Clubul nurorilor (56)
Raspunsuri - Pagina 10
cherry22 spune:
Aly, foarte buna pizza Chiar imi era foame, ca azi nu am mancat din cauza de masea lipsa
Nadia
Lavi,ce frumos ar fi sa te vezi cu Fla!
Alynutza spune:
Cherruca, m-ai facut sa-mi aduc aminte cand mi-am scos eu maselele, mi se blocase maxilarul de la anestezie, abia deschideam gura cat sa bag o furculitza plus 0,5 cm mancarica... Sa ma fi vazut atunci, mancam ca un bebeu, pireu cu parizer maruntit in el si mere razalite. Si as fi mancat o mamaligutza cu branzica, dar nu aveam voie lactate... fata sa treaca mai repede.
Fetelor, va pe toate ca nu stiu daca mai apuc sa intru, ma grabesc sa merg sa-mi fac radiografie la un dinte ca luni sunt programata la "scaunul de tortura" si fara radiografie nu se poate. Si dup-aia tura Metro-Billa-socrii... Ne auzim maine!
Nunta noastra
cherry22 spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Cherruca, m-ai facut sa-mi aduc aminte cand mi-am scos eu maselele, mi se blocase maxilarul de la anestezie, abia deschideam gura cat sa bag o furculitza plus 0,5 cm mancarica... Sa ma fi vazut atunci, mancam ca un bebeu, pireu cu parizer maruntit in el si mere razalite. Si as fi mancat o mamaligutza cu branzica, dar nu aveam voie lactate... fata sa treaca mai repede.
Fetelor, va pe toate ca nu stiu daca mai apuc sa intru, ma grabesc sa merg sa-mi fac radiografie la un dinte ca luni sunt programata la "scaunul de tortura" si fara radiografie nu se poate. Si dup-aia tura Metro-Billa-socrii... Ne auzim maine!
Nunta noastraTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
Aly, aseara mancam supa cu paiul, radea sotul de nu m ai putea si mie imi venea sa . Azi sunt mai bine, macar nu ma mai doare asa rau. De ce ne-a dat DD masele, daca trebuie sa le scoatem , ca partea asta nu am inteles-o niciodata?
fata si spor la cumparaturi!
impreuna spune:
Lavi noi duminica seara ajungem in Arad, ca de oprim pe la Felix.
Haide si in timpul saptamanii ca vin cu tine pe strand:) Ar fi fain sa ne intalnim.
Fetelor eu am musafiri (adica sora-mea:) si intru mai tarziu.
la toate
Flavia (sotie si mamica fericita)
lavinai spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Lavi noi duminica seara ajungem in Arad, ca de oprim pe la Felix.
Haide si in timpul saptamanii ca vin cu tine pe strand:) Ar fi fain sa ne intalnim.
Fetelor eu am musafiri (adica sora-mea:) si intru mai tarziu.
la toate
fla, mi-ar placea dar nu am cum sa vin in cursul saptamanii!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
camelia72 spune:
Aly...multumim pt. tot ,esti o dragutza !
Fetelor,acum plec,s-a trezit Mihaita si iesim afara!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
marinar spune:
CHERRY BAGA BANANE, EU ASA AM TRAIT CATEVA ZILE, PT CA NU PUTEAM SA DESCHID GURA DECAT FFF PUTIN
marina
pozici
impreuna spune:
Fetelor, sa aveti o seara placuta.
Alyna chiar e fain sa iti faci ce program vrei, sa nu depinzi de nimeni:) Io vreau sa profit la maxim de timpul asta
cherry ai grija de zana maseluta:)
Marina bafta la medic, sa dea DD sa fie ok cu analizele si sa va dea bebe.
Si la cherry, Raza, Nadia, Him si cele care mai vor:)
roxanicea spune:
camelia,
am vazut ca se fac donatzii pt claudiu., vreu si eu sa donez, sunand la un nr de teledon....dar atat am cautat nr respectiv...si nimik. sunt eu asa chioara????????
ma ajutzi? imi dai nr de teledon la acre sa donez?
sau e mai bine sa ma duc direct s adepun banii in contul de tiriac?
ce mai stii de claudiu? cum este?
astept rapsunsul tau.
merci anticipat!!!!!!!!!!
sanatate multa cludelului!
roxi foto