Judetul BACAU (3)
Raspunsuri - Pagina 14
mihaela amalia spune:
Eeee lasa ca mai rasar si eu din cand in cand , nu esti chiar singurica...
"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."
mihaela amalia spune:
OKY Alina
Dar pana la urma urmei, pe unde umblati vecineleeeeeeeeeeee !?!?!?!?!?!?!?!?!
"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."
criss1902 spune:
Buna fetelor!
Azi a fost si pentru mine prima zi de vacanta adevarata...Asa ca am profitat din plin, am dormit pana tarziu, apoi am fost cu Ana la plimbare. I-am cumparat si ei costum de baie, vrem sa ajungem totusi pe Litoral. Asteptam inca un raspuns de la o agentie pentru un sejur la Nisipurile de aur; daca nu se poate acolo mergem la noi..
Mihaela - mai aveti rabdare? cum stati cu bagajele, sunt gata?
Geta - sa-ti traiasca finii! Distractie frumoasa in concediu si la nunta..
Alina - multumesc de cafea...maine esti invitata mea..
geba2001 spune:
Multumim frumos. Plecam la C-ta dupa 15 august. Pana atunci munca si iar munca. In perioada asta suntem mai ocupati, mai multe ore decat de obicei si seara picam pe rand... Si mai vrem sa facem un copil - mai greu; avem sperante mari pt sejourul la mare.
Va pup pe toate, ma bucur ca e iarasi soare si frumos si fug la bucatarie ca am cam neglijat-o ieri si azi...
Geta C
raresionut spune:
Buna dimineata, vecinelor! O zi frumoasa va doresc!
Alina si printul Rares
Pozele noastre
mihaela amalia spune:
Ce mai faceti vecinele?!?!?
Criss bagajele nu prea sunt gata, ca pana duminica mai e putin, rabdare, insa, nu prea mai am
Am vazut emotconul asta si mi-am adus aminte ca imi place la nebunie si acuma v-am zis si voua .Distractie placuta, de pe acuma, Geta
Multi -ici
criss1902 spune:
Caldura mare........nu-i asa?
Geta - spre ca acest concediu la mare sa fie fff placut pentru voi
Noi stam nult pe afara, Ana pedaleaza mult in ultima vreme(si-a adus aminte de tricicleta si nu se mai desparte de ea).Nu stiu de unde atata energie ca eu as pica franta dupa atata efort..
geba2001 spune:
Buna dimineata!
Multumesc frumos pt urari; abia astept concediul, sa imi incarc bateriile si sa mai schimb oleaca peisajul...
Va urez sa aveti o zi excelenta!
Geta C
raresionut spune:
'neata! Azi va invit la o cafea cu lapte si coniac, nu cred ca veti rezista...Pentru cine isi serbeaza ziua onomastica, din partea noastra , la multi ani!. Multi
Alina si printul Rares
Pozele noastre