
Si mie mi-ar prinde bine o vizita la coafor

Mergi la inceput

Gemenii si machiajul

Esti in primul rand o femeie creativa si acest lucru va reiesi si din machiajul tau. Apreciezi armonia si in special potrivirea culorilor. Nu prea iti place sa urmezi moda, preferi sa iesi in evidenta punandu-ti imaginatia la contributie in ceea ce priveste machiajul. Nevrand insa nici sa fii demodata, vei incerca sa combini imaginatia cu trendurile actuale.

Calitatea produselor nu conteaza efectiv pentru tine, ci firma sub care sunt produse. Dar asta numai pentru a castiga admiratia celor din jur. S-ar putea ca, din acest motiv, sa porti in geanta rujuri si farduri de firma, iar acasa sa te machezi cu farduri mai iefitne. Iti vei machia in special ochii, iar culorile pe care le vei prefera vor fi violet si verde pal. Pentru ruj ti-se vor potrivi nuantele pastelate, cum ar fi rozul si violetul deshis.

Machiajul tau nu trebuie sa fie tare, mai degraba angelic. Iti place sa incerci de fiecare data o noua combinatie si eventual sa gasesti un mod de a te farda care sa iti schimbe total fizionomia. Incearca totusi sa nu ii sperii prea tare pe cei din jur cu fanteziile tale in materie de machiaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

offff! Greu inceput de saptamana!!!
Dupa inca un drum dupa acte, pe care, in sfarsit, le-am luat si sunt corecte de data asta!!!!!! a trebuit sa lupt zece mii de manevre caci se lipise unu-n spate de masina mea si tocmai cand am reusit sa o scot, a venit si dragalasul "aa, doamna, daca ies eu, iesiti imediat!" "multumesc, dupa ce-am slabit zece kile nu mai e nevoie sa va deranjati!" (mentionez ca nu sunt chiar nula la volan, chit ca manevrele ma cam scot din minti ,mai ales cand am burtoi, da' eram intr-o pozitiiiieeeeeeee!!!! sanatate si virtute si multi muschi!Dupa recuperat acte am mers la depus acte (facturi si chestii de genu...) iar dupa asta, ajungeam si eu si fiul biped din dotare sa mancam (deja tremuram de nervi si de foame) la o prietena cu un pusti cu 3luni jumate mai mare ca al meu.. Le-am dat de mancare, ne-am asezat si noi la masa, ei auplecat la joaca (ca de cel putin 3ori/sapt cand se vad) si la privit muzica la tv. Cand colo, cu un mare avant , fiul prietenei mele se izbeste de frigider.. urmeaza inca un zgomot (eu credeam ca e tot el mesterind la frigider) si se aude tignalul inimitabil alu' fimiu (tipand de durere).. am sarit amandoo si constatam distrugerile la fata locului (televizorul zacea pe jos, rasturnat, fimiu caraind de durere juma de metru mai incolo)... Nu stim nici acum ce s-a intamplat, stiu doar c-am plecat la urgenta (ca nu reuseam sa mi dau seama cat de grav e, iar el maraia in continuare si nu-si punea mare baza in picioru atins), facut radio, n-are nimic..
Doar io sunt ajunsa de inceputul acesta magnific de saptamana ...
Va pup!

apropos - mare dreptate cu machiaju - nu mi aplic decat okii si nu puternic, cand vreau sa exagerez (de seara) intra-n scena tus negru,dermatograf negru, mult mascara, fard cenusiu/negru.

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Buna seara !

O saptamina buna tuturor.

Kittie mama, ce e cu problemele astea pe capul tau???
fata si o saptamina usoara.

Luna , frumos horoscop...

quote:

Esti in primul rand o femeie creativa si acest lucru va reiesi si din machiajul tau. Apreciezi armonia si in special potrivirea culorilor. Nu prea iti place sa urmezi moda, preferi sa iesi in evidenta punandu-ti imaginatia la contributie in ceea ce priveste machiajul. Nevrand insa nici sa fii demodata, vei incerca sa combini imaginatia cu trendurile actuale.

Si da,

quote:

Machiajul tau nu trebuie sa fie tare, mai degraba angelic. Iti place sa incerci de fiecare data o noua combinatie si eventual sa gasesti un mod de a te farda care sa iti schimbe total fizionomia. Incearca totusi sa nu ii sperii prea tare pe cei din jur cu fanteziile tale in materie de machiaj.

Sa nu te opresti din scris draga Luna, mie imi plac postarile tale.

de Mihaela ce mai stiti?
UNde esti draga gemannuta?

Cine ne schimba si noua capitolul?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Kittie,bine ca ai scapat cu bine de toate problemele.Saptamana asta sa fii atenta totusi,ca s-ar putea sa mai ai "surprize".Sper sa nu fie adevarat,dar eu sunt destul de superstitioasa,si cred ca daca luni incepe prost ,toata saptamana e compromisa.
Bine ca baiatul tau a scapat cu sperietura,putea sa fie ceva foarte grav-daca ii cadea de ex.televizorul in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

e, probleme?! De unde! fu o zi "din aceea" atata tot! Nici nu ma-ndoiesc de faptul ca o sa fie o saptamana agitata!! Numa k la cine sa povestesc si eu? la gemanutze!
Va postez aci previziunile de azi :

4 iulie 2006

Relatiile cu persoana iubita sunt foarte bune si aveti ocazia sa petreceti împreuna momente romantice, poate într-o excursie.

Nu este exclus sa cumparati un obiect de valoare, necesar pentru camin.

Va recomandam sa nu va implicati în activitati delicate, pentru ca s-ar putea sa nu obtineti rezultatele scontate.

Editez sa multumesc cu politete pentru gandurile voastre! Slava Domnului, asa-i, n-a patit nimic! da' deh.. seara abia mai puteam vorbi de epuizare psihica de peste zi ...

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Aoileoooo, kittie, prin ce ai trecut, dragalasho!!!
Bine ca totul s-a terminat cu bine, dar cred ca pushtiul a tras o sperietura zdravana...Offff....

Horoscopul de azi e cam...ambiguu pentru mine, dar nu conteaza... important e ca azi am luat permisul de conducere!!!!!
Dau o bere/un suc pentru toata lumea!!! Si sa va feriti de mine-n trafic ca nu-s chiar priceputa...

Mergi la inceput

HOROSCOPUL ZILEI

[blue]Partenerul de suflet va cam critica, va aduce tot felul de acuze cu privire la modul in care va implicati in relatie, dar nu o face cu rautate. Dv. stiti ca va iubeste si ca aceste reprosuri isi au si ele rostul lor pentru a va mai aduce aminte uneori ca o relatie inseamna energii implicate din ambele directii, nu doar din partea unuia. Va cam certati cu persoana iubita. [/blue

Mergi la inceput