Ce ati face in locul meu?
Raspunsuri - Pagina 8
elas spune:
Fetelor nu stiu daca e calmitate sau lasitate, daca nu cumva frica de a rupe familia nu m-a facut sa accept orice mirlanie!De teama de a fi singura, de teama de a-mi lasa copilul fara tata!Teama de a nu reusi sa depasesc momentul divortului!Nu sint puternica sint slaba si el a profitat de asta!
sint distrusa, nu stiu incotro sa o iau si nici ce e mai bine sa fac!Simt ca nu am forta sa ma rup, dar nici putere sa accept ce se intimpla acum!
Leditia spune:
quote:
Originally posted by elas
Lorma draga mea nu stiu cum sa activez PM-ul ajuta-ma tu daca poti!
te duci la mesaje private,sub "membri"-casuta din stanga,te duci la optiuni si bifezi sa-ti activezi PM.
pupici.
POZE
Ramona J spune:
Draga elas, cearta-i cearta, nu-i divort. De ce la fiecare cearta lumea se grabeste sa foloseasca acest cuvint?
Poti foarte bine sa locuiesti separat o vreme, sa-i dai timp de gindire fara sa fie vorba de divort.
Eu zic ca se poate. Noi cel putin reusim sa ne certam fara sa pomenim de divort.
quote:
Originally posted by elas
Fetelor nu stiu daca e calmitate sau lasitate, daca nu cumva frica de a rupe familia nu m-a facut sa accept orice mirlanie!De teama de a fi singura, de teama de a-mi lasa copilul fara tata!Teama de a nu reusi sa depasesc momentul divortului!Nu sint puternica sint slaba si el a profitat de asta!
sint distrusa, nu stiu incotro sa o iau si nici ce e mai bine sa fac!Simt ca nu am forta sa ma rup, dar nici putere sa accept ce se intimpla acum!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Aprilie spune:
Elas draga,
eu vad ca tu mai degraba vrei sa divortezi (si sa-ti traumatizezi copilul) decit sa te desparti de anumiti prieteni.
Nu se divorteaza asa, cu una cu doua...trebuie motive serioase.Eu nu zic ca nu-ti vine sa dai cu el de pamint sau sa divortezi dar implicatiile de viitor sint foarte grave...mai stai si chibzuieste.
In primul rind, eu as merge acasa la tipa si la sotul ei (mai ales ca sinteti vechi prieteni !) si le-a spune ce se intimpla .
Le-as vorbi politicos,decent,cu amanunte, ca sa inteleaga situatia.
Se prea poate ca individa sa nu aiba nici o vina, tine cont de asta, oricit de mult ai antipatiza-o(pe buna dreptate).
I-as ruga sa nu se supere, dar sa inteleaga de ce tu(si sotul tau, binenteles) te vei retrage din cercul lor de prieteni si mai ales sa nu comenteze.
Este o chestiune delicata si-i rogi in mod special sa nu discute cu nimeni...Daca sint niste oameni de bun simt, vor intelege !
Ai un sot bun,cu calitati dar care trece prin acest moment greu (si cam luuuuung).
Desparte-te de prieteni, nu de el !
Prietei mai gasesti, slava Domnului, un TATA ca el pt.copilul tau nu.
Dupa mine (aproape 25 de ani de casatorie) situatia ta se poate rezolva.E mai usor sa divortezi ...e mai greu sa gasesti intelepciune, rabdare,dragoste ca sa treci prin aceasta situatie.
Fii o invingatoare.Regaseste-te (peste 10 ani) cu el si fetita ta, poate si un alt bebe...Dar pt. asta trebuie sa LUPTI ACUM !
Mult succes iti doreste Aprilie
Viata e scurta.Daca n-o putem face lunga,atunci macar s-o facem lata.
cipcipcip spune:
El face cum face si tot pe el se face victima. Fii tare pe pozitie si spune-i hotarit ca vrei sa termine cu individa. Daca ptr el nu inseamna nimic
, pe tine te face sa suferi, oare el nu intelege asta, sau se face ca nu intelege? El de ce pericliteaza casnicia voastra pentru atita lucru? Si tot pe tine te face obsedata ca vezi doamne l-ai urmarit. Se pricepe tare bine sa incline balanta in favoarea lui imediat, mie imi suna clar a manipulare.
E ca si cum ai bate pe cineva in fiecare zi si cind celui cu pricina ii ajunge cutitul la os si vrea sa plece tot tu te miri, cum, pentru atita lucru? Ca doar el se enerveaza si nu se poate abtine, nu e vina lui....
Elas, el nu are dreptul sa supuna relatia voastra la asa ceva. El isi cere niste drepturi pe care nu le poate avea. Faptul ca bagatelizeaza suferinta ta arata egoism din partea lui. Poate nu ai aratat destul de bine cit de deranjeaza. Ia cazi si tu intr-o depresie si fa scandal de fiecare data, terorizeaza-l tu, sa vedem, cit suporta. Daca nu vrei sa-l ameninti (inca) cu divortul, fa-l sa inteleaga ca reactiile tale vor fi atit de dure incit mica lui idila pur si simplu nu merita tot scandalul de acasa. La voi imi face mie impresia e ca e si un joc mic de putere si el reuseste tare bine sa incline mereu balanta de partea lui. A avut noroc sa fie cu cineva asa de ingaduitor ca tine, eu personal iti spun sincer ca avea scandaluri monstre de la prima tentativa, deci nu avea nici o sansa sa se ajunga asa departe.
Nu te mai simti vinovata, dreptatea e de partea ta 100%. Ce face el nu e corect si nu arata prea multa sensibilitate (ca tot ii lauda cineva pe raci ca ar fi sensibili
) pentru persoana de linga el cu care a ales sa-si imparta viata.
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
LYLY809 spune:
Elas, draga de tine, prin ce treci! Acum am vazut si eu topicul asta si am citit tot ce au scris fetele. Pot sa-mi spun si eu parerea? Poti sa te chinuiesti asa la nesfarsit, sau poti sa rupi pisica in doua si sa intentezi divort. Si eu am sfatuit o prietena anul trecut sa-si schimbe look-ul, parfumul etc.,etc, a facut toate astea, a incercat sa discute cu sotul care era pur si simplu nebun dupa alta, Doamne, cate n-a facut! Vrei sa stii cum s-a terminat? Cand a primit citatia de divort s-a schimbat imediat socoteala... Si-a dat seama omu' ce pierde... dar femeia s-a chinuit luni de zile! Acum sunt impreuna, dar ea a suferit imens. Zilele trecute si-a scos si fierea... o fi fost de la supararile pe care le-a avut cu cateva luni in urma? Toate problemele astea lasa urme adanci! Trebuie sa termini povestea asta, daca vrei sa ramai sanatoasa, sa poti avea grija de fetita ta... Si ai dreptul sa fii fericita!
Spuneai intr-una din primele postari ca el nu vrea sa divorteze, ca traumatizeaza fetita. Dar certurile n-o traumatizeaza, nu va aude?
Si, daca va accepta divortul (ceea ce nu cred, daca isi iubeste copilul) inseamna ca asta a fost... Nu meriti sa te chinuiesti atata nici macar pentru barbatul pe care il iubesti...
Lacri
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
Ramona J spune:
Eu votez cu cipcipcip. Iar?!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
LYLY809 spune:
Aprilie draga, asa este, nu se divorteaza cu una, cu doua, dar e vorba de doi ani! Cat despre slabiciune, Elas, toate femeile sunt slabe cand iubesc. Dar, totul are o limita pe lumea asta. Eu sunt impreuna cu actualul meu sot, pe care il iubesc foarte mult, tocmai pentru ca am stiut cand a fost momentul sa iau o decizie radicala...adica am renuntat la el si i-am urat sa fie fericit cu cealalta, daca pe aceea o iubeste. Intr-un sfert de ora a luat decizia... si dupa aceea mi-a fost greu, nu putea s-o uite! Mi-am facut bagajele de 3 ori si am plecat de la el. A treia oara a fost pentru ultima oara, nici nu apucasem sa-mi despachetez lucrurile, mi-a promis ca nu se va mai intampla niciodata, numai sa ma intorc ACASA( nici nu era casa mea, ci a lui..)
Crede-ma ca si eu il iubeam nebuneste ( ca si acum), dar, daca as fi in situatia ta ( astept si eu un bebe, trebuie sa nasc in cateva zile), as proceda la fel ca in trecut, chiar si cu copil. Sunt convinsa ca esti o persoana deosebita, meriti sa fii fericita ( ma repet, dar nu conteaza!)
Lacri
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik