Naturiste si homeopate - (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna, la naturiste optimiste!!
Am si eu o intrebare: Daca iau Dostinex, pot continua tratamentul naturist, fara probleme? Mi-a iesit iar prolactina marita!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzontzonel spune:

Buna fetelor
Am o intrebare: cat timp se tine un tratamnt naturist? Livia zicea ca se intrerupe cand este bebe in burtica. Din alte surse am intles ca trebuie intrerupt dupa 6 luni si facuta o pauza. Eu fac de 5 luni tratamenutl Liviei pentru stimulare ovariana si ma gandeam daca ar fi cazul sa fac o pauza. Problemele mele inca nu s-au rezolvat de tot. Ciclul tot neregulat este dar macar vine pana in 50 de zile. In caz ca se face pauza cat trebuie facuta? Voi ce stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Elenya, vezi ca la SOVATA au raspuns fetele la toate intrebarile tale, preturi, analize, chiar si nr. de tel de la vile.
Nici eu n-am avut probleme sa gasesc tincturi si prafuri naturiste in Buc. La rond la Baba Novac e un mag. hofigal unde au de toate.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by tzontzonel

Buna fetelor
Am o intrebare: cat timp se tine un tratamnt naturist? Livia zicea ca se intrerupe cand este bebe in burtica. Din alte surse am intles ca trebuie intrerupt dupa 6 luni si facuta o pauza. Eu fac de 5 luni tratamenutl Liviei pentru stimulare ovariana si ma gandeam daca ar fi cazul sa fac o pauza. Problemele mele inca nu s-au rezolvat de tot. Ciclul tot neregulat este dar macar vine pana in 50 de zile. In caz ca se face pauza cat trebuie facuta? Voi ce stiti?

Tzontzonel, eu am facut tratamentul Liviei vreo 7 luni, apoi m-am oprit. Nu stiu exact cand il poti relua. Ma gandesc ca dupa vreo luna-doua. Oricum, tratamentul cred ca are influenta si dupa ce il opresti. Poate totusi cineva a intrebat-o pe Livia chestia asta si stie sa te lamureasca mai bine. Eu am inceput acupunctura si medicul chinez m-a intrebat de ce am renuntat la tratamentul Liviei daca functiona. CHiar nu am stiut ce sa ii spun

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Buna fetelor puteti sa mi explicati si mie unde anume as putea sa gasesc in Bucuresti unde se vinde BU+napraznic+tinctura de mugur de zmeura, o adresuta ca mai usor sa gasesc, am pe cineva i bucuresti si vreau sa -l orientezi mai bine, va rog mult de tot!!!
P.S. am mai folosit cineva combinatia asta si a avut succes?

marryan

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

buna marryan!!!

iti raspund aici la intrebarea care mi-ai pus-o la subiectul Liviei ! Eu nu am gasit solutia miracol care sa elucideze misterul fertilitatii inexplicabile: eu cred ca nu il are nimeni inafara lui DD din pacate, sau poate din fericire!!!! Eu am ramas doar cu o speranta firava in suflet ca intr-o zi mi se va intampla aceasta minune!!!

sper sa se intample la toate fetele care si-o doresc !!

fetele ti -au raspuns mai sus: de fapt mi-au raspuns mie care am intrebat pentru tine: Bu+ napraznic si extractul de zmeur il gasesti la orice plafar sau chiar si in farmacii: se pare ca se gasesc cu usurinta!

pupicei si bafta la toate!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

mersi mult Mariee pu raspuns sa stii ca si eu asa iam explicat persoanei sa mearga la orice farmacie sa intrebe si o sai dea, dari sa spus ca ele se gasec foarte rar si mai greu si sa mai incerce sa vada ca pina la urma o sa gaseasca.
Citind experienta fetelor am crezut ca foarte usor le gasesc dar uite ca nici pe astea nu le pot gasi[V.
Chiar imi ramine doar speranta in Dumnzeu care ne veghiaza de sus!!!
mersi te pup!!!!

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

MARRYAN, dar nu trebuie sa-ti faci probleme, cel putin in Romania gasesti aproape la orice Plafar, nu doar in Bucuresti. Eu am gasit si la Braila si la Iasi.

Mergi la inceput

salut Nucutza,
problema e ca persoana pe care o am este in bucuresti si in alte parti a Rom nu merge si de aia eu am intrebat, dar sa stii ca acum ma anuntat ca vine pe 16.06.in tara si mi a promis ca o sa faca rost de ele neaparat si eu asa ma-m bucurat o speranta in plus!!!!!
Mi am pus o mare dorinta xind am fost la un loc sfint din Rm se zice ca ti se implineste si eu am cerut ca pina la 25 de ani sa devin mamica sau ,macar sa fie in burtica atunci.

mai am putin si voi afla daca luna asta sa intimplat minunea sau nu ca am facut o monitorizare., sa dea Dm sa fie!!!!!!
te pupik

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

buna Marryan din nou!!!

uite, prietenele mele din Bucuresti mi-au spus ca ele cunosc chiar in centru la Piata Amzei un magazin cu produse naturiste destul de buna, se numeste Kapa Life!!!

dar, daca nu reuseste persoana respectiva sa iti cumpere, ele sunt dispuse sa le cumpere si sa se intalneasca cu cine trimiti sa i le dea pentru tine!!! daca te hotarasti trimite-mi un PM cu adresa ta si un tel ( in care treci si cantitatea pe care o doresti din fiecare) si voi gasi in mod sigur o solutie daca prietenii tai din Buc nu te pot ajuta!!!!!

fruntea sus si bafta multa!!!!!!!

Mergi la inceput