FIV 75

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata! Multi -ici si o zi super tuturor!
ANDICU nu ne mai zici nimic?
Eu stau cu pumnii stransi in continuare si uite fac si galerie pt. voi toate:!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Moooaaamaaaa! Da am lungit pagina nu gluma! Scuze dar...deh prea mult entuziasm!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Salut si eu azi fetele dragute!Multa bafta tuturor!
Liana sper sa nu mai fim asa mult timp veterane!

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:


Am fost la eco si sambata prestez punctia. Am 4 pe dreapta si 2 pe stanga. mai fac si astazi tratamentul, diseara 2 pregnil si sambata recoltarea. Sper sa am ovocite bune. Inca nu am emotii mari, dar pana sambata mai am timp.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor! n-am putut sa intru ieri , asa ca azi am incercat sa
recuperez citind din urma.
Eu sunt bine, imi iau constiincioasa utrogestanul si vitaminele prescrise; seara, cand se mai racoreste, mai ies la aer in sezlong. Azi se face o saptamana de la ET. De azi intr-o saptamana sper sa sarbatorim un test pozitiv. Acasa nu plecam decat dupa test, adica sambata sau duminica viitoare.
MRL, felicitari ptr foliculi! iti tin pumnii stransi sambata sa ai ovocite multe si frumoase care sa se fecundeze repede si bine!
Moni, ma bucur ca ai ok ptr stimulare! succes si rezultate super!
Puiramy, iti tin pumnii in continuare si productie bogata si de buna calitate!
Lachi, sper sa ne dai vesti bune dupa intalnirea urmatoare cu Marinescu!
Ginuta, ma bucur mult ca sunteti bine! ai grija de tine! cat despre dormitul pe-o parte, asta e! acuma e cam tarziu sa imi mai fac griji!
sper sa nu fi fost o problema!
Voi aveti idee cam in a cat zi are loc nidatia? a avut vreuna din voi pete de la nidatie? si cand? ca si eu am avut , dar nu mai tin minte , ca era cu extrauterina... si primele simptome cam cand le-ati avut? ca tot astet si eu sa incep sa simt ceva.
Pe sani nu ma bazez, ca mi s-au marit si ma jeneaza de cand am inceput stimularea...
Va pup pe toate , si pe gravidutze si pe cele care se pregatesc sa devina!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Andicu nu te mai stresa -STIU CA E F.GREU- cu dormitul pe o parte.Cand nu stii nimic dormi si pe burta si tot se prinde.La fel si cu simptomele.Nu te mai gandi la ele.Dumnezeu sa fie cu tine ca sa stea puiutii in burtica!Te pupic dulce si hai ca mai ai un pic!

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

Buna fetelor !!!

buna dj_mama si nu mai fii trista de ce ti au "spus" doctorii la "telefon"!! Realitatea este ca nici macar atunci cand vor verifica analizele nu vor fii capabili sa spuna ceva foarte sigur si clar!!!!!

eu am venit aici la voi sa va spun ( stiu ca ma veti "boscorodi" ca nu imi tin gura dar trebuie sa va spun pentru ca e mai bine sa stie "omul" inainte decat dupa!!!!

unele din voi m au mai "citit" pe aici si deci stiu ca eu "sufar" de infertilitate inexplicata: e "normal" la 20% ( enorm !!!!!) din cupluri in zilele noastre!!! asa mi au spus 3 specialisti in infertilitate pana acum: fizic "se pare " ca totul este ok : trompe , analize hormonale, spermograme etc. ca si in cazul lui Avalon, asa cum am vazut!!!

problema este ca bb nu vrea sa vina si dupa 1 an de monitorizari si de hormoni, Dr mi a spus ca el nu mai are ce face ca sa fac FIV ca asta este situatia daca vreau un bb rapid am mari sanse numai asa, daca nu am decat sa astept pentru ca pot avea un bb oricum car el nu poate sa imi spuna cand va fi!!!!

Si cum imi doresc un bb enorm m am pregatit psihic si eu: asta e, daca natural nu vine de ce nu si priveam FIV ca ultima mea speranta!!! Numai ca citind pe site-ul clinicii unde trebuia sa aiba loc interventia (cea mai buna di Paris, desi toate sunt foarte bune aici) vad eu ca de fapt sansele de reusita ale unei FIV sunt de numai 20% din statisticile reale ale clinicii!!! Si mi-a venit sa plang pentru ca desi nu incepusem protocolul imi pusesem toate sperantele in el; intr-o interventie a càrei reusita este de fapt destul de mica!!!!

Si din pacate mi a fost imposibil sa o fac pentru ca nu am fost instare si nu sunt inca instare sa imi asum acest esec!!!

Asa ca am decis sa astept sa vina bb cand va vrea DD, si la 45 de ani e inca posibil daca el vrea!!!! Si intre timp va ascult pe voi si sper odata cu voi toate si ma bucur de succesele fiecareia dintre voi si va incurajez sa nu faceti ca mine, sau sa faceti ca mine dar in primul rand sa faceti asa cum simtit voi ca e bine pentru voi!!! Pentru ca numai asa veti razbate toate esecurile si va veti vedea visul implinit!!!

Va trimi adresa clinicii cu procentajele lor de reusita p 3 ani: din pacate in Romania nimeni nu va va da o astfel de statistica, nici macar un doctor personal nu stie cate din FIV p care le face intr-un an vor reusi!! :-( dar asta nu inseamna ca fiecare din noi nu va reusi

http://www.amp-cherest.com/upload/dossier_guide.pdf

sa nu va suparati ca v am spus povestea asta trista pentru ca eu am nevoie de voi!!! As vrea doar sa nu va puneti toate sperantele in aceasta FIV ca e doar o etapa din calea p care o avem de strabatut pentru a ajunge la bb si p care unele au curajul sa o strabata si altele ca mine nu!!... altele din pacate sunt obligate sa o faca si la toate eu le tin pumnii stransi tare, tare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Mariee bine ai venit printre noi dar iti uram sa stai cat mai putin si sa fugi la !Eu in situtia voastra as incerca IUI nu direct FIV.Cel din urma implica mult mai multe.Si nu va pierdeti speranta.Eu dupa FIV nereusit numai vreau sa fac nimic ci doar sa incerc sa ma bucur de viata atat cat e posibil,fara bebe,si sa astept MINUNUEA DOMNULUI!
Pupici si multa bafta!
Lachi,Crinuta !

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

MRL, bafta muuulta la punctie! Tin pumnii stransi si sa ne scrii numai de bine sambata!
Andicu, scumpica, eu nu am avut nici un fel de simptom nici la o sapt dupa ce mi-a intarziat...drept pt care am interziat mult cu testul:) deci nu te baza pe simptome, ca or sa inceapa cam in 2-3 saptamani:) de acum incolo. Stai linistita si dormi cum poti, nu cred ca are importanta...embrionii sunt bine implantati, iar uterul nu este deranjat de pozitia ta. Profita acum sa dormi pe burta, ca dupa aceea o sa te "mustre" psihicul ca dormi pe bb / bbei, te dor sanii rau etc.

Mariee, imi pare tare rau ca si tu esti clasata la inf inexplicabila, dar sa stii ca sansele la FIV sunt cam aceleasi peste tot, iar dr nu prea se feresc sa iti spuna, pt ca nu vor sa le sari in cap daca Doamne fereste nu reuseste si nici nu vor sa te faca sa speri mai mult decat este cazul. Mai depinde si de varsta ta si de partener (spermograma) si de cum raspunzi la stimulare, sunt multi factori si mi se pare chiar subiectiv. Sa stii ca si noi eram clasati la infertilitate inexplicabila si aveam dosarul de FIV gata, trebuia sa incepem...dar (un "dar" fericit!) am plecat in concediu si, cum zice tati, "am clcit un ousor", am facut testul de pasti si...nasc de Craciun! Deci este DAR de la Dumnezeu. Se poate, dar asta nu inseamna ca nu am facut operatii, investigatii, inseminari, analize, etc, m-am "cautat" in toata partile...Nu trebuie sa renunti!

Pupicei, Ingeras10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Plus ca din 2003 si pana acum eu zic ca s-au schimbat multe si sansele sunt altele!

Bafta maxima, fetelor si sperati din tot sufletul!

Ingeras 10+

Mergi la inceput