Clubul nurorilor (56)
Raspunsuri - Pagina 9
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
[da si tu pm cu cursul de dans... vicky cere!
Am dat fata. Stai linistita.
Ia zi cum te simti?! Ce zic oamenii vin or ba la nunta?! Ca eu deja numai la asta ma gandesc, cati or sa vina, nici prea multi ca nu am loc, dar nici prea putin...daca o sa faca fata aerul conditionat (ca aseara vroiam sa dansam langa fantana din curte, era superb ca inflorise si iasomia....- am zis ca miercuri iau ap foto sa fac poze ca tare mult imi place curtea aia).
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
impreuna spune:
Aly link-ul nu era corect, am incercat sa-l dibui:)
Sa-mi zici daca e asta: Nunta noastra
Da "quote" si copiaza-l exact asa, cu tot carnatul de url:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
roxanicea spune:
alina, ce ai mai rezolvat cu luna de miere?
uite ce am mai gasit pe aici, spunand unele fete:
Tunisia, pentru mine, a fost o foarte mare dezamagire, din toate punctele de vedere. "Stelele" lor sunt diferite de "Stelele" noastre, asa ca la 4* risti sa ai niste suprize urate; in plus, serviciile si atitudinea lor nu sunt cele mai bune. Repet, asta a fost experienta mea si cine ma intreaba de Tunisia eu nu o recomand.
sau:
In Tunisia am fost anul trecut si am fost cam dezamagita. Hotel 4 stele All Inclusive - servicii proaste, mancare monotona , curatenie mediocra, cu animatia destul de bine. Tunisia este un fel de aventura, sa faci o excursie in Sahara, un safari, plimbari cu camila si altele, dar sa nu fii pretentios si este mai dificil cu un copil mic. Noi anul trecut am fost cu Rares care avea 3 ani si 4 luni.
atentie mare ce alegi! deci scaote din calcul hotelul de care iti spusesem si eu sa-l uiti: cel de 3* sau 4* parca ziceau cei de la agentzie, datr de care mi-am amintit eu ca l-am vazut si parca era de 3*....sau oricum arata de 3*.
nu merita sa ratezi o luna de miere reusita...mergand la 3* in tunisia!
succes!
roxi foto
Alynutza spune:
Flavia, si mersi de ajutor.
marina, si pe tine, dar n-am inteles cum mi-ai explicat tu, ca in PM se vedea direct scris doar cuvantul, nu si cum sa apara URL-ul...
Roxi, inca n-am rezolvat nimic cu luna de miere, cand am fost la agentie ne-au sfatuit sa mai asteptam putin, sa le apara ofertele pe iulie. Aveau doar pe iunie cand am fost noi. Oricum, renuntasem deja la ideea de a merge la 4 stele, vom opta pentru unul dintre hotelurile de 5* MEM Palace, MEM Palm Marina sau RIU Marhaba. Vedem ce o sa ne zica si cei de la agentie, cand am fost noi tipa care era specializata pe Tunisia nu era acolo. Am zis sa asteptam ofertele sa vedem ca reducerea aia pentru tineri casatoriti e doar de forma, sau daca faci civila cu 1 luna-2 inainte...
Nunta noastra
lavinai spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Am revenit si eu:)
Lavi sa sti ca si eu am intrebat de tine :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
.....
fla, mergi duminica la arad??? eu merg sambata dimineatza la arad pe strand iar seara ramanem intr-un club pe acolo!!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
lavinai spune:
fetele, numai stiu ce sa fac,........de cateva zile mananc intr-una!!! parca nu ma mai satur (ba o pizza, gratar, ciocolata, seminte, chipsuri......cat mai multe si cat mai diversificate pe zi...) . daca continui asa o sa imi fie rusine sa ma mai dezbrac la mare.... ce sa fac sa scap de pofta asta de a ciugului intr-una cate ceva?? ca deja se vede pe burtica!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
Nadia1976 spune:
Salutare, fetelor!
M-am trezit si eu, v-am citit si imi beau cafelutza.
Va multumesc ptr. raspunsuri.
Cherry, te pupic sa treaca maseluta.
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
Alynutza spune:
Lavi, numai cu vointa multa se scapa de obiceiul asta de a ciuguli una alta. In loc sa ciugulesti incearca sa bei apa sau fa-ti un ceai (lichidul fierbinte creaza senzatia de plin in stomac) sau incerca sa ciugulesti si tu chestii cu mai putine calorii: un fruct sau popcorn (dar nu din ala preambalat, care are unt si alte chestii prin el), un iaurt degresat...
Cami, atunci am dat de baut de doua ori, o data dimineata cand am venit, si inca o data mai pe la amiaz, cand m-a sunat dealerul sa mergem dupa masina. Dar, ca sa nu spui ca-s zgarcita, uite, treaca de la mine si niste ca altfel ni se urca la cap...
Nunta noastra
Nadia1976 spune:
Aly, felicitari ptr. brrrrrrbrrrrrrrbrrrrrrruuuuuuuuummmmmmmmmmm.
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
Alynutza spune:
Nadia, mersic, e frumusica foc, cred ca numai de dragul de a o conduce o sa-mi iau eu carnet... Ca asa radeam pe tema asta de ziua mea... Eu is prudenta de felul meu, si pana traversez strada ma tot asigur de 100 de ori. Ei si astia radeau de mine, ca o sa conduc cu 20km/ora si m-am distrat eu ca poate ajung vitezomanu' Gica, si o sa conduc ca o nebuna si o sa injur soferii prin intersectii (desi nu-mi sta in fire), dar se pare ca le-am creat o imagine tare haioasa la iubi si la prietena mea ca radeau de numa'
Nunta noastra