Naturiste si homeopate - (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

eu am luat tinctura de lemn dulce la indicatia specialistei in naturiste LILIANA SIMIDON, cura trebuia tinuta dupa prospect dar nu m-am tinut de ea ca am zis ca e totuna dar cred ca era mai rea situatia daca nu luam nici atat ..

v-am mai zis pe topicul despre FSH ca eu am luat si tratamentul cu pulbere de lemn dulce si chimen si daca tratamentul Liviei este progesteronic, inseamna ca de la lemn dulce si chimen mi-a crescut asa mult, atunci estradiolul la vreo 1445 parca

pulberea e mai puternica decat tinctura: 1 lingurita sublingual 15'x 3 / zi dar dupa un timp faceti analiza estradiol ca sa vedeti daca nu trebuie redusa doza ca multi estrogeni si voi ati spus ca dati in fibroame si alte alea

nu inseamna sa renuntati dar totul trebuie luat cu masura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abc123 spune:

Buna dragelor,

Citesc si iar citesc incrcind sa aflu cit mai multe. Asa cum va spuneam mi-am facut rost de tinctura de zmeur si de brinca ursului, incerc sa fac rost de restu insa n-am avut timp sa colind herb shopurile de pe aici. Ce stiu despre PCOS este ca intr-un fel legat de rezistenta la insulina si ceea ce herbalisti de aici propun o dieta saraca in carbohidrati si cit mai multe vegetale. Aici va trimit un link
http://www.ovarian-cysts-pcos.com/pcos-consult.html cred ca este interesant.
Inainte de plecare ma bucur mult ca v-am cunoscut!
Brenda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mariee mi-a iesit prolactina foarte bine luna asta. Cred ca nu numai Dostinexul a contribuit ci si tratamentul naturist pe care il fac si bineinteles si datorita coditei soricelului. Sunt chiar fericita ca mi-a iesit 185 la valori de referinta 137-637, mie care am avut si 1.330 in alte luni. Nu e minunat?? Sa traiasca tratamentul naturist Multumesc si pentru sfaturile tale referitor la cum se face de fapt analiza asta, m-au ajutat foarte mult

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abc123 spune:

Am si o intrebare unde as putea gasi kamayani pe internet. Am incercat sa dau un browse dar n-am avut succes. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

abc123:uite site-ul pe care poti gasi si comanda (pt.Romania) Kamaiany: www.star-ayurveda.ro.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abc123 spune:

Multumesc Nusy. Am gasit de curind o carte de plante medicinale locale si sunt foarte incantata, acum pot sa strabat prin magazinele de plante fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

abc123 dc menstruatia ta este redusa cantitativ nu este indicat sa iei Kamayani . Eu am patit-o ! La mine se micsorase cantitatea f mult de la pastilute de crezusem ca intru in menopauza.



Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna toturor naturiste,
pe 14.06.am inceput trat.nat si chiar din ziua ceea mi sa inceput CM o fi de la el sau nu?, plus ca ma aleg si cu niste dureri usoare de ovare...A mai experimentat asa ceva cineva vreodata? va rog mult sa scrieti din semnele efective dupa ce ati inceput trat. nat.
si ar mai fi ceva, imi puteti sa i explicati si mie ce e aia endocervicoza, dr mi a zis ca io am asa ceva si nu a dorit sa mi explice ce este?
si daca este un trat natuirst pu asa ceva?
va pupicesc pe toate

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

Buna Ioana!!!!

Merci frumos pentru mesaj!!! Ma bucur ca a fost ok prolactina, de altfel convingerea mea personala e ca a fost mereu ok la tine vazand conditiile in care luai analiza!!! Ma bucur ca nu mai iei medicamente pentru aceasta si ca ai inceput numaratoarea inversa luna aceasta plina de optimism!!!!

te pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

fetelor!
Pe langa tratamentul homeopat o sa incep sa iau si tinctura de Branca ursului. Eu acum sunt la jumataea CM, pot incepe tratamentul cu tinctura sau trebuie sa astept mai intai sa imi vina CM si sa ma apuc de el? Este musai sa incep tratamentul de la o anumita zi din CM?
la toate fetele

Mergi la inceput