Ce ati face in locul meu?
Raspunsuri - Pagina 7
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Elas, vreau sa-ti povestesc prin ce-am trecut eu, poate te ajuta intr-un fel.
Si culmea, dupa ce se certau el venea la noi si se plangea ca iar s-a certat cu nevasta-sa (nu ne zicea de ce), ca e suparat ca el nu are o sotie ca mine. Iar noua ni se pareau complet inofensive vorbele lui, nu erau iesite din comun.
Uite eu aici sigur m-as fi prins.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by elas
Multumesc frumos Giulia!Am fost si eu la biserica,m-am rugat si am chemat si preotul sa ne faca sfestanie acasa!Am sperat si m-am rugat la bunul Dzeu sa ii aduca mintea la loc!Stiu ca e un ratacit si mai stiu ca cu tot egosimul si ce se intimpla sufera!Si e incapabil sa aprecieze si sa se bucure de viata pe care o are!Uneori mi-e f mila de el, imi dau seama cit de slab e si poate de aia nu am fost in stare pina acum sa ii spun pleaca...Prietenii sint prieteni, dar fiecare are familia lui si daca ar stii ce probleme avem, nici unul nu cred ca ar mai fi linga el...Dar trebuie sa il fac sa constienzeze ca si eu am limite, ca nu pot sa accept la nesfirsit aceasta situatie..pentru ca doare ingrozitor de tare...
Elas... esti un monument de rabdare. Si tot ce incerci eu cred ca nu-ti vor aduce multumirea sufleteasca. Dar iti doresc sa ti se implineasca ce-ti doresti!
Eu cred ca as face altceva, as vorbi si mama lui. Sau chiar mai bine poate un consiliu de familie.
malla spune:
Eu sincera sa fiu nu as mai sta cu el, l-as lasa singur sa vada ca ma pierde, si oricum nici pe mandra nu poate sa o aiba... dar sa vada ca nu mai are familie... cred ca atunci ar constientiza...
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
Karina spune:
Sincer, nu-l prea inteleg. De ce ti-a spus ? Ca daca tot nu se intimpla nimic... Doar ca sa te chinuie pe tine. Asta este o dovada de un egoism feroce. De ce sa sufar eu in tacere si sa nu suferi si tu ?
Eu sincer, i-as spune o data, de 2 ori, de 3 ori sa inceteze, dupa care l-as ameninta cu divortul, cum spuneam mai sus, dar as si finaliza povestea.
Asa cred eu acuma... (azi sint mai rea )
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Karina + Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
paky spune:
draga elas, din cate am citit eu ai incercat destule fara nici un rezultat. E pacat ca nu-si da seama ce are langa el mai ales ca cealalta in respinge. Parerea mea este sa iei masuri ceva mai drastice, copilul nu trebuie sa fie un impediment. Trebuie sa te gandesti si la tine sau mai bine zis in primul rand la tine. Nu poti sa stai la infinit langa un om care nu te mai iubeste.
Asa ca , bine e sa rupi relatia acum cat esti tanara si poti sa-ti refaci viata, copilul creste si-si urmeaza cursul lui in viata, iar tu ai sa te trezesti singura la batranete. Nu cred ca se merita.
E dreptul tau sa fii fericita.
Fiquelle spune:
Eu l-as lasa cu obsesia lui si cu muuuulta vaselina in baie!
(Asta daca intr-adevar relatie intre ei nu exista...oare?)
elas spune:
Sinteti minunate!Citeam demult forumul asta si nu aveam curaj sa imi spun pasul, dar imi pare tare bine ca am facut-o!
Dupa ce ieri imi spunea ca nu o mai duce cu masina de 2 saptamini...de dimineata,am vazut din pura intimplare ca ea s-a urcat in masina lui!L-am sunat si i-am spus ca e un mincinos si ca eu m-am saturat!A inceput sa tipe la mine ca sint obsedata si ca il urmaresc...Nu am vrut nici macar sa ii spun ca a fost o simpla coincidenta!Sint f dezamagita!am luptat sa salvez ceva ce imi e f clar ca nu merita!
I-am spus ca asta e picatura care a umplut paharul si ca eu am decis ca voi divorta!
A zis ca daca pentru atita lucru fac asa caz inseamna ca nu il iubesc si nu are nici un rost sa continuam!I-am zis ok eu o sa inaintez actele, iar pina atunci ar fi bine sa ne separam!Nu a raspuns!
Sint terminata psihic...dar imi dau seama ca chiar nu merita...si nu am ce sa fac mai mutl decit am facut!
Deci tot el este suparat pe mine ca chipurile l-am urmarit!Ce parere aveti?
CristinaT spune:
proasta rau de tot..... ... nu stii si tu ca cea mai buna arma a apararii este atacul???? asta face.
Daca mai ai chef de discutii cu el, roaga-l sa vorbiti cu randul, daca se poate, mai intai dicutati ce te framanta pe tine, pentru ca tu ai deschis discutia, si cand terminati subiectul propus de tine, discutati si ce probleme are el. Eu as face si un consiliu de familie si l-as face putin de kk. Apoi mi-as angaja un avocat tare si mi-as calca pe inima as divorta si l-as lasa sportiv.
fannna2003 spune:
quote:draga mea...dai dovada de o calmitate iesita din comun...parerea mea e ca ar trebui sa discuti cu ea (sa-l evite ea daca el nu poate...sau daca se intalnesc intamplator sa-i vorbeasca sotului tau de relatia perfecte dintre ea si sot) iar daca nu intelege eu as avea o discutie cu sotul ei...trebuie sa stie si el in ce barca sta...sotul tau se comporta de parca ar fi hipnotizat...mergi la biserica, discuta cu sotul dumneaiei pune-l in garda(chiar daca e prieten cu sotul tau), vorbestei de familia ta...si de ce nu taia-ti relatia cu acesti prieteni...si cred cu convingere ca in urma discutiilor se va ajunge la asta...apara-ti familia....eu cred ca undeva in sufletul lui sotul tau te mai iubeste...dar isi doreste acum sa aiba si o alta femeie(cu atat mai muilt cu cat e inaccesibila...e vrajit...gandeste-te ca acum hotararea ii apartine ei...)vorbeste cu sotul ei ,cu ea ...spui ca acasa se comporta exemplar...deci se mai poate repara ceva...e drept ca niciodata n-ai sa uiti ce s-a intamplat dar poate se va mai atenua durerea ta...hotararea de a continua aceasta relatie e oarecum si in puterea ta...LUPTA PTR CASNICIA TA....iar daca vei ajunge la concluzia ca totul e in zadar..renunta cu inima-npacata ca ai facut TOTUL ca sa o salvezi....
Originally posted by elas
Dupa ce ieri imi spunea ca nu o mai duce cu masina de 2 saptamini...de dimineata,am vazut din pura intimplare ca ea s-a urcat in masina lui!L-am sunat si i-am spus ca e un mincinos si ca eu m-am saturat!A inceput sa tipe la mine ca sint obsedata si ca il urmaresc...Nu am vrut nici macar sa ii spun ca a fost o simpla coincidenta!Sint f dezamagita!am luptat sa salvez ceva ce imi e f clar ca nu merita!
I-am spus ca asta e picatura care a umplut paharul si ca eu am decis ca voi divorta!
A zis ca daca pentru atita lucru fac asa caz inseamna ca nu il iubesc si nu are nici un rost sa continuam!I-am zis ok eu o sa inaintez actele, iar pina atunci ar fi bine sa ne sepaam!Nu a raspuns!
singuratatea e urata...dar singuratatea in 2 e crunta...
FII TARE!!! si lucida, lupta ptr dragostea voastra...e atat de frumoasa...n-o lasa sa piara din pricina unei iluzii...iluzie, fata morgana e ea ptr sotul tau...iar tu si copilul sunteti TOTUL ptr. el..
Elena
Karina spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
proasta rau de tot..... ... nu stii si tu ca cea mai buna arma a apararii este atacul???? asta face.
Daca mai ai chef de discutii cu el, roaga-l sa vorbiti cu randul, daca se poate, mai intai dicutati ce te framanta pe tine, pentru ca tu ai deschis discutia, si cand terminati subiectul propus de tine, discutati si ce probleme are el. Eu as face si un consiliu de familie si l-as face putin de kk. Apoi mi-as angaja un avocat tare si mi-as calca pe inima as divorta si l-as lasa sportiv.
si tot io