FIV 75

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Edyna spune:

Fetelor, sinteti niste dragute, va multumesc foarte mult pentru sfaturi si sutinere.

Mariee si eu fac parte din acelas grup cu tine si Avalon, “cause inexplicabile”. Stiu ca sansele de a ramane insarcinata in urma unui fiv sint relativ mici, dar totusi sint. Aceasta ne-au demonstrat-o mai multe fete. Eu prefer sa-mi asum greutatea unor esecuri (peste care chiar e extrem de greu de trecut) decat sa traiesc cu sentimentul ca nu depun suficient efort.

dj mama, fiecare are sansa lui si nu cred ca avea dreptul cineva, in urma unuei discutii la telefon sa-ti puna asa sentinta. Poate gresesc eu, dar nu mi se pare prea profesionist.

Acum sa va povestesc ceva, Ieri am mers la clinica pentru o investigatie. Pe drum, draga Lachi m-am tot gindit la tine, la ceea prin ce a trebuit sa treci si la cat de puternica esti…
Deci, cand am ajuns la spital, mi-am gasit medicul super fericit, cu lacrimi in ochi. Tocmai primise o nastere. Fericita mamica ramasese insarcinata dupa al treilea fiv. Avea un ovar nefunctional si al doilea, cum s-a exprimat medicul, cu mare greu iti dadeai seama ca totusi functioneaza, mai erau si alte probleme, pentru ca a fost sub pericol de a pierde sarcina, a stat prin spital mai multa vreme, dar nu le mai stiu eu pe toate. Verdictul a fost Nici o sansa. Ei bine, fata a fost foarte hotarata si insistenta. Imi zicea medicul ca cuplul asta efectiv l-a impus sa zica ok la tratament pentru fiv. Un ovococit, un embrion si un copilas sanatosel nascut ieri dimineata. Mie istoria cuplului asta mi-a mai adaugat hotarare. Fiecare isi are sansa lui.

Fetelor, care sinteti in protocol acuma, ginduri bune din partea mea si bafta.

va cuprind pe toate si sa ne vedem si noi cat mai curand cu visul implinit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

va multumesc la toate pentru gandul vostru bun, fetelor curajoase!!!!!

va tin pumnii la toate, sa va dea DD tot binele din lume!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

va pup pe toate sima gandesc la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor! de ieri dimineata si pana in clipa asta nu am avut net! A fost ingrozitor!!!! Am fost efectiv in sevraj! Iar acum apare balaurul de sotz al meu si nu o sa mai pot sta pe forum.... Offff doamne, ce ti-e si cu ghinioanele astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Andicu, lasa simptomele, Or sa apara cand nu te astepti. Pe 1 iunie iti vine randul sa ne dai vestea buna. Te pup dulce
Moniland, puiramy va tin pumnii fetelor. ma gandesc la voi sa fie totul bine. va pup pe obrajori
mariee, atata timp cat exista o sansa, fie ea cat de mica trebuie sa incercam ca sa nu ne para rau mai tarziu ca nu am facut tot ce se putea. Pe mine nici o statistica din lume nu o sa ma decurajeze si nu o sa ma impiedice sa lupt pentru a avea un copil. Daca ultima alternativa nu mi-a ramas decat FIV-ul de ce sa nu incerc? Am stiut de prima data la ce riscuri ma expun dar cu toate astea am intrat in hora si nu ies din ea decat .
Asa ca draga meriee nu te lasa, trebuie sa lupti. Aceasta statistica eu o vad doar ca o scuza nu ca un motiv in a renunta la visul nostru. te pup dulce pe obrajori si asteptam vesti bune de la tine.
Edyna, multumim mult pentru povestioara minunata. iata ca se intampla minuni peste minuni. Te pup dulce
dj mama, asa de mult au avansat dr in ale medicinei ca au ajuns sa dea un diagnostic doar prin telefon fara ? Pana nu te vede un dr. nu pleca urechiusele la vorbe aruncate aiurea. hai, curaj si fugura la o consultatie "pe viu". pupicei
ingeras iti trimit un pupic dulce pe burtica. sambata o sa plec din Bucuresti direct de la spital si ma intorc pt ET. profitam ca este sfarsit de saptamana si mai tragem o iesire inainte de marele eveniment.
Fetelor, va multumesc mult pentru gandurile voastre, mie mi-au facut foarte bine, m-ati incurajat foarte mult sa trec peste toate emotiile inutile. va pup si va imbratisez cu drag pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Monica-Elena, m-a vazut si ancar inainte, desigur si el a vazut acele fibromutze si din prima zi mi-a spus ca nu sunt plasate bine... dar eu abandonandu-l pentru Protopopeasca la lobby-ul exacerbat pe care i-l faceai tu la vremea respectiva si trecand si printr-o perioada de confuzie si deruta cu acea analiza neclara... l-am abandonat pe Ancar si am tulit-o la Protopopeasca "care face minuni"! Si ea, la randul ei mi-a confirmat existenta acestor fibroame, chiar am scris asta, de fiecare data inaintea inceperii procedurii fiv la toate eco facute imi spunea cu guritza ei ca fibroamele sunt in zona unde ar trebui sa se prinda embrionii si chiar daca s-ar prinde ar fi sanse sa-i dea afara aceste fibromutze.
Am intrebat-o la un moment dat daca nu putem face ceva sa le scoatem inainte de fiv, iar ea mi-a raspuns ca nu are rost sa umblam la ele ca sunt prea mici... si poate totusi am sa reusesc.

concluzia mea este subiectiva: nu stiu cat s-au porcit cei de la Medsana, dar D. P. s-a porcit in mod sigur; mi-a facut fivul stiind ca sansele sunt minime.

Cat despre mancatoria dintre medici, o fi existand, dar vreau sa precizez ca Marinescu nu a scos un cuvant care sa o discrediteze pe Protopopeasca. Si am tot respectul pentru el. M-a intrebat doar daca nu mi s-a propus o hysteroscopie sa se scoata "intrusii", crezand ca mi s-a propus si am refuzat eu! Iar eu am spu ca nu, nu mi s-a propus asa ceva niciodata de catre nimeni!

Asa ca te rog frumos... lasa lucrurile sa se inteleaga asa cum sunt!
Fibroamele nu au aparut dupa fiv, Ancar le-a vazut primul, tot el mi-a spus ca nu sunt in zona "buna", am trecut pe mana Denisei care mi-a confirmat spusele lui Ancar dar ... cred ca i-a "scapat" varianta hysteroscopiei!
Oricum ultima oara cand am vazut-o m-a "incurajat" spunandu-mi ca unele reusesc la a 7-a incercare! Poate dupa 4 incercari, mi-ar fi scos si mie fibroamele inainte de fiv si as fi reusit si eu a 5-a oara... nu de alta dar sa ma consider norocoasa fata de altele!

Bafta multa MRL si celorlate fete care sunt in focuri!
Cu Andicu am vb la tel. asa ca aici doar o pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Buna fetelor

Andicu nici pe mine nu m-a ,,insemnat'' si sanii au inceput cam dupa o saptamana.Sa fii cuminte si sa nu cauti simtome ca eu spre exemplu nu am prea avut ,singura certitudine a mea a fost testul banda care l-am facut la 10 zile si am avut incredere in el .Eu iti doresc sa ai parte de o mare bucurie,un test pozitiv.

MRL multa bafta pentru sambata .

Va las ca a venit o vecina la mine si trebuie sa ies .

Va pup pe toate .

GINA 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smita spune:

Buna!
MRL mult succes sambata la punctie si distractie placuta in week-end. Daca ai timp spune-mi te rog protocolul pe care l-ai facut, pentru ca eu sunt putin in ceata. Adica am inceput dipherelinul in a doua zi a CM si am sa o tin asa cca. 10 zile, dupa care eco. Intrebarea mea este :dupa eco incep imediat diphereline+menogon ?
Lachi imi pare sincer rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva, acum la dl. prof. esti pe maini bune si tu stii ca eu nu sunt pacienta lui, vreau sa zic ca este mai omenos.
Edyna nici nu iti dai seama cat de bine ne fac aceste exemple pozitive, de fapt este o idee f. buna sa amintim aici si reusitele altora chiar daca aceste fete nu scriu.
Mult succes Andicu am eu o presimtire ca vei reusi.
Va pup.

Sa auzim de bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Cecilia imi pare bine ca incepi sa scrii din nou pe aici.
Mariee si eu am tot infertilitate inexplicabila. Am incercat pana acum si 5 IUI si 1 FIV. Si mai vreau sa mai incerc. Asa cum zice si MRL stiu si riscurile (si statisticile), dar nu am de gand sa renunt inca. MRL succes la punctie.
Lachi am citit ce ai scris despre Medsana si dr. cu care ai facut FIV. Nu mai am cuvinte, sunt dezamagita si nu vreau sa spun mai multe.
Andicu mai ai putin si vii cu vestea buna.
Va tin pumnii la toate fetele care faceti FIV acum.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

smita, eu am facut protocolul scurt.
- 10 zile Dipherelin,
- eco ziua 11 - in aceeasi zi am inceput cu 4 Menogon/zi + 1 fiola Diphrelin
- eco ziua 18 - 8 zile de stimulare - continuat acelasi tratament inca 3 zile
- eco ziua 21 - 11 zile de stimulare (am facut si in ziua 11 de stimulare Menogon si Dipherelin - eu le faceam in jurul orei 16-16,30) - urmeaza 2 fiole pregnyl iar dupa 34-36 de ore punctia.
Mult noroc!
lachi, ginuta, gabiu va pup dulce
crinuta
Mult noroc fetelor

Mergi la inceput